Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, prosím o radu, kdo má kočárek Prampol Zebra. Jak je veliky? Mám 2 a čtvrt ročního syna a potřebuji aby mu vydržel alespoň do 3 let. Je hubený, ale má cca 98 cm. Je tento kočár prostorný? Děkuji za odpověď.
Měla jsem ho půjčený od kamarádka a je prostorný, ale těžký jak kráva. Já bych si ho nekoupila
Určitě vydrží. Já jsem v něm vozila dcerku do dvou let, ale ta je větší. Navíc jsem ji přestala vozit, protože to nepotřebovala. Jinak by vydržel podstatně déle. Občas jsem v něm tady vozila i pětileté děti a naprosto v pohodě.
Děkuji za odpověď. Syn právě ještě v kočárku rád jezdí. A na cesty v něm vždy spí. Máme ted Tako baby heaven dvojkombinaci a ten je mu už hodně malý. Nohy v něm má při spaní skrčené.
@mimisek86 na spaní už to nebude. Jestli to chceš jen kvůli spaní tak zůstaňte u Taka.
A doporučíte mi tedy nějaký lehký, skladný kočár i na spaní? Děkuji
Mám obavy, že to je nesplnitelné přání. Mě dcerka usínala v poledne jen v kočárku a jakmile mi vyrostla z marity, bylo po spaní. A to má marita větší plochu sklopeného sporťáku než zebra.
Myslela jsem si to. Vždy musí nohy skrčit. Nový kočár chci určitě. U Taka musím při skládání sundat sedačku, což mě opravdu nevyhovuje. Potřebuji prostorný, lehký a snadno skládací kočár.
@mimisek86 píše:
Myslela jsem si to. Vždy musí nohy skrčit. Nový kočár chci určitě. U Taka musím při skládání sundat sedačku, což mě opravdu nevyhovuje. Potřebuji prostorný, lehký a snadno skládací kočár.
Tak v tom případě zebru fakt nee. Prostorná je, ale je těžká a nemá aretaci složeného kočárku, takže se blbě vyndává z auta. Člověk musí přemýšlet, jak ji chytit, aby se nerozložila v ruce. Hoď požadavky do samostatné diskuze, holky tady určitě poradí.
Ve 2,5 letech na spaní už „trčí“ nožky ven. Je těžká, ale volila jsem kvůli terénům, tam obstála dobře. Nedá se „uzamknout“ při složení, musíš vědět jak chytnout, aby se nerozkládala při vytahování s auta. Jinak jsem byla spokojená.