Praktická kabelka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
praktická kabelka
Tak koukam, ze jsem tu zatím nezaložila téma prakticke pekne kabelky: kapsy-primereny počet, nejlepe nylonova. stredni velikosti. tipy sem. dikec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
O každé nové kabelce si myslím, že je praktická, má super kapsičky na každou věc, krásně to jde všechno roztřídit… a po týdnu zjistím, že všechno háži do jedné velké kapsi a je tam stejný bordel, jako v předchozí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osobně preferuju kabelky přes rameno. A musí mít světlý vnitřek, lépe se v ní hledá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam takovou Samsonite a Hedgren. A v patek jsem si koupila podobnou ve sleve v Carpise za 300 Kc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JayLee píše:
nejlepší je igeitka z Lídlu![]()
ted maj takovy hezky a pekne barevny a co se do nich vejde
matroš cajk, cena caj, udrzba snadna, velikost akorát a kazdej se za tebou otoci
a když te omrzi motiv nebo barva, tak snadno za 5 kc poridis novou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe píše:
Ja mam takovou Samsonite a Hedgren. A v patek jsem si koupila podobnou ve sleve v Carpise za 300 Kc.
nemas odkaz? na tu Carpisa? Co koukam, nic tam není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemam, hledala jsem a na netu neni. Tam, kde jsem ji koupila, byla posledni.
Sansonite treba tady http://www.samsonite-domi.cz/…ky-samsonite?… Dokonce jsem ji tam i koupila, jen je to uz dva roky.
Hedgren se v CR shani blbe. Neco malo maji obcas v Samsonite a v Domi. Ty se mi libi nejvic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Idril píše:
O každé nové kabelce si myslím, že je praktická, má super kapsičky na každou věc, krásně to jde všechno roztřídit… a po týdnu zjistím, že všechno háži do jedné velké kapsi a je tam stejný bordel, jako v předchozí![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, jeste jsem videla Hedgren v Kotve, v prizemi, ale jmeno obchodu uz si nepamatuju. Maji i Samsonite.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z nelonovych je super https://www.lesportsac.com/, a nejen kabelky, ale i ruzne tasticky, napriklad poradac do kabelky. Pak staci presunout poradac a nemuse se presouvat veskere drobnosti co tam clovek ma.
No a nevim zda prakticka, pro me ano, moji nej nylonovou je Longchamp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky obnovuju diskuzi. Koupila jsem si kabat, peknej, khaki barva, vypasovanej, hodne zenskej, ale sportovni, ne moc, ale prijde mi tak. Mam radsi elegantnejsi modu, prevazne nosim kozenkovy kabelky, jen jednoduchy, bez zbytecnejch aplikaci, moje nejoblibenejsi je velka hneda. Jenze jsem zjistila, ze k tomuhle kabatu jednoduse nejde. No a patram po kabelce, ktera by se k nemu hodila, netloukla se, vypadala dobre. Jedno jaka velikost. Zkuste poradit, co byste si k nemu vzaly vy. Kozacky nejaky v barve, jednoduchy, ty sezenu, s kabelkou je to horsi.
Prihazuju odkaz - http://www.outdooria.cz/…edy-l-p-5924
Diky za inspiraci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tenhle typ kabátu já osobně považuju za hodně sportovní a k němu bych si vzala jedině sportovnější tašku. Do práce, s kozačkama a kabelkou bych v něm teda já nešla. I dle popisu je to sportovní kabát.
- Citovat
- Upravit
Jinak je hezkej, ale pro mě moc sportovní, ale já chodím hodně elegantně oblečená.
- Citovat
- Upravit
Taky si myslim, ze je to hodne sportovni a kozacky se k nemu nehodi urcite. Kabelku - tasku nejakou sportovni. Nebo batoh ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No je i koupenej ve sportovnim obchode, tohle jsem trochu nedomyslela, libil se mi. Jeste si chci koupit nejakej elegantnejsi s koziskem, ale kdyz uz ho mam, tak se ho zbavovat nebudu. A prave babo rad
Ja si to prizpusobim, ale nemam vubec sajn jakou kabelku k nemu, zadna co mam doma mi k nemu nejde. A kozacky vubec jo? To jsem jeste nezkousela. Ale mozna nejaky sportovnejsi by sly taky. Holt to budu muset nejak zkombinovat, klika ze mam zatim cas a nemam nic predem koupenyho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit