Přivýdělek Dedra - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
451
30.8.14 20:03

Já jsem s pár výrobky z Dedry maximálně spokojená. Beru tam hlavně pro sebe a pro rodinu: aviváže, vůně do vysavače a teď prací prostředky pro prťouse. Aviváže teda nemají konkurenci! Máme hodně tvrdou vodu a tohle je první aviváž, která na prádle vydrží. Mají taky super slevové akce, např. před vánocemi na ozdoby a dekorace, nebo na obrazy, hodinky, kabelky, atd. (kupuju tam i dárky ;-) Množstvím objednávek nejsi limitovaná, neplatí se žádné „členské“ poplatky apod. Já můžu jen doporučit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
31.8.14 08:09

@reliska děkuju, tak uvidím, možná to zkusím ;-) a ještě se zeptám ohledně katalogů - kolik stojí a kolik jich mohu mít k dispozici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
31.8.14 08:59

V současné době jsou platné tři katalogy ( každý měsíc vychází nový ) - kat. č.7 stojí 39Kč, kat. č.8 a 9 po 29Kč. Objednat si jich můžeš kolik chceš, zdarma chodí jeden nový katalog každému, kdo udělal alespoň jednu objednávku v posledních třech měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
20.7.15 10:37

Kanáry

V současné době mají akci pro nejlepší prodejce - konference na Kanárských ostrovech v létě 2016 - celý pobyt kompletně zdarma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
14.8.15 21:02

Dobrý den holky, chci se Vás optat. Začala jsem dělat dedru a nevím kdy daj k zakoupení katalogy. mám objednávku a k ní bych chtěla objednat náké katalogy ale mám strach aby je tam nedaly pozde. doufám že mě někd poradí a písne kdy asi je tam dávaj. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.15 23:14

Dedra combivar

Můžu požádat o radu, kohokoliv kdo zná/ví?
Uvažuji o koupi combivaru od dedry a dočetla jsem se, že s registrací je spojená i sleva. Můj dotaz zní, dostanu slevu již na první objednávku, tu co zašlu společně s registrací? Znamená to, že ihned zaplatím méně a nebo zaplatím plnou cenu a až v další objednávce mi bude tato sleva odečtena? Nemám v plánu dále nakupovat, jde mi jen o ten combivar.
Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
74
23.11.15 11:56

Dedra combivar

Ano, slevu dostanete hned při první objednávce, pokud se zaregistrujete a uvedete číslo koordinátora, bez tohoto čísla Vám neuznají slevu. Já jsem registrovaná tři roky - nakupuji třeba jen jednou za rok - není to závazné ani žádné poplatky…jen podle potřeby, když se mi neco líbí nebo je něco pěkného ve slevě atd. Pokud máte zájem, můžete uvést při registraci mé číslo: 141603. Pokud máte nějaké dotazy, pište na meil dedra-spoluprace@seznam.cz
Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat