Pekařka v Lidlu

327
9.3.16 11:19

Pekařka v Lidlu

Máte některá zkušenost s dopékáním pečiva v Lidlu nebo i jinde? jak to je platově, pracovní doba atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
890
9.3.16 11:34

@Janička10 ahojik my to dopekame a neni to nic hroznyho. platove nevim.my to mame jako pokladni prodavac normalne formou platu jako celkove.ale nekde maj jen pekarky solo no. k am bys mela jit do Lidlu? A za me Lidl je top zamestnavatel v retezcich supermarketu.Mohu posoudit z penny a coopu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.3.16 11:38

@Janička10 u nás mají krásnou ceduli, že 11300 hrubého. :think: osobní zkušenost nemám, ale za ty prachy bych nedělala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
9.3.16 11:42
@martina.se píše:
@Janička10 u nás mají krásnou ceduli, že 11300 hrubého. :think: osobní zkušenost nemám, ale za ty prachy bych nedělala :think:

Heh, u nás mají na ceduli 13 400,–, po roce 14 300,– :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.3.16 11:43
@geilens píše:
Heh, u nás mají na ceduli 13 400,–, po roce 14 300,– :mrgreen:

kurňa, lepší místo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
9.3.16 11:47

V Praze nástupní 14 700kč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.3.16 11:51

@Krťounka tož děvčata :cert: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
9.3.16 11:52

Proplaci vsechny prescasy, mame skoleni, akce, darky atd. a toho hrubeho je pak v podstate cisteho, nekdy i vic. takze zalezi i na uvazku, a prodejne. V coopu vam daj fixni plat a kazdy manko nechaj zacvakat.Za me teda kdyz uz nekam do obchodu.tak Lidl. no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
9.3.16 12:01

@Janička10 : a ty jsi někde viděla, že by byl inzerát na pekarku do Lidlu? Nebo by se ti to jen libilo a nechces na kasu? Co vím, tak dopekani pečiva dělají pokladní. Možná v tom novém konceptu prodejen, ale většinou se chce, aby člověk delal vše ( pokladna, vybalovani, dopekani ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
9.3.16 12:08

Jj, je tam jen Pekař/ka. Na kasu nechci, proto se mi líbilo, že to je takhle samostatně…
Tak kdyby to bylo těch 14K, neni to tak hrozný… A s těma přesčasama to je jak? Potřebuju stíhat školku… Od kolika se začíná? Jsou nějak benevolentní k maminám? Mám to vůbec zkoušet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
9.3.16 12:12

V lidlu jsem byla o prázdninách pouze jako brigádnice s tím, že jsem převážně seděla na kase, ale také jsem vybalovala…

V tom Lidlu to bylo tak, že ten kdo tam byl jako stálý zaměstnanec, tak někdy má na starost pekárnu - v tom se lidi střídali, nebyl tam jeden člověk, který by dělal pekárnu a nic jiného. Ten, kdo měl pekárnu na starost, tak chodil až na úplně poslední kasu - takže na kase seděl jen pouze, pokud tam bylo hodně lidí… jinak měl normální ranní a odpolední s tím, že taky vybalovat a měl na starost i jiné věci, než jen pekárnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
9.3.16 12:13

Píšou tam tohle:
Vaše úkoly a pracovní náplň
Vaše úkoly a pracovní náplň

vykládání a doplňování pečiva
prezentace pečiva a činnosti s tím spojené :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
9.3.16 12:23

@Janička10 : tam to možná bude to té nové prodejny :think:, jinak pokud nebudeš na kase, tak peníze budou menší, s tím pocitej. A benevolence, jsi schopna dělat ranni, odpolední? Chodit ráno na 6 aby jsi připravila pečivo na 7 hodinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
9.3.16 12:38

@Janička10 : můžeš jsem prosím té hodit odkaz na pracovní pozici? Koukala jsem na volná místa a vyjíždí mi tam jen prodavačka - pokladní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.3.16 13:50

@Janička10 pokud nemáš hlídání, tak těžko. Dělají se ranní a odpolední :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie