Pračky Bosch
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@LKL píše:
@Aries6 to nevim, ale mam jeden Bosch Clasixx 4 plne funkcni, na 5kg pradla, 40×60×85cm, predni plneni. Osobni vyzvednuti Praha 6 - nechces?Do konce mesice musi zmizet…
Ty seš teda… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Resila jsem pred par dny. dvirka jsou otevrit sroubovakem ci jinym uzkym predmetem - najdi si polohu toho cvakacku a tam pohybem stejnym jako kdyz jsi otevirala pracku. ja uz mam pracku 5 let tudiz vymenu neresim, tu krytku pritel odmontovala a ja to oteviram jen tou kovou casti co tam je vevnitr. jde to zcela bez problemu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mumisek79 píše:
Resila jsem pred par dny. dvirka jsou otevrit sroubovakem ci jinym uzkym predmetem - najdi si polohu toho cvakacku a tam pohybem stejnym jako kdyz jsi otevirala pracku. ja uz mam pracku 5 let tudiz vymenu neresim, tu krytku pritel odmontovala a ja to oteviram jen tou kovou casti co tam je vevnitr. jde to zcela bez problemu
Mě to nešlo, manžel na to přišel. Přesně, pračka asi 5 let a manžel řekl, že to madlo odmítá koupit. Že nebude podporovat takovou zlodějinu (ten kus plastu jsme našli za 700). A že nechápe, jak může toto někdo navrhnout - že se kovová část na silnější pružině otvírá pomocí plastového výstupku. On je trochu z oboru, tak to bere strašně odborně.
Budu to mít stejně jako ty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mumisek79 píše:
@Aries6 no u nas na to také přišel pan
Já věděla, jak na to, princip jsem pochopila, ale nešlo mi to. A silou jsem se bála.
Ještě mi prosím řekni JAK jste to madlo odmontovaly?
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 tak prej tu osicku ukroutil silou, zadne sroubky tam nejsou - vzdyt to mas uz stejne predodlomene
pak uz to jde snadno neb se dostanes k tomu kovu a rukou snadno pracku otevres
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mumisek79 Takže silou, myslela jsem si to. Já to mám ulomené tak, že to nejde vidět. Uletěl fakt jen ten „caplík“. Ani nevím, kde je, jestli padl dovnitř.
No řeknu ti, kdo toto vymýšlí
Mamka má automatku Romo už asi 18 let a měnila toto už 3×. Ale na té její pračce to jde nějak odšroubovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LKL píše:
@Aries6 jsem - co nadelas
Tak mám vypráno, ale musím čekat, až dorazí manžel a otevře mi to. Dneska měl hromadu práce, zítra mi to možná „rozmontuje“.
Taková pitomina a totálně to člověka zaměstná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit