Pracujete někdo na ministerstvu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
pracujete někdo na ministerstvu
Dobrý den, je tady, prosím, někdo, kdo pracuje ne ministerstvu a sdělil by mi jak se k práci dostal? děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@z1908 Nepracuju na ministerstvu, ale na centrálním úřadě. O místě mi řekla kamarádka: byla jsem pak na pohovoru a uspěla (ale to bylo ještě před služebním zákonem).
Dneska musí jít důsledně všechno přes výběrová řízení - čili když budeš sledovat úřední desku, nemělo by Ti nic utéct. Ale musíš si pořádně pohlídat, abys splnila všechny požadavky: pokud je nemáš, tak Tvoji přihlášku nesmějí přijmout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na jake pozici? Ja co znam par lidi pracujicich na ministerstvu, normalne se prihlasili do vyberoveho rizeni, splnili jejich pozadavky a uspeli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hahaha. Jo jasně. Výběrové řízení musí být - ze zákona. Je vypsané na pozici to ano x lidí pošle přihlášku..ale je rozhodnuto před vyhlášení výběrovky. v 90 %. To mi nikdo nevymluví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim, ze neni problem na nejake referentske misto. Je plno vyberovych rizeni. O jake ministerstvo ti jde?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda měla s ministerstvem vnitra dohodu o provedení práce na projektu. Ale třeba když teď v jedné sekci MPO hledali právníka, tak se jim do výběrového řízení 2× nikdo nepřihlásil. Ani nevím, jestli už někoho sehnali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sleduj webove stranky, vyhlasuji se tam vyberova rizeni. Pokud splnis podminky, musi te pozvat na pohovor. A pak uz je to jen na tobe, jake vedomosti prokazes. Ja jsem kdysi pred lety dostala tip od spoluzacky ze skoly. Uspela jsem u pohovoru a nastoupila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mag na kvalifikovane pozice je tezke nekoho najit, protoze diky sluzebnimu zakonu je nastupni plat priserne nizky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu píše:
@mag na kvalifikovane pozice je tezke nekoho najit, protoze diky sluzebnimu zakonu je nastupni plat priserne nizky…
No to byl před tím ale taky… nebo je tam takový propad?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mag Myslím, že tam jsou nějaká omezení na odměny v prvních letech.
Jinak taky vím, že třeba na MPO měli problém něco obsadit, a to požadavky byly poměrně volné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mag je to jeste horsi, protoze pokud nejsou ve sluzebnim pomeru, tak maji v platove tride prvni stupen a praxi jim zapocitaji az po slozeni zkousky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a osobni ohodnoceni je az po zkusebni dobe, ktera je pul roku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit