Práce domů - manuální práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
práce domů- manuální práce
Ahoj holky hledám nějakou práci na doma a našla jsem tenhle odkaz http://www.manualni-prace.cz/ máte s touhle firmou některá zkušenost? nerada bych naletěla…děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkušenost nemám, ale to je jednoduché, jestli za to chtějí od tebe peníze, nebrat:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyřizujeme pouze uhrazené objednávky, poštovné a balné neúčtujeme. Spolupracovník hradí částku 690,–Kč za poskytnuté služby a podklady předem na účet a to převodem, poštovní poukázkou A či vkladem.
… Částka 690 Kč je vratná společně s první výplatou dle smluvních podmínek již při dodání 201 kusů naplněných, nadepsaných a ofrankovaných obálek naší firmě.
aha
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky to ted čtu takže to zas bude nějaká finta… zkusím se podívat ještě jinde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucynka86 Taky jsem takhle sháněla a teda jakou dobu a marně… Přesně jak píše holfka jakmile chtějí peníze nebrat!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,zkušenosti přímo s tímto nemám..ale co jsem to pročetla,tak zaplatit 690,–
??A co jsem to pochopila potom shánět lidičky?? Já ti nevím..spousta maminek sice odmítá prodej katalogového zboží,ale já toto dělám a jsem fakt spokojená..žádný nucení,žádný reg.poplatek a podobný blbiny.Nemám tisíce (na ty musím chodit na noční a víkendové směny),ale mám to pro radost a dobrý pocit,že jsou moji zákazníci spokojení. V přivýdělcích mám vyzkoušených hodně firem(většina samý podvod),možná mají ostatní jinou zkušenost,ale osobně bych do tohoto nešla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, leda nabídnout svoje služby-jakékoliv, co umíte, na www.manytu.cz .. někdo to tu propagoval, ale to už asi smazali. To je docela vtipné:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já s domácíma pracema zkušenosti nemám,ale tohle minepříjde jako podvod…já to probëru s manželem večer a třeba to zkusím.....jsem alergická na všechny Dedry, kosmetiky a tak,že tohle je zase něco jinýho…no, a když se zavazují,že tu zálohu vracejí
![]()
omlouvám se za anonym,nemusí okolí vědět,že uvažuju o domácí práci.Díky!
- Citovat
- Upravit
Je fakt,že kdysi dávno jsem zkoušela jakýsi přivýdělek,a zaplatila jsem za cd s hodinovým kecáním,co musím udělat asi 250,– a pokud do toho nepůjdu tak že to vrátí..naštěstí vrátili,protože to byla blbina první třídy. Jsem z tohoto už vyléčená,radši půjdu makat rukama a vím že tam peníze dostanu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahááá, pěkný vyčůránci to jsou…nejde jen o plnění obálek propagačními materiály…člověk musí nejdřív sehnat někoho,kdo o nabídku téhle firmy bude stát, pak dát jejich propagaci do obálky a poslat…tudíž je to shánění lidí…no,debata s manželem večer odpadá
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
ahááá, pěkný vyčůránci to jsou…nejde jen o plnění obálek propagačními materiály…člověk musí nejdřív sehnat někoho,kdo o nabídku téhle firmy bude stát, pak dát jejich propagaci do obálky a poslat…tudíž je to shánění lidí…no,debata s manželem večer odpadá![]()
To mě tam rozesmálo..a navíc podmínka je poslat těch obálek 201,aby tu zálohu vrátili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mijunka píše:
To mě tam rozesmálo..a navíc podmínka je poslat těch obálek 201,aby tu zálohu vrátili.
podvodníčci to jsou…nejdřív samý superlativa a v podmínkách pravda
v životě bych 201 lidí za měsíc nesehnala
![]()
- Citovat
- Upravit
Já mám takový pocit, že tu už tato diskuze je, ale na mobilu to nenajdu. No a samozřejmě to je podvod, spousta lidí ty peníze zpátky nedostali a měli dělat úplně něco jinýho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
podvodníčci to jsou…nejdřív samý superlativa a v podmínkách pravda![]()
v životě bych 201 lidí za měsíc nesehnala
![]()
![]()
Možná by se našel nějaký šikula,co víš??
Ale jinak je to blbina… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit