Přivýdělek Dedra - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4634
18.5.12 16:55

dedru uz nejaky ten rok beru a nedam na ni dopustit, avivaze bezkonkurencni, pocatecni cena se muze jevit, jee to je drahy, ale je to silny koncentrat :) spreje na skrvny, pustil mi vse, uklidove prostredky jak do koupelny tak do kuchyne super. navic ted ta vune melounu na koupelnu .. za 79,– 500ml to se nekoupi ani v drogerce + 20% sleva ze vseho neb dedru delam, ale jen pro sebe a blizke, vydelat se na tom neda, max ty slevy pokryji moji objednavku takze ja mam prakticky vse zdarma :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
21.5.12 10:53
@Lady_KS píše:
Spolupráci s Dedrou mohu také doporučit, mám především vyzkoušené přípravky z drogerie, jsou 100%, sice zařadily i další zboží do aktalogů jako oděvy, kosmetiku a dekorace, což mě už osobně moc neoslovilo, ale i takovéhle zboží si najde svého zákazníka, a jako přivýdělek je to bezva. Já to vzala hlavně kvůli tomu, že jde o českou firmu.

Tak mě oblečení docela oslovilo, sice ceny trochu vyšší,ale jsme spokojená . Teďka jsem koupila manželovi boxerky v akci 1+1 zdarma, jsou super a kalhoty do práce za 690,– a taky super, moc příjemný matroš. já jsem si koupila třičtvrťáky :-)
ale samozřejmě drogerka u mě vede, s tou jsme hodně spokojená :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lady_KS
21.5.12 11:07

Já taky na drogerku nedám dopustit, u mě se hned na začátku ujal Fleckito sprej, když byla ještě dcerka mimi a fleky byly prostě na všem, to je naprostá jednička a pak ještě ujíždím na avivážích. Jinak už neperu a teď ta nová s vůní cedru, paráda.
Jinak osobně jsem oblečení nezkoušela, jsem spíše sportovní typ, takže kecky, trička, riflíky atd, tohle je na moc usedlé, i když zase nějaké kousky jsou vydařené, ale na modelkách. Na mém těle by vypadaly komicky. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Lip
4.9.12 06:49

Ahoj, i já jsem narazila na tuto možnost přivýdělku a váhám. Netušíte jak je to pak s daňovým přiznáním? A jak píšete, že čistič skvrn je skvělý, tak čistí i zaprané skvrny, které nejdou pustit?

• Citovat
  • Upravit
2415
4.9.12 08:44

Zaprané skvrny to nevyčistí, zase takový zázrak to není. Ale doma ho mám a spoustu fleků mi to vypralo. Ale nesmějí být staré, to pak fakt nepustí.
S daňovým přiznáním netuším, já jsem zatím na začátku a všechny příjmy z lidí pod sebou uplatňuju jako slevu na zboží, páč nemám ŽL. A nejsou to takové výdělky, abych je musela danit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
4.9.12 09:37
@Lip píše:
Ahoj, i já jsem narazila na tuto možnost přivýdělku a váhám. Netušíte jak je to pak s daňovým přiznáním? A jak píšete, že čistič skvrn je skvělý, tak čistí i zaprané skvrny, které nejdou pustit?

ahoj,
záleží jeké ty skrny jsou, od čeho jsou…
gelna fleky pomůže, pokud jsou mastné, pomůže foodoo na kuchyně :), pokud je prádlo stálobarevné tak pomůže i oxydoo. je třeba vyzkoušet ;).
s daněmi neporadím, na ŽL to nedělám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
7.9.12 22:25
@Lip píše:

Ahoj, Jestli nebudete mít ŽL (není povinný) budou Vám provize vypláceny ve formě slev na další objednávky. Pokud by jste chtěla, aby Vám provize vypláceli na účet, ŽL musíte mít. Vyšší příjmy se musí přiznat v daňovém přiznání. Hezký večer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
19.10.12 19:16

Ahojky, :mavam:

tak já jsem si dneska rozbalila balík, který jsem si z DEDRY objednala a musím říct, fakt super!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: Já jsem tak nadšená, objednávala jsem si dokonce zimní bundu a triko pro přítele a úžasné. Taky nějaké čistící prostředky, dostala jsem hromadu nějakých dárečků, no, fakt mne to mile potěšilo. :oops: :pankac: Co se týče cen, nepřipadají mi nějak astronomicky vysoké. A to oblečení, které jsem objednávala, na omak úplně něco jiného, než na co je člověk zvyklý. :palec: :palec: :palec:
Takže já jsem opravdu nadšená. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
20.10.12 18:54

Taky jsem spokojená, chystám se objednat si zimní bundu-tu fialovou a většina dárků na vánoce bude taky z Dedry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
20.10.12 18:57

@blackmarse ahoj takže bunda je dobrá? taky přemýšlím jestli jí vzít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
20.10.12 19:09

@Petra Z

Ahojky :mavam:,

jojo, je úplně super, na těle moc příjemná a vevnitř a v kapuci je krásný „filajový“ kožíšek… :mrgreen: Mám tu červenou, brala jsem ji ve vel. XL, ale kdyby byla i ve vel. XXL, klidně bych vzala i tuto. Míry přes ten hrudník totiž úplně přesně neodpovídají tabulce. Já mám třeba přes hrudník 106 cm, když jsem poměřila bundu, tak je to 108 cm a dle tabulky by to mělo být 108-119 cm, ale nenatáhne se to ani na těch 115 cm… :think: Ale jinak je opravdu nádherná, je to něco jiného, než co člověk najde v obchodech. Kromě toho jsem si brala i halenku…Emeline-persian red, taky fakt dost dobrá a tu mám ve vel. L a pasuje!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
21.10.12 17:13

@blackmarse díky moc jsi hodná…uvidím :mrgreen: :mrgreen: jestli si jí objednám…
hlavně ten hrudník.....to asi bude malé, musím se poměřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daduse08
20.1.13 11:07

jde k šípku

Tak já začala dělat Dedru hned na jejim začátku když sem byla na mateřské a sháněla přivýdělek, od te doby jsem členem ale…na začátku to byla firma která na 1.místě měla kvalitu za slušné cenny…výrobky byly opravdu skvělé a kvalitní a výběr na trhu nebyl zas tak velký. Zbohatnout se na tom nedá pokud nelítáte denně s katalogem a neotravujete s tim všechny kolem sebe (za chvili se vam lidi začnou vyhýbat) :D a neládujete inzeráty na net až se vám kouří od klávesnice..ale na to aby jste si kupovaly levně nebo pro sebe zadara se vydělat dá. Jenže…v teto době obsahuje nabídka Dedry milion nesmyslů a výrobků které nemají s původním zaměřením nic společného. Jsou to jen předražené krámy k ničemu v navíc dost špatné kvalitě. A nejhorší je že když už se vám podaří v katalogu v te hromadě zbytečností najít výrobek k uklidu domácnosti po jeho použití zjistíte že jste z něj sklamaní..aspoň my co jsme zažily jejich kvalitu na začátku nyní pláčeme. Dokud byly tyto výrobky opravdu kvalitní a prádlo bylo krásně vyprané a voňavé a jar mi vydržel pul roku, čističem na wc jsem krásně umyla záchod a vůně z osvěžovače byla cítit ještě druhý den byla jsem nadšená a ochotně si za takové výrobky připlatila i vyšší cenu oproti levným ze supermarketu.Ale teď…hrůza a děs ani jeden z puvodních výrobků už neni to co byval naopak kvalita je někde hooodně daleko za těmi levnými. Jediné co ještě z Dedry beru je gel na praní pro mimiska..jinak jsem velmi zklamaná a hledám nějakou jinou firmu která by mi poskytla takovou kvalitu jako měla Dedra dřív. Koukala jsem na Euronu ale tam mě odradily cenny.Tak pokud máte někdo osvědčenou značku za dobrý peníz písněte..(prosím všechny nadšené prodejce aby toto přehlídly nemám zájem o rozšíření vašich řad ale o kvalitní výrobky proto prosím pouze o upřímné komentáře) ;)

• Citovat
  • Upravit
554
2.2.13 08:28

Holky napište mi do SZ něco více o Dedře, děkuji :) měla bych zájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
26.8.13 13:12

Ahoj ženy, přidám vlastní zkušenost…

Dedru nedělám, ale členka rodiny ano… našla jsem si tam pár oblíbených kousků!
Já mám hodně ráda některé aviváže - třeba Green land, nebo Banana kotejl - vyprané prádlo
krásně voní. Mám i nějakou, kterou používám jen na Vánoce (voní z ní svařák - skořice)… jasmín je taky moc dobrý. Teď objednávám pravidelně i vůně k zavěšení do WC (zelený gen, aqua/něco/) a to provoní celé WC - další tři lidé už si to sehnali také. Pak mám něco na vodní kámen do spotřebičů a to svůj účel plní. Používám to do Dolce Gusta, konvice el. i na plotnu a vydrží to… pěnové mýdlo v pumpičce (mandarinka) taky krásně voní.
Takže za mě - s drogerií jsem spokojena. Nemám toho vyzkoušeno mnoho, ale držím se pár
kousků, které mám ráda. Mmchodem to Flekito jsem slyšela je dobré.
Vůni do na textil a do vzduchu jsem taky měla, ale tohle mě dlouho nebaví a přestane vonět, tak putovala dál.

Oblečení z Dedry je pro mě věc jiná! Mám jeden svetřík/kabátek a kvalita se mi vůbec nelíbí. Materiál hadr. Střih taky špatný. Pak mám baleríny „plastové“ děravé (jen na přezutí, ale přezout se do nich nedá, prptože strašně tlačí a koužou) - nedá se v nich ani na to přezutí vydržet a mám pak na noze „vykreslenou“ celou tu mřížko-síťku.

Doplňky do kuchyně a bytu. Moc neriskuji a kupuji co se mi u někoho líbilo - mám keramické misky 3velikosti se silikonovým víčkem. Jdou do mikrovlnky, mrazáku a trouby (bez víčka) a do myčky. Ty jsou opravdu prima. Pak mám svícen (keramický talířek a na něm děrované kulaté jakoby stínítko) a ten je taky moc hezký - až jsem byla pekvapena. A pak lžičky na latte.
S polštářky nemám moc dobrou zkušenost. Mám nějaký co jde prát jen v ruce :pocitac: na spaní je nepříjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat