Praktická kabelka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7188
12.10.15 00:31

No je i koupenej ve sportovnim obchode, tohle jsem trochu nedomyslela, libil se mi. Jeste si chci koupit nejakej elegantnejsi s koziskem, ale kdyz uz ho mam, tak se ho zbavovat nebudu. A prave babo rad :mrgreen: Ja si to prizpusobim, ale nemam vubec sajn jakou kabelku k nemu, zadna co mam doma mi k nemu nejde. A kozacky vubec jo? To jsem jeste nezkousela. Ale mozna nejaky sportovnejsi by sly taky. Holt to budu muset nejak zkombinovat, klika ze mam zatim cas a nemam nic predem koupenyho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
12.10.15 00:32

Jinac tebou popsana kabelka - mozna takovej typ by se mi libil, ale jak to nosit? Jako pres rameno? Ten potisk nic moc, ale stylove by to docela zapadalo. To jsem to zas vymnoukla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
12.10.15 00:35

Kozacky od icebug

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
12.10.15 00:41
@lolla.jones píše:
Kozacky od icebug

Jo, neco takovyho jsem myslela. Ty vypadaj hodne dobre :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
12.10.15 00:50

Hlavne jsou do -30 a voda ani mraz te fakt trapit nebude kdyz jsem bydlela na horach nosila jsem jen ty. A k tomu kabatu spis nejakou tasku nez kabelku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
12.10.15 07:58

Ahoj, nechci tu delat reklamu, ale mam vyhlidlou tuto http://www.fler.cz/…unky-6554608 z Fleru. prijde mi universalni…

• Citovat
  • Upravit
4425
12.10.15 08:41

Já jsem se teď zamilovala do kabelek Santoro :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
12.10.15 15:37

@aleesha ta neni spaatna ale k tomu Terezinymu kabatu se nehodi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16098
12.10.15 15:45

Nejde mi dát odkaz, ale mrkni na www.lucoto.cz na kabelky typu Sandra, jednoduché taštičky, když vybereš spíš mladistvý motiv, který tu hnědou oživí, tak to podle mě bude ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
12.10.15 20:44
@zrcadlo píše:
Nejde mi dát odkaz, ale mrkni na www.lucoto.cz na kabelky typu Sandra, jednoduché taštičky, když vybereš spíš mladistvý motiv, který tu hnědou oživí, tak to podle mě bude ono.

Jsi poklad, hned objednavam. Ty jsou fakt paradni! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
12.10.15 20:45
@teckaa píše:
Ahoj, nechci tu delat reklamu, ale mam vyhlidlou tuto http://www.fler.cz/…unky-6554608 z Fleru. prijde mi universalni…

Dik za tip, ta se mi sice taky libi, ale ta cena uz min :mrgreen: Sice je to taky univerzalni kousek, ale ja radsi vic tasek na stridani, nez jednu drahou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
12.10.15 20:46
@aleesha píše:
Já jsem se teď zamilovala do kabelek Santoro :)

Taky se tam daji najit zajimavy kousky, asi na ne taky dojde, i kdyz maji na me docela divoky potisky. No ale na leto by mohly bejt optimalni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
12.10.15 21:44
@Azeretereza píše:
Dik za tip, ta se mi sice taky libi, ale ta cena uz min :mrgreen: Sice je to taky univerzalni kousek, ale ja radsi vic tasek na stridani, nez jednu drahou. :kytka:

ja jsem zase asi opacny typ-staci mi jedna kvalitni a univerzalni…tak at dobre vyberes :mavam:

• Citovat
  • Upravit
16098
12.10.15 22:48
@Azeretereza píše:
Jsi poklad, hned objednavam. Ty jsou fakt paradni! :kytka:
:lol: Jsem ráda, že jsem to trefila, ať se líbí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat