Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Malaga také se mi zdálo že ta bílá je bělejší
ale je to posilovna
Moje mamina na ni nedala dopustit jeste tak 10 let zpatky…nastesti jsem ji dokopala k automatce…nebe a dudy
ale babicka si ji tedka koupil aznovu novou, automatku odmita…pry co by cely den delala, tak aspon opere
![]()
@lujziana fakt…babička je super…sice špatně slyší, už moc daleko nedojde, ale stále zvládne i hlídat mého matyáše…třeba hodinku
Neni to takova ta viriva pracka? tu jsme meli kdysi a nedalo se v ni prat nic jineho nez povleceni, vse bylo hned vytahane, des bes! tak mama prala na valse.. ![]()
Příspěvek upraven 25.03.14 v 11:37
No a moje maminka v ni pere dodnes. Mamka ma 51 let a pere v ni odjakziva. Dokonce se ji asi rok zpatky pokazila a co myslite, ze si koupila? No opet Romo
Snazili jsme se ji to uz davno vymluvit, ale neda si rict. Za hodinu ma vyprane uplne vse (barevne, bile, cerne). Mamka tvrdi, ze nema pul dne na to behat k pracce a xkrat napoustet vodu atd. Samozrejme automatku ma take, ale ta lezi ve sklepe v tom nejtemnejsim koute a perou se v ni jen monterky ![]()
Takovou měla babička, nosili jsme jí vždycky vymydlený zbytky mýdel, ona si je strouhala. Víc si nepamatuju, byla jsem dost malá.
Ahoj,
nemate nekdo zkušenost s pračkou ROMO?
Odešla mi Whirpoolka a sháním novou pračku.
Jde mi o Romo WFR.
Ano, za tyto peníze bych sehnala i AEG Lavamat, ale tak proč nepodpořit tradičního výrobce. Nemá moc elektroniky, což mi vyhovuje…snad o to déle vydrží.
Díky!