Praní bez žehlení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Jenver dělám to stejně. Prostě vezmu hroudu, dám to do pračky, mrsknu od oka prášek a když mám tak třeba aviváž, dám tam první program co mě napadne, pak vyndam a pověsim a pohoda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuj si oblečení jen s nežehlivou úpravou. To když hezky vyrovnáš před pověšením, tak ho opravdu žehlit nemusíš. Nemysli si ale, že bavlněná košile, když projde pračkou a následně i sušičkou, že bude dokonalá. Některé věci prostě vyžehlit musíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@paola white píše:
Tak ze sušičky právě musíš žehlit všechno!!! je to příšerně zmuchlané takže že sušička nemuchlá je jen mýtus!
To je blbost. Ze sušičky nemusím žehlit skoro nic a ani moc nemusím přivírat oči (ale já jsem magor a žehlila bych i vyžehlené
- když je čas)
. Základem je nemít přecpanou sušičku a po dosušení prádlo co nejdříve (nejlépe ještě teplé) poskládat a uklidit do skříně. Já takhle nemusím žehlit naprostou většinu triček, džíny také, tepláky, mikiny, osušky, ručníky, a spousty dalších věcí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kallkapa píše:
Není to mýtus..
tak vzhledem k tomu že sušičku používám každý den a prádlo je z ní zmuchlané stejně jako z pračky tak se žehlit musí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@paola white píše:
tak vzhledem k tomu že sušičku používám každý den a prádlo je z ní zmuchlané stejně jako z pračky tak se žehlit musí
Z mojí ne..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gladys píše:![]()
Můžu vědět, jak jsi ho skládala do pračky? Do komínků?
Myslím, že fígl je v tom neždímat na moc vysoké otáčky, nepřecpat pračku a pak hlavně prádlo pořádně pověsit napnuté, vyklepnout ho do tvaru, vytáhnout…
A mít trochu širší náhled na to, co je vlastně rovné
Budeš se smát, ale jo, vyzkoušela jsem to, a stejně prd ![]()
- Citovat
- Upravit
@Žirafátko píše:
To nevím, já nežehlím, protože to dobře věším. Jo a vlastně nehážu to zmuchlané do koše na prádlo, ale aspoň to přeložím. Nepřijde mi, že by se strašně pomuchalalo v pračce, ale spíš právě před praním.Každopádně žehlím jen košile. Asi tak jednou za rok dvě
pukám zavistí 2 košila za rok:) já žehlím min 10košil tydně
a jen pleny, trička jsem řekla že začnu žehlit až si je začne skládat:) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kallkapa píše:
Z mojí ne..![]()
To by mě zajímalo, jakou extra inteligentní sušičku mají lidi, kteří z ní nic nežehlí. Je perfektní na ručníky, trička, sportovní a domácí oblečení, to fakt stačí poskládat a je krásně měkké. Ale košile, šaty s různými záhyby… to fakt žehlit musím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já dávám pračku na nejvyšší otáčky a prádlo se nemačká. Dávám k tomu program nemačkání, ale nevím, jestli to mají už všecky moderní nové pračky, jen můžu říct, že to je paráda, nemuset žehlit ani trička.
- Citovat
- Upravit
@Kallkapa píše:
Z mojí ne..![]()
prádlo ze sušičky je stejné jako z pračky… rozhodně ho ta sušička oproti pračce nenarovná.
někomu „zmuchlané“ prádlo z pračky nevadí a pak se snadno síří s tím ze sušičky. mě osobně to vadí a žehlila jsem vždycky všechno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kallkapa píše:
Z mojí ne..![]()
Já teda ale nemám zmuchlané prádlo ani z pračky..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@paola white píše:
ty jsi jako moje mamka za mlada, žehlila i spoďáry a ponožky ![]()
Mám to stejně jako Gladys, tedy bez sušičky, hezky to vypnu na šňůře a pokud ještě fouká větřík, je to super
něco žehlím, ale jen nejnutnější.
Dokud nebyl syn, tak jsem žehlila všechno, ale teď už mám lepší zájmy než žehlení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žirafátko píše:
@Jenver dělám to stejně. Prostě vezmu hroudu, dám to do pračky, mrsknu od oka prášek a když mám tak třeba aviváž, dám tam první program co mě napadne, pak vyndam a pověsim a pohoda
Přesně tak to dělám já.
To jsem ráda, že v tom nejsem sama.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dadasik chá chá ![]()
já jsem ráda, žehlení nesnáším. Navíc mám už rok rozbitou žehličku a opravdu se mi nechce kupovat nová ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Makinaa007 píše:
To by mě zajímalo, jakou extra inteligentní sušičku mají lidi, kteří z ní nic nežehlí. Je perfektní na ručníky, trička, sportovní a domácí oblečení, to fakt stačí poskládat a je krásně měkké. Ale košile, šaty s různými záhyby… to fakt žehlit musím.
to by mě taky zajímalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit