Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
mám takový dotaz. Jsem z Prahy - Smíchovské nádraží a mám dojíždět do nové práce do Velkých Přílep. Nevíte prosím někdo, jak to tam vypadá s dopravou? Průjezdnost silnic apod? Děkuji
Asi nejhorší bude projet ze Smíchova do Dejvic, pak už je to pohoda
a nebo to autem vemeš obráceně - na zličín a tudyma
MHD tam určitě jezdí, jak často nevím, jen že když tudyma jedu, potkávám občas autobus
Autobus jsem koukala, že jede přes hodinu a tak zvažuji dojíždění autem. Sice se to prodraží, ale časově to výjde na polovinu
Ale ono je to jiné v reálu a dle výpočtu mapy.cz
Vůbec tu stranu neznám za běžného ranního provozu a pak zpět asi ve špičce kolem 16-17hod. Kamarád jezdí Malešice - Holešovice a prej je to zabitý ![]()
Jde to bud Dejvice-Horoměřice-Statenice-Velké Přílepy..nebo i spodem přes Roztoky..
Busem z Dejvic je to cca pul hodinky no. ![]()
@chs.jasmin
Busem z Dejvic 20min cez Horomerice a 30min cez Roztoky..autem to je masakr, ucpana Letna, alebo Plzenska..ze Smichace metrem na Mustek, do Dejvic s za hodku si v Prilepech..ja taky jezdila busem, ale ja jwzdila opacne z Prilep do Prahy, treba ta cesta Praha Prilepy bude v pohode.. ![]()
No já to budu mít ještě od zastávky štreku… Ale už jsem si říkala, že si snad koupím kolobrndu ![]()
Nene učitelku v té nové školce/jesličkách. Otevíráme 1. června ![]()
Tam je věznice?
Týýýýjo.
No to bude školka při té ženské věznici pro děti těch ženských z kriminálu., ale je to divné že tam nezaměstnají mukly.
@chs.jasmin píše:
Nene učitelku v té nové školce/jesličkách. Otevíráme 1. červnaTam je věznice?
Týýýýjo.
v Dvořakovej ulici?
Nene je to soukromá školka / jesličky. Maxíkova jazyková školička.
Týýýýbláho takovejch let jsem bydlela „za kopcem“ ale o ženské věznici jsem nikdy nic neslyšela
![]()
http://web.archive.org/…euroteam.cz/
Projdi si obchodní rejstrik
Tohle byla maxikova skolka ve velkych prilepech
ICO 24838977
Tuleškov už párkrát spálil dluhy, firmu co provozovala maxikovu školku přejmenoval převedl na bílého koně a začas v novou firmou. A zaslechl jsem že neplatil zdravotní s sociální pojistění
Ještě mam pro tebe tyto IČO: 28429532, a 24712761 detaily najdeš na https://or.justice.cz .