Prodavačky kolegyně jaký prosím máte plat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Zkrácený úvazek je co? Mě ty peníze přijdou pěkné. Jestli tobě ne, nic ti nebrání si dodělat vzdělání a najít lépe placenou práci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kaufland, Moravskoslezský kraj, 6h úvazek cca 22tis čistého.
- Citovat
- Upravit
Mně ta mzda za zkrácený úvazek směšná nepřijde a už vůbec ne na pozici kde nepotřebuješ žádné odborné vzdělání ani zvláštní dovednosti. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Bylo by dobrý porovnávat hrubou mzdu. Čistá ti nic neřekne. Tam i mezi prodavačkami na stejne pozici a ve stejným obchodě můžeš mít rozdíl i 5tis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přijde ti to málo? Je to kratší úvazek, za plný bys byla zase jinde. Jini maji toto za úvazek plný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
22.tis jsem měla 3,5 roku zpátky v Praze v Rossmannu jako zástupkyně vedoucí na 120h
nepřijde mi to za Kaufland málo a za prodavačku. Ja polovinu času vedla tým a krám sama, trezor, objednávky, uzavírka..
Dneska už tam mají tedy vyšší plat, a já jsem někde jinde s vyšším platem a stejným počtem hodín.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když je tady diskuze o prodavačkách- neděláte někdo v Bille? Jak je to s víkendama? Bylo mi řečeno, že celý volný víkend mají jen jeden. Ale pak jsme to zakecaly a nevím jestli ty ostatní víkendy chodí celé, nebo jeden víkend sobota, druhý neděle. A co to školení? Jak dlouho tam člověka dusí?
- Citovat
- Upravit
No já tam dělám taky a nepřijde mi to hrozny… Se podívej jinde.. za míň peněz plný úvazek
aspoň u nás to tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolik peněz bys chtěla za výuční list a žádné extra odborné znalosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud ti přijde plat směšný, tak si najdi lépe placenou práci. Pokud jsi hledala a nenašla, tak cena tvé práce na trhu je právě taková, jako máš nyní plat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plat se vždy uvádí v hrubém. Pro snažší porovnání. Kolik máš hrubého?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky které pracujete jako prodavačky, jaký máte plat. Já v korporátu potravin cca 26 tisíc čistého za zkrácený úvazek, kolegyně menší obchod zkrácený úvazek 21 tisíc čistého. Mzdy prodavaček mi přijdou mnohdy až směšné.