Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Jsem s Prahy 4 Hodkovicek. Rada bych seznamila s nejakou maminkou s pribliznym vekem dite na prohazky a t. d. Mam skoro 3-letou dceru. Jsem s Ruska. Ale cesky umim neni moc dobre, estli vam to nevadi.
Ahojte. Hladam maminku na spolocne prechadzky a pokec v okoli Hodkovciek, Branika, Novodvorskej Plazy. Mam 3 mesacnu dcerku a rada by som spoznala nejaku mamicku s podobne starym dietatom.
@nikapickova ahoj ted sme se pristehovali do Branika. Bydlime kousicek od novodvorske. Mam kluka 6mesicu. ![]()
@Criolo ja byvam u zastavky na Lysinach a najcastejsie chodim do lesa v Hodkovickach (zelena turisticka) alebo dole k Vltave. Mohli by sme sa skusit stretnut niekedy doobeda na prechadzku:) okolo 10? Bud bravam kocar a/alebo satek. Som na emimine uplne nova, takze pokial sa da cez sukromnu spravu poslat telefonne cislo, mozeme sa dohodnut:)
@nikapickova ja bydlela dlouhov krci a tady hodkovicky neznam vubec. Jsme tu cca 14 dni. Jinak bydlim kousek od zastavky zatacka. A teda v lese v Hodkovickach uz jsem parkrat byla
muzem bud telefon a nebo fb?