Pračky Bosch

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sayonare
6.7.12 17:51

moje první pračka byla BOSCH a měla jsem ji 15 let. Bez jediné opravy a poruchy. jak začala pracovat, tak také v klidu po 15ti letech vypla a dosloužila. Maximální spokojenost s touto značkou. Teď jsem si pořídila další boschku http://pracky.heureka.cz/…-by/galerie/. zatím jsem taky spokojená

• Citovat
  • Upravit
3419
6.7.12 18:04

http://www.sechap-klabik.cz/…perfect.html
Máme tuhle a spokojenost maximální :palec:
Akorát nevím jak je to s tím časovým odstupem, pročti si to a uvidíš. Já to ještě na naší nevyužila a nevím, zda to tam je ;)
 @avm3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
6.7.12 18:08

Ano, je to možná kombinace. Ale na to se stačí juknout na libovolný eobchod ;). Tvoje technické požadavky jsou dneska prakticky norma. Užitečné je koukat na energetickou třídu jak praní tak odstřeďování, spotřebu vody a obsah. V normální hloubce můžeš mít 5 nebo 7 kg prádla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25242
6.7.12 18:36

@kotyk Jo já na eobchody koukala, ale zkušenosti lidí jsou nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
6.7.12 19:56
@avm3 píše:
Ahoj holky, které máte novější pračku Bosch. Asi budeme nuceni koupit novou pračku a rozhodla jsem se pro tuto značku.
Moje představy jsou:
  • možnost časové odstupu praní
  • mohla by si sama váži prádlo (případně i práše)
  • předem plněná, klasiská hloubka, nic zmenšeného
  • cena to cca 12000 kč

JE tato kombinace možná? A co by jste mi ještě doporučily, na co se mám dívat. Máme starou pračku a toto jsou věci, které jsem uznala, že by se mi hodily.
Díky všem

nějak nechápu sama vazi prádlo, ale já mám AEG a spokojenist největší, už žádnou jinou nechci :mrgreen: :pankac: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
6.7.12 20:32

@tumpach podle váhy přizpůsobí použití vody a délku praní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
6.7.12 21:26

Ahoj vsem, s casovym odstupem po temer 7 letech musim rict, ze bych znacku uz tolik neresila a pod svuj prispevek na predchozi strance se nepodepsala. Mame 9. rok Bosch Maxx 4 WFC 2066 uzkou s bocnim plnenim a vsemi pozadovanymi vlastnostmi, tenkrat stala okolo 14 000. Zhruba po trech letech (presne kdyz skoncila zaruka) odesla nejaka soucastka, nastesti je manzel sikovny, pracku rozebral a soucastku vymenil, po nejake dobe se situace opakovala s jinou soucastkou. Oproti tomu maji mi rodice pracku Indesit 15 let a bez poruchy. Je fakt, ze perou min, ale pracka nestala ani 2/3 co Bozka. Dnes se zrejme delaji temer vsechny spotrebice podobnym zpusobem jen s nepatrnymi rozdily a cenu urcuje znacka. Vse je urceno k rychle spotrebe a maloco vydrzi bez poruchy leta, jako spotrebice vyrobene v 70., 80., mozna jeste v 90. letech. Preji i tak stastnou ruku pri vyberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25242
6.7.12 22:19

@kostka To je právě to, že 90% spotřebičů má stejné součástky. Já mám s Boschem dobré zkušenosti s jinými spotřebiči, tak chci i pračku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25242
29.11.12 10:17

vypnutí nebo změna zvukového signálu

Ahoj holky, poraĎte prosím. Máme tuto pračku http://www.datart.cz/…20461BY.html?… a už 3× jsem se pokoušela podle návodu změnit nebo vypnout signál, který pračka vydává na konci praní. Je to děsný pípání, pípá 3× po sobě asi po minutě a snad 6×… už mi to párkrát vzbudilo malou. Nevíte někdo jak na to? V tom návodu je to nějak divně.
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
29.11.12 11:11

Boschku máme Maxx 7 a naši o pár 5 let starší model..nikdy žádná závada porucha, jen tedy musím podotknout, že náš nový model nevypere silnou deku-prostě ji neutáhne, nevyždíme..odvezu to našim a jejich starší pračka to zvládá bravurně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
5.2.13 20:35

pračka Bosch

Mám tuto značku 12 let a šlape super. Nebyla levná ale vyplatilo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25242
22.11.17 13:16

Ahoj všem a prosím o radu. Zavřela jsem pračku, ještě chtěla něco přidat, křuplo tam a hotovo. Ten ovladač se hýbe, ale naprázdno a pračka nejde otevřít. Určitě se urval ten výstupek - viz obrázek. Že koupím nový ovladač, to vím. Když to silou odtáhnu, tak škvírou přesně vidím, kde je ta západka, čím je pračka zavřená. No ale jak to otevřít?
Nemáte někdo prosím prosím zkušenost?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
22.11.17 13:27

@Aries6 to nevim, ale mam jeden Bosch Clasixx 4 plne funkcni, na 5kg pradla, 40×60×85cm, predni plneni. Osobni vyzvednuti Praha 6 - nechces? :) Do konce mesice musi zmizet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
22.11.17 13:42

@Aries6
Myslím, že v návodu něco jako „nouzové otevření“ bylo. Ale teď ho nedohledám - zkus to najít třeba na netu. Je tam pasáž pro případ výpadku elektřiny - vypustit vodu spodem,… a pak ten zbytek, který si nepamatuju. Hodně štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25242
22.11.17 13:46
@Vlaďka 83 píše:
@Aries6
Myslím, že v návodu něco jako „nouzové otevření“ bylo. Ale teď ho nedohledám - zkus to najít třeba na netu. Je tam pasáž pro případ výpadku elektřiny - vypustit vodu spodem,… a pak ten zbytek, který si nepamatuju. Hodně štěstí ;)

Voda tam není, stalo se to před praním. Jinak díky pohledám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí