Pracovaly jste některá v secondhandu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ne, ale chtěla bych.
Jinak 150,– / hod je fakt bída. Jedna se o hpp, dpp, dpč?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A víš jak se +- pohybují ty tržby? Ať si můžeš udělat představu o těch prémiích.
Jinak taky záleží na velikosti obchodu - u menšího asi ta fyzická práce (vybalování apod.) nebude tak náročná jak u nějakého většího prostoru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@azaleila je to hpp na úvazek 30hod. týdně. Mzda je málo, to vím, ale teď pracuji v supermarketu na chladném úseku a už to nedávám. Potřebuju tedy nutně změnit práci a toto se mi naskytlo.
- Citovat
- Upravit
@izabe je to menší obchod. Samozřejmě vybalovani zboží bude náročnější. Prémie 1000-1500. Pokud se nesplní tržba, tak je nedostanou.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Ty jsi ta, co chce odejít do jiné práce ale v tom supermarketu budeš chtít chodit párkrát do měsíce, ať dorovnáš platový propad?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@izabe ano, jsem to já. Chtěla jsem vědět, jestli s tou konkrétní prací má někdo zkušenost…
- Citovat
- Upravit
@azaleila nevím, co konkrétně máte na mysli. Když chodíte po každé směně domů strhaná a úplně vyřízená, děláte každý víkend i odpolední, jste v práci v zimě mnohdy bez svačiny… Opravdu uvažujete, jestli máte na úkor peněz zapotřebí tady toto.
- Citovat
- Upravit
Prostředím to bude určitě lepší než ten supermarket (snad i kolektivem), ale určitě bych hledala mezi tím lépe placenou práci. Ono i ta odměna se pak projeví ve výplatě, jestli nesplníte stanovenou tržbu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@izabe mně ta mzda také přijde malá, ale tady je problém sehnat práci. Když jsou děti, je pro mě pracovní doba důležitá. Druhá věc je moje zdraví. Momentálně jsem opět nemocná, ta zima mi dělá velké potíže. Z těchto všech důvodů potřebuji změnu nutně co nejdřív.
- Citovat
- Upravit
Nakonec nedělala, ale jednou jsem se o práci v sekáči ucházela. Ta práce spočívala hlavně v tom, že to zboží chodilo nacpané a tudíž hodně zmačkané v takových velkých pytlích. Takže se to v 1.řadě žehlilo a potom věšelo na stojany a propařovalo takovou napařovačkou, kvůli hygieně. Plat byl minimální plus slíbených asi 1500,–odměny. Jako kdovíjaké terno se to nezdá, ale bylo nás tam asi 5,nechali nás si to i vyzkoušet a hned druhý den mi přišlo, že jsem nebyla vybrána.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alun-ka nežehlí se ani nenapařuje. Zboží z pytlů s vybaluje, to je vždy dvakrát za měsíc v sobotu kdy se obnovuje celá prodejna. Pracovní jedna sobota v měsíci. Ale je to práce v teple a přes týden klidná. Teď jsem zvyklá být v práci každý víkend, v zimě, nezastavím se, mnohdy bez pauzy, i na WC se musím ptát, aby mě někdo vystřídal. Mzda hezká, ale vzhledem k zimě a únavě jsem často nemocná. Neustále se chce po lidech maximální výkon a chování je zoufalé.
- Citovat
- Upravit
Ano věřím, já znám pracovní podmínky v hypermarketu a to dokonce z doby kdy se ani o tom platu nedalo říct, že je pěkný a svátky nebyly zavřené žádné. Teď jsou aspoň lepší ty peníze, ale rozumím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá zkušenost s prací v secondhandu? Dostala se ke mně nabídka na práci, mzda 150 na hodinu k tomu prémie dle tržby obchodu. Zkrácený úvazek.
Děkuji všem za názory.