mikrovlnka Mora

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
11.2.08 21:40

mikrovlnka Mora

Ahoj,
nemáte prosím někdo zkušenost s vestavnou mikrovlnkou Mora? Dost lidí nás od téhle značky zrazuje, ale je nejlevnější :lol: Díky Jana

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4739
12.2.08 13:52

Mikrovlnka MOra

Ahoj, my tuhle mikrovlnku máme a zatím funguje víc jak 2 roky bez potíží. Jediné, co mi na ní vadí je, že má jiný design než jakákoli Mora vestavná trouba, ale už jsme si na to zvykli.
KRistýna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.2.08 20:39

Ahojky,

my mame tuhle mikrovlnku temer rok. Pred pul rokem se nam rozbila - prestala ohrivat. Meli jsme dost problem se servisem. Prevzal si ji opravar u nas doma. Vratila se nam pres prepravni sluzbu za dva mesice, po nekolika telefonickych urgencich. Zasilku jsem prevzala, coz jsem delat nemela, protoze mikrovlnka byla vevnitr poskozena - zohybany plech, rozbity talir. Ohrivala ale nesvitila. Odvezli jsme ji zpet do servisu a cekali tyden. Manzel ji vyzvedl osobne, mysleli jsme ze je vse ok, tak ji privezl domu. Kdyz jsme ji chteli instalovat, zjistili jsme,ze nam udelali z vestavne nevestavnou. Uz jsme ale nemeli silu se s nima dal dohadovat, tak jsme ji zasunuli do linky a ramecek, ktery zakryva diru mezi mikrovlnkou a skrini tam drzi na dobry slovo.

Po funkcni strance nyni funguje dobre, ale jsem zvedava jak dlouho. Kdyz jsem vybirala spotrebice do nove kuchyne, ridila jsem se prevazne cenou coz bylo asi spatne. Je pravda, ze mikrovlnka a horkovzdusna trouba maji spolecne jen to, ze jsou nerez. Nejvic nam vadi hodiny, ktere jsou jedny zeleny a druhy cerveny a jedny maji 24 hodinovy cyklus a druhy jen 12ti hodinovy.

tak jsem si postezovala, kdyz to shrnu tak bych si dneska radsi vybrala jinou znacku - je otazka, jestli jsem ale proste nemela smulu na spatny kus jeden z milionu. Sousedka ma MT od Mory zhruba stejne dlouho a nestezuje si. Nevim kolik stoji MT od Whirlpoolu, maji ji dve moje kamaradku a rekla bych ze je to o necem uplne jinym.

Preju at se dobre rozhodnes, nedalo mi to nez se podelit o svoje zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.2.08 14:13

Díky moc za zkušenosti, teď zase váhám. Protože pořizujeme dobrou troubu, tak u mikrovlnky žádné extra funkce nehledám - bohužel ty vestavné jsou skoro vždycky s grilem apod. a cena je málokdy pod 10000. Možná radši slevím z designu nové kuchyně a koupíme klasickou MW ale osvědčenou značku. Jana

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max