Pracovní dilema

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101642
4.5.12 07:54

Přesně tak, 2 úvazky mít můžeš, pouze v obou nesmíš podepsat na tom růžovém prohlášení slevu na poplatníka. A účetní bych to vůbec neříkala, nic ji do toho není.

Jinak já bych asi jak už tu někdo psal nastoupila do DS a kývla i na ten úklid, tam bych se snažila sehnat nějakou seriozní paní na záskok, nebo se domluvit na klíčích a máš 3 měsíce na rozhodnutí či tlačení jednoho či druhého zaměstnavatele do nějakého ústupku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.5.12 08:20

Ja bych zustala pri uklidu.Sice bych mela min ale me by to treba vyhovovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
6.5.12 15:08

Já v podstatě souhlasím s tím,co napsala Maartina7,to mi přijde rozumný :palec: Nějak bych zatím zkusila šolíchat obě práce a za čas by ses rozhodla,co je pro tebe lepší a co ti víc vyhovuje.Nicméně jsi 3 měs.ve zkušební době,tak pak můžeš z jedný práce odejít bez udání důvodu ze dne na den.Zase na druhou stranu je v dnešní době lepší mít na výběr aspoň ze dvou zaměstnání,než nemít žádný.Hodně štěstí přirozhodování :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
8.5.12 15:10

Anonymní, nevím kolik máš let, jaké vzdělání…atd.
No osobně bych šla do DS, přece jenom je tam šance se naučit něco víc, získat praxi, třeba i doplnit vzdělání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.12 07:36

Mám už 47. Nakonec to dopadlo ( spíš nedopadlo ) tak, že jsem v pátek šla do DS říct, jaký nastal problém a oni, že se mnou už počítají a že mi nebudou psát na všední dny dvanáctky,jen ranní do 15 30, abych mohla odpol. uklidít ve škole. Ale ne na dobu delší než tři měsíce, pak se musím rozhodnout pro jedno nebo pro druhé, což bude asi určitě ten úklid ve škole. Ještě to není dořešené, protože fakt prý nemůžu mít dva plné úvazky, tak mi ve škole musí napsat aspon zkrácený pouze papírově, ale to teda nevím..Jestli vůbec vydržím ale ten záhul, mám posunuté obratle a mudr mi to vůbec do DS nechtěla dovolit. Tak si myslím, že nejdéle měsíc a odpadnu a budu ráda za úklid ve škole, ale nechci to vzdát předem a nezkusit.

• Citovat
  • Upravit
2976
9.5.12 10:11

No uvidíš jak to zvládneš zdravotně. Jinak máš to fajn, že Ti tak vyšli vstříc a můžeš to aspoň zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat