Zástupce ředitele školy - pozice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
U nás vybírá ředitel a většinou si nechává stávající, protože ti aspoň vědí co a jak…
- Citovat
- Upravit
Tak je to asi na řediteli, jak se k tomu postaví-nicméně já nikdy o výběrovém řízení na zástupce ředitele neslyšela
(až tady v příspěvku nade mnou) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás je ve hře možnost, že stávající zástupce pujde na místo ředitele, tak proto mě to zajímá.
- Citovat
- Upravit
Vybírá si ředitel a může (resp. měl by) to udělat formou výběrového řízení. Tedy výběrko by mělo být, pokud chce zástupcem udělat někoho nového - přímo na tu pozici někoho přijmout. Pokud to bude stávající zaměstnanec, tak to může udělat jen tak, tj. tím, že ho pověří svým zastupování, jednoduše ho „jakoby“ povýší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
U nás je ve hře možnost, že stávající zástupce pujde na místo ředitele, tak proto mě to zajímá.
U nás ve městě to také hrozí
Chtěla jsem si tam dát žádost o místo učitelky, tak čekám, jak to dopadne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, a když nebude konkurz, šly by jste si o to místo zástupkyně říct?
- Citovat
- Upravit
Za sebe ne (nebavilo by mě komandovat kolegyně)
![]()
Teď vážně: asi záleží na tom, kdo by byl ředitel…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží na tom, jak to funguje na dané škole. Třeba u nás je zástupců víc a jeden z nich dělá hlavně rozvrhy a to bych nechtěla dělat ani za zlaté prase. I ostatní mají strašně moc práce a zodpovědnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, nevíte některá, zda se na pozici zástupce ředitele školy vypisuje výběrové řízení? Nebo je to čistě v kompetenci nového ředitele, koho tam dosadí.
Případně byla jste některá na takovém konkurzu? Na co se tak ptali.
Děkuji za odpověď.
Omlouvám se za inko. Uvažuji o této pozici, ale nepotřebuju, aby se to někdo dozvěděl dříve, než to bude oficiální.