Pračka pořád vytéká

236
8.7.16 22:29

Pračka pořád vytéká

Ahoj lidičky, nevíte čím to, že každou chvíli vytéká pračka? Filtrem a když ho rozsroubuju, je tam třeba chuchvalec vlasů velikosti většího hrášku :? Už mě nějak nebaví vytírat a hlavně ji máme v kuchyni a máme plovoucku..diky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
8.7.16 22:43

Špatně těsní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
8.7.16 22:49

Jednou mi tam kdysi dávno ve filtru uvízla petikoruna, pračka vytekla, vůbec nechápu že mince nezůstala v bubnu, taky vám to pračka dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21605
9.7.16 07:04

@mama67 me v zivote pracka nevytekla. Jak ji mas starou? Asi bych koupila novou. A dusledne kontroluji kapsy pred pranim, takze zadna mince se mi do gumy nedostane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
10.7.16 16:34

Ono stačí třeba mini kamínek z pískoviště a je pohroma. Je stará 4 roky a začala kapat kolem dvirek. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21605
10.7.16 19:21

@mama67 to by teda letěla a koupila bych novou. vždyť musíš mít zničenou tu plovoučku, ne? a opraváře jsi zkoušela? možná by stačilo jenom vyměnit těsnění. Já mám teda pračku 10 let a stále šlape jak hodinky (až teda na jednu drobnou opravu v elektronice, která byla letos - ale kdyby to bylo víc jak za 1000, tak kupujeme novou - už jsem měla vybranou jinou :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí