Zkušenost s kočárkem Prampol Solam Leather Linen

338
6.7.15 18:59

Prampol Solam leather linen

Je tu nekdo kdo ma tento kocarek? Udajne je spodni bila cast z eco kuze. Nevite jestli se vejde do kratke fabie? http://www.kifik.cz/…ther---linen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Prampol Solam Leather & Linen?

Přidejte zkušenost s Prampol Solam Lea...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
338
6.7.15 19:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.15 11:28

Prampol Solam leather linen anebo jeans

Dobrý den, zajímá mě, jestli někdo máte konkrétně tyto dva typy kočárků. Jaké máte s nimi zkušenosti? Jste spokojeni? Zajímá mě jestli jsou tvrdší nebo se dají houpat atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
19.7.15 14:04
@Michaela68 píše:
Dobrý den, zajímá mě, jestli někdo máte konkrétně tyto dva typy kočárků. Jaké máte s nimi zkušenosti? Jste spokojeni? Zajímá mě jestli jsou tvrdší nebo se dají houpat atd…

Ja si ho objednala - leahter linen. A prijde mi do 14-ti dnu. Tak uvidim. Alr slysela jsem ze ta bila cast je eco kuze. No tesim se na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.8.15 13:49

Kočárek mám již rok a půl a je super, malý už sice vyrost, tak používám golfáč, ale je pečlivě schovaný na půdě pro druhé mimi…jsem maximálně spokojena, houpat zlehka jde…ale není to klasika… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.8.15 13:52

@Gambo kočárek mám a do fabie jsem ho dostala, i když pak už tam nic moc nedáte, lepší ten sporťák, korbu jsem radši pak dávala na sedadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
20.8.15 15:19

@zanca82
Ja potrebuju vozit jen sedacku a podvozek. Zatim je kocar v krabici. Zkouseli jsme slozit, tak uplne do „lehu“ nam to neslo a manza pochybuje ze do kratke fabie trn podvozek dostanem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí