Přivýdělek Dedra - zkušenosti

2415
3.5.12 07:29

Přivýdělek Dedra

Ahoj, dostala jsem nabídku přivydělávat si Dedrou, což se mi z nabídek, co jsem obdržela, jeví jako nejlepší. Ale zajímaly by mě Vaše zkušenosti jak pozitivní, tak i negativní. S přivýdělkem jako takovým a i zkušenosti s výrobky. Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9223
3.5.12 07:48

příjde mi,že už to není to,co bejvalo,nacpali tam oblečení a boty za neskutečný peníze :roll: dřív jsem to taky dělala,ale vykašlala jsem se na to… jestli dokážeš lidem výrobky „vnucovat“ tak to zkus… hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klases
3.5.12 07:49

@Cipisek79 ahoj nevím jakou má dedra smlouvu zda jsi zavázaná nějakou prodejností a nebo jak dlouho to musíš dělat ale znala jsem holku co si tím šla přivydělávat jenže z počátku to všichni chtěli vyzkoušet takže si to chválila ale pak většina lidí z toho prý couvla hlavně z finančních důvodů ale faktem je, že tady u nás je obchod kde je všechno tak min. o 20% levnější co se týče drogerie

• Citovat
  • Upravit
2415
3.5.12 07:52

Já nikomu nic vnucovat neumím a ani nechci. Zkusím jen rodinu a hrstku známých a tím to asi končí. Žádnou smlouvu nemám, ani nejsem limitovaná výší nebo četností objednávek. Je to čistě na mně. Je mi jasné, že na tom nezbohatnu. To bych musela pod sebe sehnat asi tak x lidí, aby mi z toho něco káplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65672
3.5.12 08:19

@Cipisek79 taky dělám,mám pár známých co si berou pravidelně......ale nezbohatla jsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
3.5.12 08:24

Z Dedry jsme s kamarádkou pár věcí objednaly, ale nebylo to nic moc. Snad jen prostředek na mytí nádobí byl docela fajn. Aviváže nám oběma spíš smrděly než voněly, ale třeba máme přecitlivělé nosánky :). Doplńky mi připadaly spíš jako předražené kýče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
3.5.12 08:33

Přijde mi, že dedru dělá každý třetí dneska už, ale pro vlastní potřebu, pokud bys to měla levnější bych do toho šla. Sama ted sháním nějaké ECO výrobky do domácnosti a uvažuji nad dedrou, ale ještě nevím.

• Citovat
  • Upravit
6975
3.5.12 08:41

Dedra má kvalitní úklidové prostředky, taky ji dělám, ale od té doby co tam nacpali oblečení a bytové doplňky a nádobí tak to dle mého ztrácí tu podstatu co to bylo dříve.
Všechny hadry a kabelky vždy reklamuji, výroba made in China atd. S reklamací není problém, ale posíláš to tam za své peníze balíkem zpět, takže to co vyděláš na provizi, to utratíš za poštovné, možná ještě více. Dedra se ti za poštovné revanžuje nějakým dárkem, ale jsou to vesměs blbosti jako je propiska, přívěsek na klíče atd…
No a musíš objednat za 1200,– jinak platíš PPL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
3.5.12 08:53

Ja mela ten bananovej jar a po dvou tydnech uz mi z te vune bylo na zvraceni :-)

• Citovat
  • Upravit
8594
3.5.12 09:05
@ncc1701 píše:
Ja mela ten bananovej jar a po dvou tydnech uz mi z te vune bylo na zvraceni :-)

Fuj, banánovej jar :mrgreen: …pardon, je to OT, ale to mě rozesmálo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.5.12 18:36

Já dělám Dedru už rok a půl a mám měsíční výdělek jako druhej rodičák. Z českých firem se mi nejvíce zamlouvá, jednak proto, že její přípravky skutečně potřebuje každá domácnost ( každý uklízí, pere a vaří ) a taky proto, že tato firma sídlí cca 40km od mého bydliště. Taky jsem si myslela, že se tím nedá nějak přivydělat, ale já jsem se prodeji moc nevěnovala je to klasické MLM, takže můžete i shánět lidičky pod sebe a z jejich nákupů mít provize. Není nutný ŽL, registrace je zdarma a tak jsem to zkusila. Dneska jen lituji, že jsem váhala tak dlouho a nezačala dříve. Přece jen kde bych našla 6-7.tis Kč každý měsíc a opravdu, já nevyjdu z domu a pracuji jen od PC. Takže za mě rozhodně ano, a spolupráci doporučuji. No a když by Vám to nešlo, taks aspoň ušetříte na svých nákupech, i to je bezva. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
3.5.12 19:49

Kolik máte pod sebou lidí, že si tolik vyděláte ? Pokud mám vlezlý dotaz, tak se omlouvám, nemusíte odpovídat. Jen by mě to fakt zajímalo. Ale každopádně :potlesk: :potlesk: :potlesk: ! To se mně určitě nepodaří :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.5.12 20:15

Není to tajné a je zatím kus práce, mám jich k dnešnímu dni přes 140.
Ale kdo na to není, může zůstat u prodeje zboží. I na to hlčiny co znám skvěle vydělávají, je to prostě klasický katalogový prodej jako Avon či Oriflame.
A každému se to může podařit, když si tohle budete na začátku říkat tak vám nepůjde nic. Chce to mít svůj cíl, skvělého sponzora a všechno jde. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
4.5.12 15:55

Taky dělám Dedru,asi 2 roky. ale dělám jen pro známé, pro sebe.
Zbohatnout se nedá,ale vydělat ano. je fakt, že větší peníze máte když pod sebou máte spoustu lidí, ale znám hodně holek, které pod sebou nemají jediného člověka a mají měsíčně obrat i 10tis…, mají holt štěstí na zákazníky :-).
Já mám pod sebou 5 lidí a měsíčně mám z nich provize od 300 do 1000,–. plus tedy když mám nějakou objednávku já od zákazníků, tak za ten měsíc se přivydělat dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
4.5.12 15:57
@Cipisek79 píše:
Kolik máte pod sebou lidí, že si tolik vyděláte ? Pokud mám vlezlý dotaz, tak se omlouvám, nemusíte odpovídat. Jen by mě to fakt zajímalo. Ale každopádně :potlesk: :potlesk: :potlesk: ! To se mně určitě nepodaří :nevim: .

a ještě jednu věc. když budete mít nějakou objednávku, už na něj pak budete mít slevu třeba na svoje zboží,nebo prostě kačku do kapsy pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat