Pracovník v soc.službách
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Zdravotní průkaz ne. Jen je nutné mít kurz pracovníka v sociálních službách nebo si ho do 18 měsíců po nástupu dodělat, výpis z rejstříku trestů a potvrzení o zdravotní způsobilosti od závodního lékaře zařízení. Když ho nemají, tak od tvojí praktické lékařky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, potřebuješ a máš ho, buď v klidu. A jeste ten kurz, ten máš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka @Vlastina18 @marin @g.sandova
a když musím nějak doložit to že jsem očkovaná proti žloutence typu B? byla jsem očkovaná jako malá ve 12ti letech.. a očkovací průkaz mam ve stavu za ta léta v rozložení a ještě můj dětský doktor psal jako když kočka škrábe takže se to horko težko přečte.. jak jinak to mohu doložit?? děkuji za odpovedi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marin tohle je ale individuální na požadavcích zaměstnavatele. U nás třeba kurs potřeba nebyl, dodělala jsem si ho z vlastní vůle po pěti letech. @PiQuy zdravotní průkaz potřeba je, ten ti obvoďák většinou vydá na počkání a očkování proti žloutence B má většinou účinek do deseti let, pak se musí přeočkovávat, předtím nechat zkontrolovat protilátky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak kde, já dokladala potravinářský průkaz, očkovací a nic víc sem mít nemusela. Kurz nechtěli ani v nemocnici natoz v soukromém sektoru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 píše:
@marin tohle je ale individuální na požadavcích zaměstnavatele. U nás třeba kurs potřeba nebyl, dodělala jsem si ho z vlastní vůle po pěti letech. @PiQuy zdravotní průkaz potřeba je, ten ti obvoďák většinou vydá na počkání a očkování proti žloutence B má většinou účinek do deseti let, pak se musí přeočkovávat, předtím nechat zkontrolovat protilátky.
Jako ze si vsichni zdravotnici nechaji zloutenku nekolikrat za zivot preockovat? To bych teda chtala videt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hodně čtu že třetí dávkou očkování ná žloutenku typu B je celoživotní ale na žloutenku typu A je učinost několik let..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PiQuy proste bych vzala ten ockovaci prukaz, jak ho mate. Oni budou vedet, co z toho je ta zloutenka. A urcite nebudete sama, co ho ma v dezolatnim stavu. Dcera ma ockovaci prukaz v ramci te knizecky, je to cela ta knizka dohromady. Chci videt, jak to bude vypadat za dvacet tricet let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 píše:
Záleží, zda k tomu máš vzdělání, pokud ne, tak ten kurz mít do 18 měsíců po nástupu mít musíš, protože každého zaměstnance v sociálních službách musí zařízení registrovat na kraji a na registrace chodí kontroly.
Příspěvek upraven 12.05.19 v 13:27
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 píše:
V současné době (není to tak dávno, co to bylo jinak) musí mít každý pracovník v sociálních službách vzdělání dle zákona o sociálních službách, které zahrnuje buď rekvalifikační kurz pracovníka v přímé péči nebo adekvátní středoškolský nebo vysokoškolský obor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
@marin zdravotni prukaz ano
Jaký jiný zdravotní průkaz než ten v potravinářství?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PiQuy no a navíc to očkování.. okopírovali si list, kde je razítko, že očkovaná jsem byla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit