Praní bez žehlení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4466
18.9.12 17:02

@Jenver dělám to stejně. Prostě vezmu hroudu, dám to do pračky, mrsknu od oka prášek a když mám tak třeba aviváž, dám tam první program co mě napadne, pak vyndam a pověsim a pohoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
18.9.12 17:03

Kupuj si oblečení jen s nežehlivou úpravou. To když hezky vyrovnáš před pověšením, tak ho opravdu žehlit nemusíš. Nemysli si ale, že bavlněná košile, když projde pračkou a následně i sušičkou, že bude dokonalá. Některé věci prostě vyžehlit musíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
18.9.12 17:04
@paola white píše:
Tak ze sušičky právě musíš žehlit všechno!!! je to příšerně zmuchlané takže že sušička nemuchlá je jen mýtus!

To je blbost. Ze sušičky nemusím žehlit skoro nic a ani moc nemusím přivírat oči (ale já jsem magor a žehlila bych i vyžehlené :oops: :lol: - když je čas) :kytka:. Základem je nemít přecpanou sušičku a po dosušení prádlo co nejdříve (nejlépe ještě teplé) poskládat a uklidit do skříně. Já takhle nemusím žehlit naprostou většinu triček, džíny také, tepláky, mikiny, osušky, ručníky, a spousty dalších věcí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.9.12 17:04
@Kallkapa píše:
Není to mýtus.. 8)

tak vzhledem k tomu že sušičku používám každý den a prádlo je z ní zmuchlané stejně jako z pračky tak se žehlit musí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
18.9.12 17:05
@paola white píše:
tak vzhledem k tomu že sušičku používám každý den a prádlo je z ní zmuchlané stejně jako z pračky tak se žehlit musí

Z mojí ne.. :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.12 17:05
@Gladys píše: :mrgreen: :lol:
Můžu vědět, jak jsi ho skládala do pračky? Do komínků? :jazyk:
Myslím, že fígl je v tom neždímat na moc vysoké otáčky, nepřecpat pračku a pak hlavně prádlo pořádně pověsit napnuté, vyklepnout ho do tvaru, vytáhnout…
A mít trochu širší náhled na to, co je vlastně rovné 8)

Budeš se smát, ale jo, vyzkoušela jsem to, a stejně prd :D

• Citovat
  • Upravit
1130
18.9.12 17:06
@Žirafátko píše:
To nevím, já nežehlím, protože to dobře věším. Jo a vlastně nehážu to zmuchlané do koše na prádlo, ale aspoň to přeložím. Nepřijde mi, že by se strašně pomuchalalo v pračce, ale spíš právě před praním.Každopádně žehlím jen košile. Asi tak jednou za rok dvě :)

pukám zavistí 2 košila za rok:) já žehlím min 10košil tydně :zed: a jen pleny, trička jsem řekla že začnu žehlit až si je začne skládat:) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
18.9.12 17:07
@Kallkapa píše:

To by mě zajímalo, jakou extra inteligentní sušičku mají lidi, kteří z ní nic nežehlí. Je perfektní na ručníky, trička, sportovní a domácí oblečení, to fakt stačí poskládat a je krásně měkké. Ale košile, šaty s různými záhyby… to fakt žehlit musím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
18.9.12 17:07

Ahoj, já dávám pračku na nejvyšší otáčky a prádlo se nemačká. Dávám k tomu program nemačkání, ale nevím, jestli to mají už všecky moderní nové pračky, jen můžu říct, že to je paráda, nemuset žehlit ani trička.

• Citovat
  • Upravit
12743
18.9.12 17:08
@Kallkapa píše:

prádlo ze sušičky je stejné jako z pračky… rozhodně ho ta sušička oproti pračce nenarovná.

někomu „zmuchlané“ prádlo z pračky nevadí a pak se snadno síří s tím ze sušičky. mě osobně to vadí a žehlila jsem vždycky všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
@Kallkapa píše:

Já teda ale nemám zmuchlané prádlo ani z pračky.. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
@paola white píše:
tak vzhledem k tomu že sušičku používám každý den a prádlo je z ní zmuchlané stejně jako z pračky tak se žehlit musí

ty jsi jako moje mamka za mlada, žehlila i spoďáry a ponožky :mrgreen:

Mám to stejně jako Gladys, tedy bez sušičky, hezky to vypnu na šňůře a pokud ještě fouká větřík, je to super :lol: něco žehlím, ale jen nejnutnější.
Dokud nebyl syn, tak jsem žehlila všechno, ale teď už mám lepší zájmy než žehlení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
@Žirafátko píše:
@Jenver dělám to stejně. Prostě vezmu hroudu, dám to do pračky, mrsknu od oka prášek a když mám tak třeba aviváž, dám tam první program co mě napadne, pak vyndam a pověsim a pohoda :mrgreen:

Přesně tak to dělám já. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To jsem ráda, že v tom nejsem sama. :hug: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
18.9.12 17:09

@dadasik chá chá :lol:
já jsem ráda, žehlení nesnáším. Navíc mám už rok rozbitou žehličku a opravdu se mi nechce kupovat nová :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.9.12 17:09
@Makinaa007 píše:
To by mě zajímalo, jakou extra inteligentní sušičku mají lidi, kteří z ní nic nežehlí. Je perfektní na ručníky, trička, sportovní a domácí oblečení, to fakt stačí poskládat a je krásně měkké. Ale košile, šaty s různými záhyby… to fakt žehlit musím.

to by mě taky zajímalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat