Neutrální dětský pokoj

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1040
23.3.14 15:13

dětský pokoj -neutrální

Ahoj, chtěla bych poprosit o rady a inspirace… :) čekáme první mimčo a chceme začít „zařizovat“ pokojíček…vím, že nějakou dobu pokojíček asi nebudeme potřebovat, ale proto, že je ta místnost nevyužitá, tak bychom ho rádi udělali už teď- dokud na to máme čas a i připravené nějaké peníze… :)
představovala bych si, že nábytek budeme kupovat „klasický dospělácký“- postel, skříň, nějakou komodu na hračky…a doladíme to dětskými doplňky, jako jsou poličky, obrázky atd, které se dají průběžně měnit… :)

ale nějak se nemůžu dopracovat k nějakému konečnýmu řešení… :zed:

máte některá něco takového? co se vám osvědčilo a co byste už znovu nedělali?

děkuju,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2408
23.3.14 15:17

Ja bych to tak nehrotila. ono az tam das ty serepeticky okolo jako postylku, ja mam treba i lehatko, kolotoc nad postylku atd… tak to bude vypadat detsky hned… a kdyz k tomu hodis peknou barvicku na zed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katii
23.3.14 15:24

To jo, tyhle hlavni veci jako nabytek a tak bych udelala neutralni a doladila bych to barevnyma detskyma doplnkama, ktery pak muzes vzdycky dat pryc, takze bych to udelala taky tak :palec:

• Citovat
  • Upravit
6594
23.3.14 15:27

My máme půlku zdi od země zelenou a od půlky pod strop modrou, na zdech máme medvídka pů a jeho kamarády…sehnali jsme takovou borduru a i samolepící tapety :-D a nábytek světle hněd…ten je klasický, žádný dětský :-) Taky jsme to zařizovali před porodem a jsem ráda, že jsme to tak udělali :-)

Zbytek jsme doladili až po narození malého - hračky, doplňky…atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
23.3.14 15:33

OJa jsem si rok pred otěhotnenim zaridila pokoj pro sebe.to jsem ještě nevěděla ze otehotnim byla jsem sólo. tudíž malý jak se narodil měl pokojicek komplet nový i zařízení akorat růžový :) a teď ma 2 a pul a je růžový pořád :palec: jak se tam dala postylka a na zdi dětské ozdoby tak pokoj byl rázem detsky a velmi utulny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
23.3.14 16:10

My jsme věděli, že čekáme kluka, ale nechtěla jsem klasicky modrý pokojíček..takže máme zelené 2 zdi a dvě jsou bílé…na bíle zdi jsou nalepené rybičky…skříně máme z Ikei, zelenobílé a na nich máme taky nějaký rybičky, který měly být původně v koupelně :mrgreen:..přítel je totiž rybář :mrgreen: jinak postýlka je bílá k ní máme zelený kolotoč. Jinak přebalovák je taky zelený…všechna zelená je taková ta limetková, hezky výrazná…všechno jsme dělali, než se Adámek narodil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
23.3.14 17:22

Máme sice kluka, ale myslím, že pokojík je neutrální. Dvě stěny zelené, dvě žluté, dvě postele s úložným prostorem v buku, policový systém z Ikey ve stejné barvě, pár boxů na hračky barevné, koberec kusový se silnicí plus u postele to pěnové puzzle se zvířátky. Na stěnách má takové pěnové dekorace Krteček a jeho přátelé, draka, metr s Ferdou mravencem a jeden takový zelený závěs ve tvaru válce z Ikey. Jo a za postelí kapsář barevný s motivem autíček. Čekáme druhé, kluka, kdyby to však byla holčička, tak doladíme povlečení na posteli v budoucnu růžové či jiné holčičí, holčičí kapsář a pokoj by byl pro oba. Takto to budeme mít jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný