Přivýdělek Dedra - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@smolarka píše:
Ahoj dedru dela kamoska a rikala nic moc.ja sem si nasla jinou firmu a sem sni spokojena a vyrobky maji levnejsi a taky pekny…da se dobre privydelat a nikam nemusis ani jezdit na skoleni a tak, jestli mas zajem tak pisni gabca
Já ale taky nejezdím nikam na školení
. A s Dedrou jsem mooc spokojená. Holt každý si najde to svoje
.
A zajímalo by mě, čím se zabýváš Ty. Hoď info do SZ, prosím
. Dík.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, začal jsem dělat dedru, ale potřebovala bych někde stáhnout ilustrační fota jejich výrobků. nevíte kde?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte někdo prosím kladnou zkušenost s reklamací pokud se něco stalo během užívání? Sousedce jsem objednala Fitnes 3/4 legíny za 149Kč a při zkoušení se jí prostě rozjely z té ozdobné perforace! Když je to i na cvičení, tak by to snad mělo vydržet! Jsem z toho dost zklamaná a otrávená! Nevím jestli má cenu to reklamovat a ještě vyhazovat peníze za poštovné určitě by reklamaci neuznali něco by si vymysleli! Dedru objednávám jako samospotřebitel pro sebe, sestru a občas kamarádku nic na tom nerejžuju neumím se vnucovat, ale hlavně není ani zájem. Když už si někdo další něco objedná, tak se stane tohle! No nic jsem připravená sousedce vrátit peníze nevím jak jinak to vyřešit, takže ještě budu v mínusu. Jestli mi někdo poradí a přidá zkušenosti jakékoliv budu ráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reklamace Dedra vyřizuje na jedničku. Pošle Vám nové legíny. Anebo si napište na reklamace@dedra.cz, nafoťte poškozené zboží a zeptejte se, zda by Vám nevrátili peníze. Protože klasická reklamace probíhá tak, že Vám pošlou zboží nové a až při třetí reklamaci teprve vrátí peníze ( tak je to všude, nejen v Dedře ).
Jinak reklamační protokol je vlastně druhá strana faktury. Zde vše vypište a připište také číslo účtu. A můžete tam také uvést, že požadujete proplacení poštovného, ale to Vám nezaručuji, že Vám proplatí. Ale za zkoušku nic nedáte
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cipisek79 píše:
Reklamace Dedra vyřizuje na jedničku. Pošle Vám nové legíny. Anebo si napište na reklamace@dedra.cz, nafoťte poškozené zboží a zeptejte se, zda by Vám nevrátili peníze. Protože klasická reklamace probíhá tak, že Vám pošlou zboží nové a až při třetí reklamaci teprve vrátí peníze ( tak je to všude, nejen v Dedře ).
Jinak reklamační protokol je vlastně druhá strana faktury. Zde vše vypište a připište také číslo účtu. A můžete tam také uvést, že požadujete proplacení poštovného, ale to Vám nezaručuji, že Vám proplatí. Ale za zkoušku nic nedáte.
Hloupost. Já u Dedry vracela oblečení (kalhotky a leginy) a bez problémů mi vrátili peníze. A to byla teprve moje druhá nebo objednávka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak hloupost to určitě není, běžně to takhle funguje a to nejen u Dedry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ráda bych obnovila tuto diskuzi, zajímá mě totiž jedna věc - chtěla bych prodávat Dedru, ale jen kvůli vlastní potřebě, max. pro pár známých, v okolí o nikom moc nevím, kdo by to distribuoval, tak spíš kvůli pohodlnosti, rozhodně ne kvůli přivýdělku (i když by byl samozřejmě fajn). Jsou nějaká omezení nebo minimální množství objednávek? Dá se na tom i prodělat? Děkuju moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lothlorien já mám 30% z každé objednávky.. když budeš mít objednávku větší než 1000 neplatíš poštovné.. k tomu různé dárečky
poštovné je 99
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono to není nijak extra oblíbené… Já od nich měla nějaký jary a aviváže, a už teda nikdy víc.
- Citovat
- Upravit
@zabulki píše:
@Lothlorien já mám 30% z každé objednávky.. když budeš mít objednávku větší než 1000 neplatíš poštovné.. k tomu různé dárečkypoštovné je píše: Více
a je určen např. minimální počet objednávek za rok? nebo je to jedno a bude stačit třeba 3× za rok objednat za 1000,–?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lothlorien můžeš objednávat jak chceš.. nemělo by to být nijak omezeno.. já jsem třeba neudělala tento měsíc žádnou objednávku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit