Prodavačky kolegyně jaký prosím máte plat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.9.25 11:35
- Citovat
- Upravit
Anonymní
20.9.25 12:08
@smile_xxx píše: Více
Myslím, že tak pět tisíc. Může si to hromadit, ale jen rok, když to nevyčerpá, tak jí to koncem roku propadne. Koupila si za to třeba ve zdravotnických potřebách několikery boty. Ale hlavně si to šetří na dovolenou.
- Citovat
- Upravit
20.9.25 12:23
Držím palce, posílej životopisy všude možně, něco snad vyjde rozumného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
20.9.25 12:41
@smile_xxx píše: Více
To sice ano, ale ten limit je 46K na zdravotní benefity a 23K na ty ostatní. A daníš jen to nad ten limit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já hledám teprve třetí týden. V kaufu k pultu - chodí na pátou, otevírá se v 7. Pak v masně- chodí na pátou, otevírá se v 7 a rovnou mi bylo řečeno, že ty přesčasy neplatí. Je k tomu ještě hodina večer úklid. Takže smůla, hodiny navíc zadara dělat nebudu. Pak ta Billa. Já mám smůlu, že kam napíšu, tak chtějí jen k pultu, a tam já teda nechci. Je to asi nejblbější úsek z celého krámu. No uvidíme, prodavačky jsou jen nouzovka, jelikož u nich nehrozí noční, jinak hledám úplně jiné obory. Ale tam právě noční občas je. Dneska jsem odepsala na úplně čerstvou nabídku, tak uvidíme. Není to prodavačka, prachy taky nic moc, ale pracovní doba slušná, volné víkendy a hlavně - budu hledat dál, ono někde něco vyleze.