Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte, moc prosím, máte někdo informace o tom, kde by se dal koupit takový ten přesýpací obrázek - dvě skla v rámečku, vevnitř písek a barevná voda, a jak se to otočí, písek se pomaličku přesýpá - přelívá a vytváří různé krajinky? měla jsem, prasklo sklo, vyhodila jsem, nemůžu ted ale žádný sehnat a moc mne to mrzí. Už ani není na webu nic, nemůžu přiložit foto. Ale byly takové do růžova, oranžova, fialova… díky moc
Jana
Já ho kdysi měla taky a koupila jsem ho v Krkonoších na stojanu venkovním u trafiky ![]()
Dost se prodávají právě takhle venku před nějakým krámkem, kde je pěší zóna, turisticky zajímavá, řekla bych, že se na to v Praze třeba někde dá natrefit…
Nebo zkus aukro, jeden tam teď je…
A na googlu zkus vyhledávat " pískový obraz"…
Příspěvek upraven 23.03.14 v 13:18
Díky moc, tak snad ta Praha, u nás v Plzni to měli VŠUDE, dokud jsem neměla peníze na takovouhle maličkost, ne že bych jich teď měla víc, ale už se mi po tom stýská, byl to super relax. dík za tip, Praha mne nenapadla, ale tam je všechno ![]()
@maminazplzne Sháněla jsem hodně dlouho a vím, že je mají v Českém Krumlově.
@Mahja jojo, přesně tohle, tento konkrétní je už takový starší a vypařila se část vody, to se ale dá doplnit stříkačkou s jehlou. Jenom se musí dávat bacha, aby se vody nenapustilo moc, a ono to pak rupne, jak se stalo mýmu manželovi, když se pustil do údržby ![]()
A na tom druhém je dole kontakt, tak bych zkusila napsat na nový ![]()
Holky!!! nebesa se smilovala a právě jsem to našla na webu, nechci dělat reklamu, ale vím už kdo přímo to dělá, a teď jsou na Matějský, jedeme tam!!! Díky moc za rady, ![]()
Mají to u každých vietnamců, v těch kamenných obchodech
Přijde mi zbytečné pro to jezdit až do Prahy ![]()
@maminazplzne píše:
@krtek7489 jsem z plzně, jaké vietnamce myslíš?
Normální kamenné obchody, ne tržnice nebo stánek. Určitě tam nějaké takové obchody máte. Moje mamča toto koupila u veitnamců v Mnichovicích, což je víska cca 25 km od Prahy. A také tam mají kamenný obchod a takových věciček spoustu ![]()