Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
Vzhledem k uspořádání koupelny můžeme mít pouze pračku, které se otevírají dvířka z leva do prava…S hrůzou jsem zjistila, že to asi dělá jen Miele, což je opravdu drahá záležitost. Nemáte někdo nějakou levnější variantu, která by měla dvířka v tomto směru?
Moc Dekuji ![]()
My máme AEG a je, jak chceš ty. Nevím, jestli nám to jde přehodit. Ale pračku i sušičku bych potřebovala obráceně. My máme totiž oboje v takové přidělané místnosti na chodbě. A máme tam obrovské posuvné, skleněné dveře. Otvírá se to právě na ty dveře nešťastně. My jsme si to uvědomili, až byla pračka i sušička doma. Jestli to jde přehodit. Jsme zatím nikdo nezjišťoval.
@Kelsey píše:
My máme AEG a je, jak chceš ty. Nevím, jestli nám to jde přehodit. Ale pračku i sušičku bych potřebovala obráceně. My máme totiž oboje v takové přidělané místnosti na chodbě. A máme tam obrovské posuvné, skleněné dveře. Otvírá se to právě na ty dveře nešťastně. My jsme si to uvědomili, až byla pračka i sušička doma. Jestli to jde přehodit. Jsme zatím nikdo nezjišťoval.
Já to mám i v navodu jak to přehodit. ![]()
Přehození umožňují jen některé značky. Třeba Bosch to nedělá nebo minimálně u sušiček ne.
@Tajemnadama nemám zkušenost. Ale vím, že některé značky jsou doleva, některé doprava a některé jdou přehodit. Třeba Bosch má sušičku na jednu stranu a pračku na druhou, aby mohly byt vedle sebe. Já je mám na sobě, takže se jedná nevyhnutelně otevírá do zdi, poslala jsem je do háje a zvolila jinou značku.
Zdravím,
může někdo prosím napsat jakou značku a model má? Já nemůžu najít nic co by mělo otevírání z leva do prava. Mluvím tedy o pračce, ne sušičce.
Hledám navíc slim variantu, tedy hloubka do 50cm s otevíráním z leva do prava. Mám trochu obavu, že nic není.
Díky za případné tipy.