Krize v zaměstnání – necítím se dostatečně ohodnocena
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Já prva myslela, že tě tíží peníze a poradím ti k práci, která tě baví, brigošku, ale jelikož jsou ti peníze de facto jedno, tak dle mne si nemáš na co stěžovat
buď ráda za fajn práci na zkrácený úvazek, máš čas na domácnost, rodinu, koníčky, můžeš se učit jazyky nebo sportovat, prostě cokoliv.. co by za to spoustu žen dalo, mít takovou situaci
pokud cítíš demotivaci - že máš na víc - řešívá se to s vedením, obměna pozice či pracovní náplně, pokud je to možné… nevzdávala bych se profese, které dobře rozumím, jen tak… koukat po jiných místech samozřejmě můžeš, ale neunáhlovala bych se.. sepiš si plusy a mínusy.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práce tě baví, máš to kousek, máš krátký úvazek, peníze tě netíží vůbec… co řešíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud by mě tížily finance, tak bych si hledala práci, kde dostanu víc. Pokud tě finance netíží, tak bych tam byla dál než začínat něco úplně jiného, kde to bude třeba i horší a finance také nebudou nic moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KKK85 to ze se necítím ohodnocena na to co umím. Nejde o finance, ale o princip.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
využila bych toho, že v práci stíháš, máš jakousi pohodu, finance neřešíš a začla bych se vzdělávat v oboru, kam bych zamířila poté, co dítka budou větší a já budu chtít dělat „kariéru“…prostě zadní vrátka do budoucna…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jde tvůj obor do kytek, je nejvyšší čas začít se učit něco jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smile_xxx ano, na současnou pozici je nutné odborné vzdělání a zároveň zauceni nového člověka trva rok než je samostatný. Rozhodně to nemůže jít dělat někdo z ulice. Angličtinu mam v pohode na poslech, čtení, ale na mluvené bych musela trochu mrknout. Ovšem neni to nereálné.
Jina firma neni v dosahu, musela bych se stěhovat.
- Citovat
- Upravit
Taky moc nechápu, co řešíš, když tě práce baví, rozumíš jí, máš to kousek, odchazis domů s čistou hlavou a finance tě netizi. Pokud máš díky zkrácenému úvazku čas, tak klidně můžeš chodit na kurzy nebo se vzdělávat nějak jinak.
- Citovat
- Upravit
Pridavam se k ostatním, taky nerozumim.. ze nejsi ohodnocena.. jestli tomu rozumim dobre, nejsi ted ohodnocena hure kvuli tomu, ze bys praci neodvedla dobre, ze by si tve prace nepovazovali atd., ale proto, ze novou politikou mate mene prace. Takze vzhledem k mnozstvi objemu prace, co udelas, je to ohodnoceni stejne nebo ne? A presne, pokud nepotrebujes penize, mas vetsi pohodu. A pokud pohodu nechces, zkus se zeptat, jestli bys nemohla pracovat na kratsi uvazek, kdyz je mene prace, ze to ted stihas za kratsi dobu. A budes mit vic casu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
z důvodu osobnich informací o financích píšu anonymně.
Dělám práci, která mě baví, zároveň je občas i stresující, pracuji v laboratoři na 6h denně, praci mám přes ulici. Ovšem ve firmě začala nová politika a objem práce je menší než jsme byli zvyklí, čímž se krátí i mé finanční ohodnocení. Mám vyšší odborné vzdělání a téměř 10 let praxi v oboru, no momentálně mi přišlo na účet 21 000. Jsme hodnoceni od výkonu a tak se momentálně pohybuju s novou firemní politikou mezi 21-35 000. Avšak posledni dobou mam průměr k 27000 v čistém
Svým způsobem mam i pohodu, své praci rozumím, baví mě, oddelam si své a s čistou hlavou odcházím domů. Ovšem ta demotivace je obrovská a mam chuť s tim seknout. Necítím se ohodnocena tak jak bych si predstavovala. Díky digitalizaci jde celá prace postupně do kytek a lidský faktor je vic a vic postradatelny. Hledat si praci v úplně jiném oboru je taky řešení, ale potrebuju k tomu sehnat odvahu. Kdyby mě tlačila finanční situace bylo by to jiný, ale nas rozpocet doma je cca 150 tis, takže to co vydelam je víceméně fuk. Coz mi v motivaci taky úplně nepomůže.
Hledat praci v pomalu umírající sféře, řešit jiný obor nebo se na to prostě vykašlat a dělat co mě baví i za tak bídne ohodnocení?