Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Je tu nekdo kdo ma tento kocarek? Udajne je spodni bila cast z eco kuze. Nevite jestli se vejde do kratke fabie? http://www.kifik.cz/…ther---linen
Máte zkušenost s Prampol Solam Leather & Linen?
Přidejte zkušenost s Prampol Solam Lea...Dobrý den, zajímá mě, jestli někdo máte konkrétně tyto dva typy kočárků. Jaké máte s nimi zkušenosti? Jste spokojeni? Zajímá mě jestli jsou tvrdší nebo se dají houpat atd…
@Michaela68 píše:
Dobrý den, zajímá mě, jestli někdo máte konkrétně tyto dva typy kočárků. Jaké máte s nimi zkušenosti? Jste spokojeni? Zajímá mě jestli jsou tvrdší nebo se dají houpat atd…
Ja si ho objednala - leahter linen. A prijde mi do 14-ti dnu. Tak uvidim. Alr slysela jsem ze ta bila cast je eco kuze. No tesim se na to.
Kočárek mám již rok a půl a je super, malý už sice vyrost, tak používám golfáč, ale je pečlivě schovaný na půdě pro druhé mimi…jsem maximálně spokojena, houpat zlehka jde…ale není to klasika… ![]()
@Gambo kočárek mám a do fabie jsem ho dostala, i když pak už tam nic moc nedáte, lepší ten sporťák, korbu jsem radši pak dávala na sedadlo…
@zanca82
Ja potrebuju vozit jen sedacku a podvozek. Zatim je kocar v krabici. Zkouseli jsme slozit, tak uplne do „lehu“ nam to neslo a manza pochybuje ze do kratke fabie trn podvozek dostanem…