Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,brzy se mi narodi mimi..muzete mi prosim doporucit detskeho lekare v Praze,nejlepe Praha 4,ci 10? dekuji moc!staci tam zavolat?A ma zvlast ordinacni dobu pro nemocne a pro miminka?
Koukni na znamylekar.cz, tam je i hodnocení. My chodili v Praze 4 ke Karle Martínkové, http://www.znamylekar.cz/…a-d/praha-4/ má ordinaci poblíž Novodvorské Plaza. Oddělenou ordinaci pro nemocné a pro preventivky kojenců má dneska snad každý lékař. Je to starší lékařka, moc hodná, taková opatrná, střídá se ještě s Radkou Malinskou, ta je taky fajn, trochu alternativnější. Zavolej tam už teď, jestli tě vezmou. Taky maj moc milou sestřičku, co si pamatuje jména všech dětí, co tam chodí.
Blbý jsou teda ty čekací doby, mívala dost narváno, občas tam přišly padlý holky z nedalekýho pasťáku, ty k ní taky choděj s dětma a ona je bere jako skupinu, to je pak klíďo na 2 hodiny ![]()
Ahoj,tak sice to neni uz Pha 10,ale na Floře MUDr.Fabianova-ma ordinacni dobu rozdelenou a je fakt skvela,hezke prostredi,mila… ![]()
My chodime na prahe 4 k dr zmeskalovej. Je na budejovickej , zmeskalova.com
oddelene casy pre chorych a pre miminka samozrejme ma. Aj ona aj sestra su velmi mile. Ked je nejaky problem poradia kludne po telefone
a co som velmi rada, ked potrebujeme odborne vysetrenie, bez problemov nam da hned ziadanku, tak isto odber krvi pokial sa mi cokolvek nezda ![]()
Ahojky,
my chdíme k paní DR.Stráníkové - Praha Chodov - Poliklinika Šustova a spokojenost
Jak doktorka i sestřička jsou příjemné,poradí.Ordinační dobu pro nemocné a pro zdravé mají rozdělenou.Stačí zavolat - záleží co požaduje Tvá porodnice.Za nás mohu jen doporučit ![]()
@hvězdička25 píše:
Ahojky,
my chdíme k paní DR.Stráníkové - Praha Chodov - Poliklinika Šustova a spokojenostJak doktorka i sestřička jsou příjemné,poradí.Ordinační dobu pro nemocné a pro zdravé mají rozdělenou.Stačí zavolat - záleží co požaduje Tvá porodnice.Za nás mohu jen doporučit
Ahojky,tak nakonec jsem si vybrala Mudr.Stráníkovou a moc děkuji za tip,jsou vazne moc mile a ochotne,doufam,ze to tak zustane po celou dobu…take mi vyhovuje,ze si v oc rovnou nakoupim a muzu se projit s malou i po lese..A mala se mi narodila 12.4,presne v den terminu…Mej se hezky a diky ![]()
@Denyska22 píše:
Ahojky,tak nakonec jsem si vybrala Mudr.Stráníkovou a moc děkuji za tip,jsou vazne moc mile a ochotne,doufam,ze to tak zustane po celou dobu…take mi vyhovuje,ze si v oc rovnou nakoupim a muzu se projit s malou i po lese..A mala se mi narodila 12.4,presne v den terminu…Mej se hezky a diky
Ahojky,
jsem moc ráda,že jsi si vybrala
. Myslím,že to je dobrá volba ![]()
Ahoj holky,
taky se mi brzy narodí mimi. Má někdo nějaké typy na dětskou doktorku v Praze Stodůlkách? Děkuju všem!!!