Rekvalifikace - máte zkušenost?

46
11.3.16 16:02

rekvalifikace máte zkušenost?

Ahoj holky. Potřebuji poradit. Zvažuji že bych šla na rekvalifikační kurz. Nemám s tím vůbec žádnou zkušenost a tak se ptám: Jak dlouho kurz probíhá? Jak je to časově? Nemám vůbec žádné hlídání tak nevím když holky onemocní a nebudu moct přijet jak to je? Když je třeba kurz odpoledne tak děti s sebou asi vzít nemůžu že? Prostě nemám vůbec žádnou zkušenost a tak to potřebuji vědět předem a ještě můžu si vybrat kurz jen v místě bydliště a dělají se tam závěrečné zkoušky a jak to probíhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
11.3.16 16:12

Spíš se zeptej na pracáku na konkrétní kurz, stejně tam budeš muset zajít. Kurzy jsou různé, různě dlouhé, někde musíš udělat zkoušku, jinde stačí docházka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.16 16:12

Zeptej se přímo na úřadu práce, tam mají na výběr z kurzů a řeknou ti, jestli je možné i s hlídáním či ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
7.9.21 12:06

Oživuji zkušenosti s rekvalifikací. Pročítám si kurzy od Vysočina education a Educity. A jak je to s těmito kurzy a ÚP, zda pak budu povinná přijmout nějakou pracovní nabídku? Známá mě teď nahlodala ať něco zkusím. Ne, že bych neměla vlastní rozum, o rekvalifikaci jsem se zajímala asi před desetileti lety, ale z rodinných důvodů z toho sešlo. A teď mám novou možnost, ale nevím co a jak a také nechci naletět na nekvalitní výuku. Na stránkách ÚP tomuto moc nevěnují ( není to přehledné ), a jinak za zprostředkovatelkou jdu příští týden. Tak toto mi psát nemusíte :D
Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat