Pracovník v soc.službách

65058
12.5.19 11:47

Je jen jeden zdravotni prukaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
98
12.5.19 11:48

Na praxi do domova důchodců jsem prukaz mít musela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29562
12.5.19 12:11

Zdravotní průkaz ne. Jen je nutné mít kurz pracovníka v sociálních službách nebo si ho do 18 měsíců po nástupu dodělat, výpis z rejstříku trestů a potvrzení o zdravotní způsobilosti od závodního lékaře zařízení. Když ho nemají, tak od tvojí praktické lékařky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
12.5.19 12:16

Ano, potřebuješ a máš ho, buď v klidu. A jeste ten kurz, ten máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
12.5.19 12:16

@marin zdravotni prukaz ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
12.5.19 12:24

@vokishka @Vlastina18 @marin @g.sandova

a když musím nějak doložit to že jsem očkovaná proti žloutence typu B? byla jsem očkovaná jako malá ve 12ti letech.. a očkovací průkaz mam ve stavu za ta léta v rozložení a ještě můj dětský doktor psal jako když kočka škrábe takže se to horko težko přečte.. jak jinak to mohu doložit?? děkuji za odpovedi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
12.5.19 12:35

@marin tohle je ale individuální na požadavcích zaměstnavatele. U nás třeba kurs potřeba nebyl, dodělala jsem si ho z vlastní vůle po pěti letech. @PiQuy zdravotní průkaz potřeba je, ten ti obvoďák většinou vydá na počkání a očkování proti žloutence B má většinou účinek do deseti let, pak se musí přeočkovávat, předtím nechat zkontrolovat protilátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
12.5.19 12:50

Jak kde, já dokladala potravinářský průkaz, očkovací a nic víc sem mít nemusela. Kurz nechtěli ani v nemocnici natoz v soukromém sektoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65058
12.5.19 13:12
@Aduš8 píše:
@marin tohle je ale individuální na požadavcích zaměstnavatele. U nás třeba kurs potřeba nebyl, dodělala jsem si ho z vlastní vůle po pěti letech. @PiQuy zdravotní průkaz potřeba je, ten ti obvoďák většinou vydá na počkání a očkování proti žloutence B má většinou účinek do deseti let, pak se musí přeočkovávat, předtím nechat zkontrolovat protilátky.

Jako ze si vsichni zdravotnici nechaji zloutenku nekolikrat za zivot preockovat? To bych teda chtala videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
12.5.19 13:15

Hodně čtu že třetí dávkou očkování ná žloutenku typu B je celoživotní ale na žloutenku typu A je učinost několik let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65058
12.5.19 13:20

@PiQuy proste bych vzala ten ockovaci prukaz, jak ho mate. Oni budou vedet, co z toho je ta zloutenka. A urcite nebudete sama, co ho ma v dezolatnim stavu. Dcera ma ockovaci prukaz v ramci te knizecky, je to cela ta knizka dohromady. Chci videt, jak to bude vypadat za dvacet tricet let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29562
12.5.19 13:22
@Aduš8 píše:

Záleží, zda k tomu máš vzdělání, pokud ne, tak ten kurz mít do 18 měsíců po nástupu mít musíš, protože každého zaměstnance v sociálních službách musí zařízení registrovat na kraji a na registrace chodí kontroly.

Příspěvek upraven 12.05.19 v 13:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
12.5.19 13:22
@Aduš8 píše:

V současné době (není to tak dávno, co to bylo jinak) musí mít každý pracovník v sociálních službách vzdělání dle zákona o sociálních službách, které zahrnuje buď rekvalifikační kurz pracovníka v přímé péči nebo adekvátní středoškolský nebo vysokoškolský obor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29562
12.5.19 13:30
@g.sandova píše:
@marin zdravotni prukaz ano

Jaký jiný zdravotní průkaz než ten v potravinářství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
12.5.19 13:35

@PiQuy no a navíc to očkování.. okopírovali si list, kde je razítko, že očkovaná jsem byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat