Pracovní neschopenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2221
15.11.05 14:13

Ahoj
Lístek na peníze vypisuje sestřička a napíše tam poslední den v měsíci, ty bych ho měla poslední den odevzdat v práci, když ho ale neodevzdáš včas - tak nebudeš mít výplatu včas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
26.2.14 09:05

Můžu se prosím zeptat, jestli se lístek na peníze vzadu podepisuje.Nebo vypisují nějaké údaje? Děkuji Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
6.5.14 20:48

Maminky, ktera socialka vyplaci nemocenskou, v miste bydliste nebo pracoviste? Jsem na neschopence od 17. Brezna, za tech prvnich 14 dni jsem dostala od zamestnavatele penize a ted pokud dobre vim mi je ma vyplacet socialka, jen nevim ktera. Listek na penize jsem poslala zamestnavateli do prace. Dneska byla u me kontrola z mista bydliste… Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
6.5.14 20:58

@Timea81 Vyplácí sociálka, která je v místě, na kterém je mzdová účtárna zaměstnavatele. S kontrolou nevím, jak to je. Já jsem z Vysočiny a vyplácela mě sociálka v Ostravě, ale kontrola za mnou za celý těhotenství nepřišla.

• Citovat
  • Upravit
233
6.5.14 21:04

Dekuji, jen mi bylo divne, ze kontrola prijde z jedne a penize z druhe:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
6.5.14 21:06

@Timea81 Tak jestli jsou od sebe nějak hodně daleko, tak pro ně asi není problém zavolat a poslat někoho místního. Možná bych ale měla podezření, že to zavání udáním :nevim:

• Citovat
  • Upravit
233
6.5.14 21:18

To asi ne, ale je pravda, ze celou dobu co jsem byla doma tak nic a prisla ted kdyz jsem v nemocnici tudiz me nikdo doma nevidel:-))) ale bydlime ve meste, takze tady nema kdo sledovat jestli jsem doma nebo ne… A lekar to poslal v miste bydliste… ja jsem se jenom chtela ujistit, ze to posila zamestnavatel, abych vedela kdy mam penize cekat:-) slysela jsem totiz, ze z prahy to strasne trva, tak kdyby to posilali od nas, tak bych je mela driv:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101562
6.5.14 21:19
@Timea81 píše:
Dekuji, jen mi bylo divne, ze kontrola prijde z jedne a penize z druhe:-)

Divné to není, sociálka, který vyplácí peníze požadavek na kontrolu předá té v místě bydliště, pokud to byla kontrola na udání… jinak jsou propojeni, takže lidi co jsou na neschopence v jejich okolí vidí a losují si je sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
6.5.14 21:23

@j.a.n.i1 aha, uz rozumim, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
6.5.14 21:26

@Timea81 Tak peníze jsou závislý na tom, kdy pošle lístek na peníze zeměstnavatel na sociálku. Někdy to trvá i docela dlouho. Není úplně na škodu si zavolat na infolinku ČSSZ a zeptat se tam, jestli jim lístek dorazil.

• Citovat
  • Upravit
4566
6.5.14 22:17

@Timea81
Ahoj ja jsem na PN od 9.3. a první peníze ze sociálky mi přišly 15.4. lístek posílám vždycky na konci měsíce do prahy kde mám účetní a ona asi na pražskou socku jsem 140km od Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
7.5.14 05:54

@Lana222 tak to je v pohode, doufam, ze mi taky dorazi takhle brzo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
7.5.14 08:18

@Timea81
jj myslim ze pokud stihnes vyplatni termin a ucetni odesle vcas na socialku nemel by byt problem.Max. Ti v jednom mesici vypůati i ten mesic predesly, pokud by se to nestihlo, ale o penize neprijdes jen se to zdrzi :)
Ja jsem posilala uz druhy listek a zase kolem 29.4. tak cekam ze kolem toho 15.5.asi zase prijde nemocenska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí