Pračka electrolux x whirlpool

2398
27.8.13 21:45

pračka electrolux x whirlpool

Budeme kupovat nejspíš novou pračku, chci s horním plněním.

Dnes jsme byli ve dvou obchodech. V jednom chválili Whirlpool, hatili electrolux, v druhém naopak.
Já mám nyní pračku electrolux - 9let a byla jsem s ní max spokojená.

Tak se chci zeptat, jaké zkušenosti máte s uvedenými značkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
27.8.13 21:52

Whirpool máme přesně 2 roky, a 3 krát tu byl opravář :roll: taky máme s horním plněnmím. electrolux je dle mě kvalitnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
27.8.13 21:54

My máme horní plnění Electrolux, máme jí asi 5 let a v pohodě. Je fakt, že v každém obchodě chválí něco jiného. S tou druhou značkou nemám zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
27.8.13 21:54

Mame whirpool a je to des…porad nejaky problem. Uz bych tuhle znacku nechtela!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
27.8.13 22:02

Loni jsem se taktéž pdila po pračkách s horním plněním.
Probíhalo to asi takto: ;)
na netu jsem si napřed vyhlídla dle ceny a parametrů Whirpoolky.Pak jsem si ji šla okouknout a ošahat do obchodu. Hrůza děs. To víko abys otevřela tak musíš celkem silou zabrat div že máš strach že ho urveš, ty plasty jsou takový nějaký křehký nebo co…no nelíbilo se mi to ani a mák. Dobrá je sice na úsporu vody a el proudu, ale ta dlooouhááá doby praní 8o
Taky jsem se tam dozvěděla že AEG, ELEKTROLUX A ZANUSSI vyrábí jedna firma.Co se kvality týká tak přesně v tomto pořadí. Tudíž bych na tvou otázku odpověděla z že bych šla do Elektroluxu protože si myslím že výrobce AEG nebude nějak extra šidit svou o kategorii nižší značku jako je Elektrolux.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
27.8.13 22:09

Tak my měli whirpool anikdy více, dvakrát jsme vyprala a pak jsme byla dva měsíce bez pračky, odešla jedna věc, opravář to vyměnil a záhy nato odešla druhá, no na palici :zed: :zed: teď máme electrolux a nemůžu říct něco špatného, je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
27.8.13 22:09

Mám doma elektrolux zatím něco přes 3roky a prozatím bez problémů a jsem s ní max spokojená :-) do whirpool jsem prvně taky chtěla jít, ale nakonec jsem nešla, jak jsem viděla, jak se babičce pořád kazí :-( a už i ona by do ní nikdy nešla… takže za mě určitě elektrolux :-) jo a mám horní plnění :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25381
27.8.13 22:16

Koupila bych Elektrolux - mají výborný servis. Whirpool staré spotřebiče dobré, nové už neee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
27.8.13 22:22

Whierpool mam 5 let a zatim bez zavady, mame drazsi variantu, ale nevim jestli je to tim, nebo sme narazily na dobry kus :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
27.8.13 22:28

Mam Whirpool skoro 5 let a super! Slape jak hodinky, ale taky nebyla nejlevnejsi… Babca ma tez Whirpool a to uz 10 let a letos akorat menila hadici… Az budu kupovat dalsi pracku pujdu do Miele ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
27.8.13 23:36

Mám Whirlpool pět let, zatím žádný problém, jen zásobník na prášek je konstruovaný tak blbě, že se nedá pořádně vyčistit - letos jsem raději koupila nový.

Tenkrát mi tu značku doporučila firma, co mi dělala kuchyni - jak moc objektivní to bylo, nevím. Tenkrát to byl spíš o něco dražší model.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.12.23 18:31

Máme pračku Elektrolux. Za posledních 6 let jsme ji 3× servisovali. Pokaždé jako zákazník platíte minimálně dopravu servisu a to, i když se jedná o záruční servis. Za mě to není spolehlivý výrobek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí