Pracujete na sobě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@brumdinka Tak se uč rusky, to je pro nás lehčí a do budoucna možná i praktické. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petrolka mno vzhledem k situaci v Evropě spíš arabština ![]()
jinak já ten jazyk právě vůbec nepotřebuju, dodělávám si magisterské studium na Vš, jelikož to momentálně zákon vyžaduje k mému povolání (a Bc. co mám je najednou málo) a štve mě, že to má každá škola povinné jazyk by měl bejt volitelnej předmět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo, záleží jak k výuce přistupují a hlavně jakou formou probíhá zkouška. A realisté se neučí cizí řeči, ale střílet
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petrolka píše:
No jo, záleží jak k výuce přistupují a hlavně jakou formou probíhá zkouška. A realisté se neučí cizí řeči, ale střílet![]()
jo to je fakt, měla bych začít…jen jaksi nevim z čeho…na klíčích mám pouze jednu darovanou patronu z kulometu, ale ta je prázdná jen na ozdobu…ale vypadá to efektně to zas jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Morwen Mám to trochu podobně, i když jsem v jiné situaci, než ty. Taky mám pocit, že bych měla dělat ještě víc „užitečných“ věcí. Když mám čas pro sebe, tak mě pořád honí myšlenky, že bych měla dělat něco jiného, důležitějšího, užitečnějšího (a že těch věcí je).
- Citovat
- Upravit
@Morwen Vnitřně se přehoď z negativního myšlení na pozitivní. Představuj si, že máš dobrou práci, že jsi v ní spokojená, vyděláš si slušné peníze a ještě si užíváš volný čas na relaxaci. V tom rozpoložení, ve které jsi teď, máš našlápnuto na to, abys měla práci mizernou a volný čas žádný. Jak si to budeš přát, tak to budeš mít.
Já jsem se taky při VŠ těšila, až se nebudu muset nic učit. Pak jsem měla nějaký ten rok pauzu. Už řadu let si dodělávám jeden mezinárodní certifikát (všechny zkoušky jsou v češtině samozřejmě) a nejsem schopná to dodělat. Mám 5 zkoušek hotových a zbývají mi 3
. Jsem líná se učit, jsem sama s dětmi a mám se pořád na co vymlouvat
. Ale dodělat bych to chtěla, někdy
.
- Citovat
- Upravit
@SIMONA1234 je to OT, tak se zakladatelce omlouvam, ale jaky casopis prosim te? Pracujes v MS vid? Ze bych se inspirovala.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetaP píše:
@SIMONA1234 je to OT, tak se zakladatelce omlouvam, ale jaky casopis prosim te? Pracujes v MS vid? Ze bych se inspirovala..
No Učitelské noviny… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetaP píše:
@SIMONA1234 jo, to jo
Ja myslela jestli mi neco neunika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat