Prodavačky kolegyně jaký prosím máte plat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@lucynka25 píše: Více
Reálně má za částečný úvazek na prodavačku stejně, jako u mě v práci nabízíme nastupujícím vysokoškolákům na odborné pozici na plný úvazek. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Livi92 píše: Více
A proč tam za ty peníze ti vysokoškoláci nastupují? nemají na víc?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V obi měla prodavačka 2 roky zpět 32tis hrubého a 2 tisíce stravenky. Peníze se dali ještě nahnat na odměnách a přesčasech. Odměny se potom zrušili a nesměli jseme je dávat nikomu a přesčasy přestali proplácet tak jsem pouštěla dřív domu když někdo chtěl tak si to vybral. Omlouvám se za anonym
- Citovat
- Upravit
@MartinL45 píše: Více
Tál pokud někdo vystuduje takovou fildu nebo historii, tam je to spíš koníček. Takové plácání se v ničem co sponzoruje stát a pak je to ještě i strašně placené
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki píše: Více
Pokus dobrý, ale jde o ekonomický obor. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Však taky máme problém v dnešní době sehnat lidi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč pokus? To bylo jen, že mám známé v oborech, kde vysokoškolský titul neznamená automaticky závratná mzda a není se čemu divit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo no. I neodborné práce bez vzdělání jsou důležité a je potřeba je nějak adekvátně zaplatit. Jinak by si tam mohl na kase pípat sám majitel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja kvůli svému oboru taky dělám mimo. Využívám technické věci z toho co jsem studovala, ale ne vyloženě odborné. Plat mam tam úplně někde jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pajjjina píše: Více
Vždyť o místo prodavaček je zájem pořád, tak není důvod mzdy navyšovat. Je systém nabídky-poptávky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já vidím, že všude shánějí, takže asi zase takový zájem o tuhle práci není a málokdo vydrží dělat jí dlouhodobě. A není se čemu divit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pidulka1991 píše: Více
To jo. Ale práce prodavačky není jen pokladna, že jo. Zákazníci si zboží do regálů nedoplňují. I když možná na to taky někdy přijde řada. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pajjjina píše: Více
Tak na doplňování zboží nepotřebuješ žádné znalosti nebo dovednosti. To zvládne žák zvláštní školy ve čtvrté třídě
Zrovna tento týden mi říkal vysokoškolak, Bc, technicky obor, pokračuje v magisterském studiu, že si našel odbornou brigádu ve firmě, kde pracuje na odborné pozici jako kmenovi zaměstnanci a má 150,– na hodinu. Když v minulém školním roce brigádě doplňoval zboží v obchodě, měl 200,– na hodinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aktuálně i u nás Lidl nabízí brigádníkům 200 Kč/hod.
Pamatuju si doby kdy brigádníci chodili za 130 Kč/hod bez příplatků (rok 2020).
Plat celkem byl na plný HPPP cca 27 000 Kč + stravenky a další výhody zaměstnavatele. Částka je včetně příplatků za víkendy a noční směny. - pokud se šly.
Vzhledem k tomu že na pozice prodavačky se braly holky i pouze se základní školou mi to přišlo jako dobrý.
Plus smlouva na dobu neurčitou ihned po uplynutí zkušební doby.
Za 6 hodin mi 22 čistého přijde jako slušný plat.