Praha - dětský lékař

474
9.4.12 22:29

Praha-detsky lekar

Ahoj,brzy se mi narodi mimi..muzete mi prosim doporucit detskeho lekare v Praze,nejlepe Praha 4,ci 10? dekuji moc!staci tam zavolat?A ma zvlast ordinacni dobu pro nemocne a pro miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
9.4.12 23:01

Koukni na znamylekar.cz, tam je i hodnocení. My chodili v Praze 4 ke Karle Martínkové, http://www.znamylekar.cz/…a-d/praha-4/ má ordinaci poblíž Novodvorské Plaza. Oddělenou ordinaci pro nemocné a pro preventivky kojenců má dneska snad každý lékař. Je to starší lékařka, moc hodná, taková opatrná, střídá se ještě s Radkou Malinskou, ta je taky fajn, trochu alternativnější. Zavolej tam už teď, jestli tě vezmou. Taky maj moc milou sestřičku, co si pamatuje jména všech dětí, co tam chodí. :D Blbý jsou teda ty čekací doby, mívala dost narváno, občas tam přišly padlý holky z nedalekýho pasťáku, ty k ní taky choděj s dětma a ona je bere jako skupinu, to je pak klíďo na 2 hodiny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
10.4.12 00:01

Ahoj,tak sice to neni uz Pha 10,ale na Floře MUDr.Fabianova-ma ordinacni dobu rozdelenou a je fakt skvela,hezke prostredi,mila… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
10.4.12 07:18

My chodime na prahe 4 k dr zmeskalovej. Je na budejovickej , zmeskalova.com :-) oddelene casy pre chorych a pre miminka samozrejme ma. Aj ona aj sestra su velmi mile. Ked je nejaky problem poradia kludne po telefone :-) a co som velmi rada, ked potrebujeme odborne vysetrenie, bez problemov nam da hned ziadanku, tak isto odber krvi pokial sa mi cokolvek nezda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
10.4.12 08:51

Ahojky,
my chdíme k paní DR.Stráníkové - Praha Chodov - Poliklinika Šustova a spokojenost :)Jak doktorka i sestřička jsou příjemné,poradí.Ordinační dobu pro nemocné a pro zdravé mají rozdělenou.Stačí zavolat - záleží co požaduje Tvá porodnice.Za nás mohu jen doporučit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
10.4.12 22:58

Dekuju moc :hug: ,jednu lekarku si vyberu:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
21.4.12 19:43
@hvězdička25 píše:
Ahojky,
my chdíme k paní DR.Stráníkové - Praha Chodov - Poliklinika Šustova a spokojenost :)Jak doktorka i sestřička jsou příjemné,poradí.Ordinační dobu pro nemocné a pro zdravé mají rozdělenou.Stačí zavolat - záleží co požaduje Tvá porodnice.Za nás mohu jen doporučit :)

Ahojky,tak nakonec jsem si vybrala Mudr.Stráníkovou a moc děkuji za tip,jsou vazne moc mile a ochotne,doufam,ze to tak zustane po celou dobu…take mi vyhovuje,ze si v oc rovnou nakoupim a muzu se projit s malou i po lese..A mala se mi narodila 12.4,presne v den terminu…Mej se hezky a diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
22.4.12 17:28
@Denyska22 píše:
Ahojky,tak nakonec jsem si vybrala Mudr.Stráníkovou a moc děkuji za tip,jsou vazne moc mile a ochotne,doufam,ze to tak zustane po celou dobu…take mi vyhovuje,ze si v oc rovnou nakoupim a muzu se projit s malou i po lese..A mala se mi narodila 12.4,presne v den terminu…Mej se hezky a diky :)

Ahojky,
jsem moc ráda,že jsi si vybrala :). Myslím,že to je dobrá volba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
4.5.12 10:24

Ahoj holky,
taky se mi brzy narodí mimi. Má někdo nějaké typy na dětskou doktorku v Praze Stodůlkách? Děkuju všem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty