Pračka+sušička 2v1-venkovní teplota
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Naše pidi paneláková koupelna se stane nesnesitelnou, teď v hicech radši zase suším venku, nedalo by se tam ani vejít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Místnost vyhřeje, psa nezapálí
Mám sušičku teda samostatnou, podle mě lepší volba, a mám ji v kuchyni, aby se to teplo trošku rozneslo po bytě. V zavřené místnosti je to poznat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anik to je nejhorší věc kterou můžeš koupit. Sušička + pračka 2v1
pračka je dobrá i ta levnější cca 600,– ale dobrá sušička aby ti vydržela je lepší od 12 ticís nahoru. A samozřejmě záleží na umístění a možnosti čištění filtrů!!! Tenhle výrobek moc nevydrží. Vím to protože můj chlap prodává pračky, sušičky a chodí na různé školení. JInak sušička vyhřeje pěkně celou místnost. Zrovna včera jsem ji měla zapnutou. Otevřený všechny okna v bytě, vzduch se ani nehnul, a v předsíni kde sušičku máme (nemáme místo v koupelně ani v kuchyni) vedro na zdechnutí
ale u nás dělá hodně i 5. patro v bytovce v centru velkoměsta
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pavculinka - já vím, tento argument se opakuje stokrát v každé diskusi, ale já nemám víc místa ani v té předsíni, nikde, nemám ji kam dát. Bydlím ve střešni nadstavbě,,,takže pokud je to s tím teplem takto, tak si na ni asi nechám zajít chuť,,,a nejen kvůli psovi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anik v klidu, já mám 2v1 už ctyri roky a šlape jak hodinky
kvůli teplu bych se ji teda nevzdala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tichošlápek - jojo, řeči proti 2v1 beru s nadhledem, ale to teplo mě teda otrávilo
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám 2v1, jsem velmi spokojená, dávám prát většinou přes noc a ráno už vytahuju suché prádlo.
Teď ve vedrech samozřejmě dávám prádlo sušit ven. Nevšimla jsem si, že by ta sušička vydávala nějaké drastické teplo.
Asi ráno přijdu už k vychladlému.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit