Pračka v patře nebo dole?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1409
7.3.14 22:49

Pracka v patre, nebo dole?

Zdravim vsechny :mavam: rada bych se zeptala na zasadni otazku, stavime dum, kde budou dve koupelny, jedna dole se sprchacem pro chlapa na umyvani z prace (svarec) a nahore klasicka koupelna s vanou, ktera bude i vetsi. Co vam veli selsky rozum, kam dat pracku? Diky za pripadne nazory a zkusenosti :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6578
7.3.14 22:52

Záleží, kde budeš prádlo věšet a kde se budete vyslékat. :nevim: Nebo si pořiďte pračky dvě a máš vždy na výběr. Dneska to není taková pálka a když stavíte dům, tak těch „pár“ tisíc se tam ztratí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259

Dole mám pracovní koupelnu, když se zvenku přijdou umýt ruce, pračka, sušička, menší sprcháč atd. Nahoře prostornou pěknou se sprcháčem i vanou. Tam nám všichni lézt nemusí že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637

@RoseK Dole. Techničtější místnost. Nahoře u ložnic (?) bych nechala už jen koupelnu pro relax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
7.3.14 22:53

Pokud ještě je možnost změny projektu, tak doporučuju mít pračku v prádelně, mini-místnost pouze pro praní a věšení prádla, ideálně na zemi odtok, ať můžeš věděšt prádlo, které se nesmí ždímat.

Pokud není ta možnost, tak spíš do té, kde bude méně zavazet.

Příspěvek upraven 07.03.14 v 22:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
7.3.14 22:53

Taky jsem to řešila. Nakonec jsme se domluvili, že pračka bude dole. Odnos věcí bude vyřešen shozem z patra a prát budu v místnosti, kde budou i šňůry na věšení (pokud mi neprojde sušička :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
7.3.14 22:55
@Litta píše:
@RoseK Dole. Techničtější místnost. Nahoře u ložnic (?) bych nechala už jen koupelnu pro relax.

Souhlas! Taky to.tak mame ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.3.14 22:55

Pracku ani prsty bych nikam nestrkala, hlavně ne do zásuvky. Ale ideální je prádelna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
7.3.14 22:57

Pokud budeš věšet prádlo na zahradu, dala bych jí dolů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
7.3.14 23:00

Prave ze snury na veseni nebudou nikde, pouze klasika susak, ktery muzu postavit kamkoliv :nevim: nahore budou tri loznice, jeden pokoj zatim prazdny teda, na knihy, kde budu prozatim asi susit, nejak se mi nezda aby mi navsteva dole na susaku ocumovala treba nase spodary.. ja se prave nemuzu porad rozhodnout, vse ma sve pro i proti a ja porad vaham, kde udelat pripojku. Hrubou uz mame postavenou, okna dvere vsazeny, strecha hotova :nevim: proste je to na spadnuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
7.3.14 23:08

Mame dole, vedle ni bude susicka. To by nam horni koupelnu uz moc zacpalo. Holt nosim spinave pradlo dolu a ciste zase nahoru. Az me to bude obtezovat, tak v horni koupelne vyvod na pracku je a misto take, ale je bez ni prostornejsi a zatim to nevadi. TAke kvuli hluku je lepsi, ze je ted izolovana dole. Peru casto pozde vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
7.3.14 23:21

Dala bych jí do přízemí k tomu sprcháči, taky to tak máme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
7.3.14 23:27

Pračku máme v horní koupelně, přišlo mi to tak praktičtější. Sprchujeme se nahoře, vysvlékáme také, peru a suším nahoře, jen na žehlení nosím prádlo dolů, ale to je jen menší část ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
8.3.14 00:52

Spis dole -ale pocitat uz v projektu s tim, aby tam bylo misto na spinave pradlo a taky na veseni…
napr. ikea ma system antonius, tam jsou supliky na trideni spinaveho pradla a taky sklopne susaky na zed.

my mame pradelnu ve sklepe a nedam na nidopustit. nikomu nevadi hromada pradla na zemi, pracku poustim na noc a nerusi nas to…mame tamnty sklopne susaky na zdi, takze to tam rovnou povesim a neresim navstevy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
8.3.14 03:07

Pokud nemas v prizemi ani zahradu ani nejak extra mistnost na suseni, tak bych ji dala tam, kam se lip vejde.
klidne i do horni koupelny. navic i spinavy pradlo z prevlikani loznic budes mit bliz.
a co treba udelat pripojku do obou koupelen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí