Okna bez parapetů

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23.3.14 23:03

Okna bez parapetů

Ahoj, prosím - kdo jste měli v bytě v paneláku okna bez parapetů - nechávali jste si je dodělávat dodatečně? Je vůbec možné ten parapet přidělat až pak, když už je okno usazeno? Nemáme parapety vůbec nikde, jen venkovní, a docela už mě to začíná štvát.

A kolik vás to stálo i s prací? Případně pokud parapety nemáte - kde potom máte kytky? Dělám si takový průzkum :P

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
23.3.14 23:05

Parapety v bytě u mamči jsou ale tenké, kytku tam nedá. S tím prvním neporadím, ale kytky má mamka ráda a má je všude, ty menší prostě po nábytku, na stolku, na komodě, na tom kusu nábytku pod televizi :mrgreen: něco na skříni, na policích. Ale je fakt, že na ty parapety pořád nadává, vejde se tam leda tak pidi kaktus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
23.3.14 23:08

No my je nemáme, předchozí majitelé je udělat nenechali a my to neřešíme, i když já bych to bez nich dělat nenechala (výborná odkládací plocha pro nevyžádané dárkové dekorační předměty). V pokojích nemáme ani venkovní, v předních místnostech zůstaly staré plechové parapety. Kytky nemáme, domů to nechci, něco teď pěstujeme na balkoně (ani tam není parapet). Aspoň že ten máme. :-)

• Citovat
  • Upravit
23.3.14 23:17

@ncc1701 hm no tak to se máte, že máte aspoň balkon, my ne právě. Chtěla bych si vypěstovat třeba aspoň „blbou“ pažitku, ale nemám kde :roll: na okrasné kytky mě neužije, ty užitečné bych ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
23.3.14 23:20
@Bačavelmistarý píše:
@ncc1701 hm no tak to se máte, že máte aspoň balkon, my ne právě. Chtěla bych si vypěstovat třeba aspoň „blbou“ pažitku, ale nemám kde :roll: na okrasné kytky mě neužije, ty užitečné bych ráda.

Pažitku jsem vždycky pěstovala přímo v kuchyni. :-)

• Citovat
  • Upravit
2406
23.3.14 23:37

Tak mi máme taky jenom venkovní parapety a balkon máme dohromady s dalšími 2 byty na věšení prádla. Ale letos už jsem se naštvala a na tu svoji třetinu si dám minimálně jeden truhlík s tou „blbou“ pažitkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
23.3.14 23:46

My taky nemame parapety, nechapu jak bez toho muze nekdo zit :nevim:
Mame dodelane jen na konzoli, vypada to takhle (omlouva se za kvalitu, je to vyrez z fotky zaostrene jinam ;-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68920
24.3.14 00:07

Jasne, do pulky bytu jsme je nechali dodelavat, je to na konzoli jako na fotu v predeslem prispevku, je to velice jednoduche, dle meho byste zvladli i sami, ale vyslo to „na par korun“, presnou castku si nepamatuju, ale drahe to nebylo a kytky to udrzi naprosto v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.14 00:10

@hanucha díky za tip, taky možnost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.3.14 00:12

@Bačavelmistarý no a proč pod okno prostě nepřiděláš poličku? To nevyjde nijak draho a navíc si to můžeš udělat na míru, kytky to udrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.3.14 00:13

@hanucha tyy kráso, to je kytek 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
24.3.14 06:34

Tak pokud na parampet není uvnitř plocha, teda je zeď apřímo navazuje okno, tak podle mě nemá smysl cpát tam parapet. Nevypadalo by to hezky.
Ale ano, jde to, jen to chce nejspíš dozdít kus zdi, respektive dát desku, sádroš, něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.14 12:36

Tak něco takového je pro mě naprostá rarita a ani manžel to neviděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.14 12:48

@stepkakorda a to ještě nevíte, z čeho máme zdi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
24.3.14 12:56

Heleď, ale to je dobrý nápad - hlasuju pro poličku! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie