Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A nebude to spíš pračkou? že je zanesenana prádlo z ní nevoní…zkus napřed pořádně vyčistit pračku
Já když vyndám prádlo z pračky tak krásně voní když ho dám na sušák tak.mi to provoní byt tak bude problém se sušičkou právě
Ani nevím. kde má ten filtr abych ji mohla poradne vyčistit mám tuhle
Taky mam lg, jen teda jinou - nema samocistici program? Moje ano, tak to bych zkusila jako první. Jestli je prádlo příliš teple, tak nejspíš susis na špatný program. Zatuchlina muze byt, pokud déle stala nepoužívaná, nebo je to fakt prackou - ta susicka to muze jen zvýraznit
Objemné prádlo? To neznám. Co zkusit dávat min prádla a podle materiálu? Bavlna, umělina atd. Nedáváš toho prádla moc?
Já mám taky LG, trochu jinou, ale suším na „smíšené prádlo“ a prádlo je hned po vyndání teplý, ale suchý a voňavý. Na praní dávám gelový kapsle od Persilu. Teď mám novou pračku, má 1.500 otáček a sice praní trvá o něco déle, ale zase se zkrátilo sušení a přijde mi i líp usušený. Pračka pouští na konci do prádla páru, takže není tak zmuchlaný už z pračky a sušička to dorovná. Předtím jsem měla 1.200 otáček. A pračku mám na 6 kg, sušičku na 8 kg. Takže přendám z pračky vše do sušičky a je to akorát.
Neúměrné prodlužování sušení prádla obvykle znamená, že jsou zanesené filtry.
Dávala bych smíšené prádlo, objemné to bude asi program na cichy nebo tak něco…
No a k tomu filtru zkus najít na internetu návod podle typu sušičky (to bude někde na susicce napsáno) a tam to bude ukázány kde je ale řekla bych že někde ve dvirkach nebo poblíž bubnu
@Vladusxx já vím který tak ten čistím, není možný že má někde ještě nějaký filtr někde
@SONNYNICK no asi tam ještě někde nějaký filtr bude zkus najít ten návod, já mám teprve druhou sušičku a obě měly dva filtry a ten jeden byl ale blízko toho druhého jen se tam muselo jinými dvířky které byly pod dvířky do bubnu…ale u te tve tam na fotce nic nevidím…
Sušila bych na smíšené prádlo, mix.
Pokud suší dlouho, bude asi zanesený filtr. Když otevřeš ty dvířka, tak bys tam dole měla mít takovou mřížku - to je ten filtr.
A nezapomeň vždy po každém sušení vylévat tu nádržku na vodu.
A jak je vůbec stará? Někde jsem četla, že u kondenzačních sušiček se pozná, že začíná dosluhovat, když se neúměrně prodlužuje sušení
Jdu si pro řadu mám sušičku zn. LG dosta jsem.ji takže nevím jak je stará, trápí mě ale jed. a věc, dám do ní prádlo ne jen že suší dlouho ale tk prádlo je hrozně teply a smradlave jakoby zatuchle… nevím jak popsat, když jsem jí používala u mamky prádlo krásně vonělo ale byla ve sklepě kde byl chlad… někdo mi říkal že by potřebovala trochu zvednout kousek.od podlahy aby měla dobrou regulaci tepla to mi přijde divné… no nevím… ubrousky nepomáhají, aviváž také ne