Pracovní ponožky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pracovní ponožky
Ahoj holky, jdu k vám pro radu. Manžel dělá ve stavebnictví a celý den má nohy v gumákách
nejhorší je, že vždycky mu koupím pracovní ponožky a když je 1× vyperu, dělají se na nich žmolky, po jednom nošení na některých i díry. Nejvíc mě rozčiluje to, že když ponožky koupím jsou krásné měkounké… a když je manžel přiveze a já je vyperu, ty žmolky mi padají z pračky, při věšení na šňůru i na zem
hrůza.
Pokud máte manžela taky celý den v gumákách - jaké ponožky kupujete aby vydržely??? nebo je to tak u všech??? moc děkuji za typy a rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Alčák1 kupuju pouze levné obyčejné ponožky které manžel každý večer místo praní vyhodí, lepší variantu jsem nenašla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli můžu poradit, tak já taky chodím v práci v gumákách a jelikož mám v nich spocené nohy tak nosím klasické ponožky a na nich mám pletené. plete mi je babička klasicky z vlny, když se rozpadají tak uplete nové. no a ty klasické ponožky jsou pořád o. k.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do gumáků je nejlepší používat plstěné (filcové) vložky do bot, ty koupit nové tak 4-5krát do roka. m se dost výrazně zlepší nejen životnost ponožek, ale i stav nohou (mizí plísně, lámavost nehtů atd.)
No a „pracovní ponožky“ je dost široký pojem. Jeden výrobce tak označuje ponožky bez stahujícího lemu, další vlněné s nízkým kotníkem, třetí směsové bavlna/polyester atd. Takže nějak přesněji určovat, kdy tyhle nebo tamty ponožky vydrží kolik nošení… no nejsem věštec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj muž tedy chodí v kanadách, ne v gumákách, tak nevím, jestli se to dá srovnávat, ale fasuje obyč ponožky, které drží tvar a strukturu, jen teda časem vyblednou. Jsou to tyhle:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tyto jsou super, nepotí se v nich tolik noha a jsou pohodlné a vydrží víc než obyč
http://www.funkcniponozky.cz/…/krasit-sede
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vlněné ponožky
Holky, muž pracuje většinu času venku, nosí kanady nebo farmářky a máme podobný problém, že ponožky toho moc nevydrží. Nemáte někdo odzkoušené pracovní ponožky z podílem Merino vlny? Jsou docela drahé, klidně před 6 stovek za jedny http://www.profi-odevy.cz/…oke-523.html. Je to dost, ale na nošení by měly být příjemné a teplé. Nevíte jakou by mohly mít životnost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Looona to je cana za jedny ponožky?
To bych teda nedala, přítel má podobné značka CAT a vydrží mu už je má kolikátý rok a jsou bez díry a nebo koupím od Voxx termo ponožky na zimu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit