Praktická kabelka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
No je i koupenej ve sportovnim obchode, tohle jsem trochu nedomyslela, libil se mi. Jeste si chci koupit nejakej elegantnejsi s koziskem, ale kdyz uz ho mam, tak se ho zbavovat nebudu. A prave babo rad
Ja si to prizpusobim, ale nemam vubec sajn jakou kabelku k nemu, zadna co mam doma mi k nemu nejde. A kozacky vubec jo? To jsem jeste nezkousela. Ale mozna nejaky sportovnejsi by sly taky. Holt to budu muset nejak zkombinovat, klika ze mam zatim cas a nemam nic predem koupenyho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinac tebou popsana kabelka - mozna takovej typ by se mi libil, ale jak to nosit? Jako pres rameno? Ten potisk nic moc, ale stylove by to docela zapadalo. To jsem to zas vymnoukla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lolla.jones píše:
Kozacky od icebug
Jo, neco takovyho jsem myslela. Ty vypadaj hodne dobre ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavne jsou do -30 a voda ani mraz te fakt trapit nebude kdyz jsem bydlela na horach nosila jsem jen ty. A k tomu kabatu spis nejakou tasku nez kabelku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nechci tu delat reklamu, ale mam vyhlidlou tuto http://www.fler.cz/…unky-6554608 z Fleru. prijde mi universalni…
- Citovat
- Upravit
@aleesha ta neni spaatna ale k tomu Terezinymu kabatu se nehodi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejde mi dát odkaz, ale mrkni na www.lucoto.cz na kabelky typu Sandra, jednoduché taštičky, když vybereš spíš mladistvý motiv, který tu hnědou oživí, tak to podle mě bude ono.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrcadlo píše:
Nejde mi dát odkaz, ale mrkni na www.lucoto.cz na kabelky typu Sandra, jednoduché taštičky, když vybereš spíš mladistvý motiv, který tu hnědou oživí, tak to podle mě bude ono.
Jsi poklad, hned objednavam. Ty jsou fakt paradni! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@teckaa píše:
Ahoj, nechci tu delat reklamu, ale mam vyhlidlou tuto http://www.fler.cz/…unky-6554608 z Fleru. prijde mi universalni…
Dik za tip, ta se mi sice taky libi, ale ta cena uz min
Sice je to taky univerzalni kousek, ale ja radsi vic tasek na stridani, nez jednu drahou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aleesha píše:
Já jsem se teď zamilovala do kabelek Santoro
Taky se tam daji najit zajimavy kousky, asi na ne taky dojde, i kdyz maji na me docela divoky potisky. No ale na leto by mohly bejt optimalni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Azeretereza píše:
Dik za tip, ta se mi sice taky libi, ale ta cena uz minSice je to taky univerzalni kousek, ale ja radsi vic tasek na stridani, nez jednu drahou.
ja jsem zase asi opacny typ-staci mi jedna kvalitni a univerzalni…tak at dobre vyberes ![]()
- Citovat
- Upravit
@Azeretereza píše:
Jsi poklad, hned objednavam. Ty jsou fakt paradni!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit