Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ještě bych chtěla říct, že jde jen o kancelářskou práci, takže prohlídka bude v kategorii 1. Zakladatelka
Mě dal doktor jen razítko, žádná prohlídka se nekonala.
neboj, kolonoskopii ti tam dělat nebudou. ![]()
Většinou taková ta klasika jako zrak, sluch, moč, poslech, záda. Nic strašného.
@JancaS84 píše:
Většinou taková ta klasika jako zrak, sluch, moč, poslech, záda. Nic strašného.
To je právě jak kde. U nás jen tlak. U manžela ORL, karpály a ještě nějaké věci, bylo to na několik hodin.
@vokishka a co dělá manžel za práci? Ty prohlídky se dělí do 4 kategorií dle závažnosti práce nebo tak nějak 😁 😁
@Lištička20 píše:
@vokishka a co dělá manžel za práci? Ty prohlídky se dělí do 4 kategorií dle závažnosti práce nebo tak nějak 😁 😁
No proto jsem psala hned první příspěvek, že záleží na pracovním zařazení. Manžel byl obkladač zedník, posílali je na prohlídku na profi pracoviště.
Náš smluvní Dr. měří tlak, prohmatá břicho, podívá se do krku. Pak se vyptává, jestli beru prášky, dobře vidím atd. Nesla jsem zkumavku.
Loni jsem byla po 4r. a nepřinesla jsem mu výpis od mé obvodní. Za 4r. to mám na další kontrolu vzít.
@Kelsey píše:
Náš smluvní Dr. měří tlak, prohmatá břicho, podívá se do krku. Pak se vyptává, jestli beru prášky, dobře vidím atd. Nesla jsem zkumavku.
Loni jsem byla po 4r. a nepřinesla jsem mu výpis od mé obvodní. Za 4r. to mám na další kontrolu vzít.
Myslela jsem, že je to co tři roky. My tak chodíme.
Taky jsem sla jen na kancelářskou práci a byla jsem překvapená co vse kontrolovala. Tlak, moč, váha, záda, oči, sluch, poslech, prohmatala mi prsa i břicho, udelala ekg, vzala krev
@lachtanice86 a ten sluch a poslech byl v ordinaci nebo Vás poslala na ORL
@vokishka píše:
@vokishka píše:
Myslím, že kromě kategorie práce záleží i na věku.
@renduli píše:
Myslím, že kromě kategorie práce záleží i na věku.
Jo, po 50 vím, že to jsou co dva roky. Už jsem si to našla a je to co čtyři, ale byla jsem právě přesvědčená, že jsem tam lezla co tři roky. Ono to tak rychle utíka ![]()
Ahoj, zítra bych měla jít na Pracovně lékařskou prohlídku a vzhledem k tomu, že jsem hrozný posera, co se doktorů týče, jsem z toho nervózní
není tu někdo, kdo ji v blízké době absolvoval a mohl by mi říct, co vše mě čeká?