Praní bez žehlení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Nelisa
Já je tam dávám, zapnu program košile, který má podle návodu zajistit košile naprosto dokonalé… a pak je stejně musím vyžehlit. A na 1400 otáček neždímám, zkusila jsem jednou, uvnitř byly taktéž moje krajkové kalhotky a po vytažení z pračky jsem se hrozně divila, proč jsou najednou velikosti asi xxxxxxl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jančakecalka a jaky jsouo ty kapsle?? přemyšlím že bych dala lekci prací memu drahemu a ty kapsle mi pripadají pro nej nejjednodušší ale ješte jak to pere…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dadasik Tak myslím, že pro chlapa je to ideální, nemusí s tim nic dělat, jen to před praním hodí do bubnu.Jo,mě vždycky ty kapsle vypraly v pohodě, nikdy mi fleky nezůstaly a krásně voní. Zrovna včera jsem si je nakoupila v DM maj na ně akci.
- Citovat
- Upravit
@paola white píše:
Tak ze sušičky právě musíš žehlit všechno!!! je to příšerně zmuchlané takže že sušička nemuchlá je jen mýtus!
Asi jak z které. Já nežehlím nic, prádlo je krásně nafoukané, když ho poskládám teplé je jak kdybych ho žehlila. Když konec cyklu nestihnu, dám ho na pár minut ještě na program osvěžení a tím horkým vzduchem se to zase krásně vyrovná. Fakt nežehlím a zmuchlaní rozhodně nechodíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to hodně o názoru, co kdo považuje za „rovné“ prádlo, potvrzuju.
Já nevidím žádný rozdíl mezi vyžehleným a nevyžehleným trikem - Vidím ho ráno, když beru ze skříně, o půl hodiny později v šatně ve školce vypadá žehlené i nežehlené stejně ![]()
Tak se s tím neprcám.
Samozřejmě někdy je třeba nějaké věci vyžehlit… ale třeba žehlit pyžamo
ložní prádlo
co po první noci je totál pomuchlané… pro mě zbytečná práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyz jsem nemela susicku tak jsem to povesila tak aby to pomackane nebylo ale ted kdyz mam susicku, staci to jen po vysuseni hned poskladat do skrine nebo povesit na raminko:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Makinaa007 píše:
@NelisaJá je tam dávám, zapnu program košile, který má podle návodu zajistit košile naprosto dokonalé… a pak je stejně musím vyžehlit. A na 1400 otáček neždímám, zkusila jsem jednou, uvnitř byly taktéž moje krajkové kalhotky a po vytažení z pračky jsem se hrozně divila, proč jsou najednou velikosti asi xxxxxxl.
Já nemám odvahu strčit do sušičky košile, asi jsem měkkýš
, třeba triko oželím, ale peníze za košili ne. ![]()
Krajkové kalhotky
, dík za varování, dám si bacha. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nesnasim zehleni a zasadne nezehlim, prijde mi to jako ztrata casu! A ze ho zehleni nezabere malo!!!
Chlap si kosile do prace prezehli sam:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja davam treba do susicky rifle, vzdy jsou pak krasne upnute a perfektne padnou:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janichka píše:
Ja davam treba do susicky rifle, vzdy jsou pak krasne upnute a perfektne padnou:D
Takhle jsem si srazila rifle, co mi byly velké, teď padnou jak ulité. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kallkapa ze sušičky jsem nikdy nic žehlit nemusela ![]()
jinak, abys nemusela žehlit prádlo, stačí, když to dobře pověsíš a natáhneš, pak opravdu nemusíš vzít žehličku do ruky ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, diskusi jsem nečetla. Je několik zásad - nenacpat pračku úplně plnou, ždímat na málo otáček (já 600), prádlo vyndat okamžitě po vyprání a hezky pověsit, sebrat jakmile je suché (nenechat sušit několik dní) a pěkně na stole složit „do hladka“. Žehlím jen košile a jim podobné věci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dadasik Já peru v Arielu, persilu a nebo kapsle Lanza.