Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chtěla bych poprosit o rady a inspirace…
čekáme první mimčo a chceme začít „zařizovat“ pokojíček…vím, že nějakou dobu pokojíček asi nebudeme potřebovat, ale proto, že je ta místnost nevyužitá, tak bychom ho rádi udělali už teď- dokud na to máme čas a i připravené nějaké peníze… ![]()
představovala bych si, že nábytek budeme kupovat „klasický dospělácký“- postel, skříň, nějakou komodu na hračky…a doladíme to dětskými doplňky, jako jsou poličky, obrázky atd, které se dají průběžně měnit… ![]()
ale nějak se nemůžu dopracovat k nějakému konečnýmu řešení… ![]()
máte některá něco takového? co se vám osvědčilo a co byste už znovu nedělali?
děkuju,,,
Ja bych to tak nehrotila. ono az tam das ty serepeticky okolo jako postylku, ja mam treba i lehatko, kolotoc nad postylku atd… tak to bude vypadat detsky hned… a kdyz k tomu hodis peknou barvicku na zed
To jo, tyhle hlavni veci jako nabytek a tak bych udelala neutralni a doladila bych to barevnyma detskyma doplnkama, ktery pak muzes vzdycky dat pryc, takze bych to udelala taky tak ![]()
My máme půlku zdi od země zelenou a od půlky pod strop modrou, na zdech máme medvídka pů a jeho kamarády…sehnali jsme takovou borduru a i samolepící tapety
a nábytek světle hněd…ten je klasický, žádný dětský
Taky jsme to zařizovali před porodem a jsem ráda, že jsme to tak udělali ![]()
Zbytek jsme doladili až po narození malého - hračky, doplňky…atd
OJa jsem si rok pred otěhotnenim zaridila pokoj pro sebe.to jsem ještě nevěděla ze otehotnim byla jsem sólo. tudíž malý jak se narodil měl pokojicek komplet nový i zařízení akorat růžový
a teď ma 2 a pul a je růžový pořád
jak se tam dala postylka a na zdi dětské ozdoby tak pokoj byl rázem detsky a velmi utulny.
My jsme věděli, že čekáme kluka, ale nechtěla jsem klasicky modrý pokojíček..takže máme zelené 2 zdi a dvě jsou bílé…na bíle zdi jsou nalepené rybičky…skříně máme z Ikei, zelenobílé a na nich máme taky nějaký rybičky, který měly být původně v koupelně
..přítel je totiž rybář
jinak postýlka je bílá k ní máme zelený kolotoč. Jinak přebalovák je taky zelený…všechna zelená je taková ta limetková, hezky výrazná…všechno jsme dělali, než se Adámek narodil
Máme sice kluka, ale myslím, že pokojík je neutrální. Dvě stěny zelené, dvě žluté, dvě postele s úložným prostorem v buku, policový systém z Ikey ve stejné barvě, pár boxů na hračky barevné, koberec kusový se silnicí plus u postele to pěnové puzzle se zvířátky. Na stěnách má takové pěnové dekorace Krteček a jeho přátelé, draka, metr s Ferdou mravencem a jeden takový zelený závěs ve tvaru válce z Ikey. Jo a za postelí kapsář barevný s motivem autíček. Čekáme druhé, kluka, kdyby to však byla holčička, tak doladíme povlečení na posteli v budoucnu růžové či jiné holčičí, holčičí kapsář a pokoj by byl pro oba. Takto to budeme mít jednodušší.