Prodavačky kolegyně jaký prosím máte plat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.9.25 21:45

Prodavačky kolegyně jaký prosím máte plat

Holky které pracujete jako prodavačky, jaký máte plat. Já v korporátu potravin cca 26 tisíc čistého za zkrácený úvazek, kolegyně menší obchod zkrácený úvazek 21 tisíc čistého. Mzdy prodavaček mi přijdou mnohdy až směšné.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35612
18.9.25 21:52

Zkrácený úvazek je co? Mě ty peníze přijdou pěkné. Jestli tobě ne, nic ti nebrání si dodělat vzdělání a najít lépe placenou práci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.25 22:11

Kaufland, Moravskoslezský kraj, 6h úvazek cca 22tis čistého.

• Citovat
  • Upravit
9003
18.9.25 22:38

Mně ta mzda za zkrácený úvazek směšná nepřijde a už vůbec ne na pozici kde nepotřebuješ žádné odborné vzdělání ani zvláštní dovednosti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20861
18.9.25 22:51
@Anonymní píše: Více

Bylo by dobrý porovnávat hrubou mzdu. Čistá ti nic neřekne. Tam i mezi prodavačkami na stejne pozici a ve stejným obchodě můžeš mít rozdíl i 5tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16187
19.9.25 01:08

Přijde ti to málo? Je to kratší úvazek, za plný bys byla zase jinde. Jini maji toto za úvazek plný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22843
19.9.25 06:47

22.tis jsem měla 3,5 roku zpátky v Praze v Rossmannu jako zástupkyně vedoucí na 120h :D nepřijde mi to za Kaufland málo a za prodavačku. Ja polovinu času vedla tým a krám sama, trezor, objednávky, uzavírka..
Dneska už tam mají tedy vyšší plat, a já jsem někde jinde s vyšším platem a stejným počtem hodín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.25 07:00

Když je tady diskuze o prodavačkách- neděláte někdo v Bille? Jak je to s víkendama? Bylo mi řečeno, že celý volný víkend mají jen jeden. Ale pak jsme to zakecaly a nevím jestli ty ostatní víkendy chodí celé, nebo jeden víkend sobota, druhý neděle. A co to školení? Jak dlouho tam člověka dusí?

• Citovat
  • Upravit
10134
19.9.25 07:05

No já tam dělám taky a nepřijde mi to hrozny… Se podívej jinde.. za míň peněz plný úvazek :mavam: aspoň u nás to tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24621
19.9.25 07:10

Kolik peněz bys chtěla za výuční list a žádné extra odborné znalosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
19.9.25 07:35

Na zkraceny uvazek mi to prijde v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
19.9.25 07:41

Pokud ti přijde plat směšný, tak si najdi lépe placenou práci. Pokud jsi hledala a nenašla, tak cena tvé práce na trhu je právě taková, jako máš nyní plat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
19.9.25 07:42

Plat se vždy uvádí v hrubém. Pro snažší porovnání. Kolik máš hrubého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat