Přivýdělek u rodičovské
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
přivýdělek U rodičovské
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda někdo nemá zkušenosti s přivýdělkem na rodičovské? Umím dobře s PC i internetem. Bydlím na venkově tak tak někde pracovat v supermarketech je problém. S letáky je to tady také složitější
Tak se chci zeptat zda některá nemá už zkušenost s domácími pracemi? Moc děkuji za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
S domácími pracemi je to tak, že buď musíš mít kontakt třeba se zaměstnavatelem a dělat pro něj něco z domova nebo dělat na sebe na ŽL třeba účetnictví a tak podobně, jinak domácí práce defacto neseženeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Souhlas. Kromě účetnictví se takhle dají dělat třeba příspěvky někam do médií, nebo se můžeš realizovat na fleru
A pak je samosebou možný mít ŽL - třeba kamarádka rozjela na mateřský byznys s dětskýma oblečkama, propagovala se mezi známýma na fórech atd., a teď je to pro ni celkem slušnej přivýdělek i k platu. Držím palec na hledání!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Těžko seženeš něco, co není podvot. Můžeš vyrábět nějaké věcičky a prodávat na fleru třeba. Můžeš zkusit třeba žehlit pro lidi za peníze. Já třeba už od školy překládám pro jednu menší firmu (angličtina, němčina) veškerou poštu, objednávky, reklamace atd. Je to slušný peníz navíc. Hlavně kašli na domácí práce typu „pošlete xxx peněz a my vám pošleme nabídku“ apod. Je to vždy podvod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak na to bych nikdy nešla pošlete peníze a my se vám ozvem. To je jasný že to bude podvod. Nu tak děkuji moc za rady. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lily a odkus jsi? Zkus se podívat na pracovní portál pro rodiče mamavpraci. Vlevo na liště si vyber kraj, případně zadej podmínky (např. klíčové slovo - práce z domova).
S agenturou pochopitelně mám něco společného, takže kdyžtak se klidně ptej (i přes SZ)
Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já jsme na RD už třetím rokem a začala jsem si přivydělávat prodejem eko drogerie DEDRA a taky pracuji na PC. Dcerka jako mimi byla moc hodná, a tak jsem brouzdala po netu a sehnala si to, so my nejvíce vyhovvalo. Taky se zkus porozhlídnout a určitě něco najdeš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lily007 píše:
Já jsem z Úval u Prahy.Tak snad se něco najde.. dík moc
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda jsi sehnala nějaký ten přivýdělek k mateřské ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky nu mam. Uklizim v jedne firme. Jezdim tam na 5 vecir a do 8 jsem doma jsem tak cca 2 a pul hodinky. Mam okolo 6 tisic nekdy i vice. Ale ted od pondeli budu v te firme delat inventury a pak psani slev senioru. Tak bude mnohem vic. Ale jinak sem mela moznost roznaset letaky ale to uz bych nestihala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, koukala jsem na net: http://prima.privydelekzdomova.cz, máte s tím někdo zkušenosti? Nebo koukněte, co tomu budete říkat, ale asi by mi od nich měl někdo zavolat, tak uvidím o co go
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezký večer všem
Psal jsem do vedlejší diskuse začátkem minulého měsíce ohledně spolupráce se společností Oriflame. Debata byla o podvodných a různými způsoby neférových nabídkách. Osobně jsem byl právě v začátcích a tudíž jsem nic nechtěl ventilovat. Nyní už vím, že to jde a není to těžké, není to vtírání se a ani letadlo(Divím se že to v dnešní době ještě stále může fungovat
). Každopádně i jako Oriflame gentleman jsem si tento měsíc(říjen) vydělal 1 134,–-.Mnoho, málo? To je na Vás Dělám při tom školu, normální brigádu a sport. Nevěnuji tomu každý den, 24 hodin denně. Ale jedním Vás musím zklamat. Pořád je to práce, ne sezení u počítače a klikání, mailování, nahánění dalších lidí. ![]()
Čím jednodušší práce vypadá, tím větší je šance, že to bude podvod/letadlo. Rad poskytnu více informací nebo si o této práci popovídám. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Lily007 tak to je super… U nas ma tatik nepravidelne smeny, ze mi fakt zbyva jen ta prace z domova:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit