Pračka s otevíráním do prava

281
14.9.23 15:03

Pračka s otevíráním do prava

Ahoj,
Vzhledem k uspořádání koupelny můžeme mít pouze pračku, které se otevírají dvířka z leva do prava…S hrůzou jsem zjistila, že to asi dělá jen Miele, což je opravdu drahá záležitost. Nemáte někdo nějakou levnější variantu, která by měla dvířka v tomto směru?

Moc Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7731
14.9.23 15:56

Zkus napsat do alzy, oni tam jsou ochotni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
14.9.23 16:20

Vzdyt jdou dvirka prehodit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
74217
14.9.23 16:29

My máme AEG a je, jak chceš ty. Nevím, jestli nám to jde přehodit. Ale pračku i sušičku bych potřebovala obráceně. My máme totiž oboje v takové přidělané místnosti na chodbě. A máme tam obrovské posuvné, skleněné dveře. Otvírá se to právě na ty dveře nešťastně. My jsme si to uvědomili, až byla pračka i sušička doma. Jestli to jde přehodit. Jsme zatím nikdo nezjišťoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
14.9.23 16:33
@Kelsey píše:
My máme AEG a je, jak chceš ty. Nevím, jestli nám to jde přehodit. Ale pračku i sušičku bych potřebovala obráceně. My máme totiž oboje v takové přidělané místnosti na chodbě. A máme tam obrovské posuvné, skleněné dveře. Otvírá se to právě na ty dveře nešťastně. My jsme si to uvědomili, až byla pračka i sušička doma. Jestli to jde přehodit. Jsme zatím nikdo nezjišťoval.

Já to mám i v navodu jak to přehodit. :)

• Citovat
  • Upravit
69142
14.9.23 17:33

Přehození umožňují jen některé značky. Třeba Bosch to nedělá nebo minimálně u sušiček ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
14.9.23 17:58

@ugluk Ja mam Bekko oboje.

• Citovat
  • Upravit
69142
14.9.23 18:12

@Tajemnadama nemám zkušenost. Ale vím, že některé značky jsou doleva, některé doprava a některé jdou přehodit. Třeba Bosch má sušičku na jednu stranu a pračku na druhou, aby mohly byt vedle sebe. Já je mám na sobě, takže se jedná nevyhnutelně otevírá do zdi, poslala jsem je do háje a zvolila jinou značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13884
14.9.23 21:30

Mám Beko, dvířka jdou přehodit u sušičky, u pračky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.11.23 20:20

Zdravím,

může někdo prosím napsat jakou značku a model má? Já nemůžu najít nic co by mělo otevírání z leva do prava. Mluvím tedy o pračce, ne sušičce.

Hledám navíc slim variantu, tedy hloubka do 50cm s otevíráním z leva do prava. Mám trochu obavu, že nic není.

Díky za případné tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný