Praní bez žehlení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
18.9.12 18:22

Mě žehlení baví :oops: Ale i tak nežehlím ručníky, spodní prádlo a pyžama. Hlavní bude všechno dobře rovně pověsit :) Sušičku nemáme, tak nevím, jak to pak vypadá a jestli bych to považovala za „vyžehlené“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
18.9.12 18:22

Nezehlim od te doby co mam susicku

• Citovat
  • Upravit
Švadlenka Madlenka
18.9.12 18:42
@paola white píše:
Tak ze sušičky právě musíš žehlit všechno!!! je to příšerně zmuchlané takže že sušička nemuchlá je jen mýtus!

Asi jak která sušička, já jsem od doby, co ji mám, nežehlila nic kromě košil a to ještě některé a doba žehlení se výrazně zkrátila. Pravdou je, že musím hlídat, kdy už je prádlo akorát, ihned ho poskládat, případně vyvěsit.

• Citovat
  • Upravit
6956
18.9.12 19:06
@chytrá horákyňka píše:
Asi jak která sušička, já jsem od doby, co ji mám, nežehlila nic kromě košil a to ještě některé a doba žehlení se výrazně zkrátila. Pravdou je, že musím hlídat, kdy už je prádlo akorát, ihned ho poskládat, případně vyvěsit.

Tak to taky nevim co mas za susicku :mrgreen: asi nejakou hodne reteo, susicka vubec nemuchla!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
18.9.12 19:09
@Žirafátko píše:
To nevím, já nežehlím, protože to dobře věším. Jo a vlastně nehážu to zmuchlané do koše na prádlo, ale aspoň to přeložím. Nepřijde mi, že by se strašně pomuchalalo v pračce, ale spíš právě před praním.Každopádně žehlím jen košile. Asi tak jednou za rok dvě :)
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
18.9.12 20:40
@paola white píše:
Tak ze sušičky právě musíš žehlit všechno!!! je to příšerně zmuchlané takže že sušička nemuchlá je jen mýtus!

U naší sušičky je prádlo krásně načechrané že se ani žehlit nemusí. Co to máš za sušišku? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Švadlenka Madlenka
18.9.12 21:17
@Janichka píše:
Tak to taky nevim co mas za susicku :mrgreen: asi nejakou hodne reteo, susicka vubec nemuchla!!!

A říkám něco jiného? Já měla pocit, že ne. Jo a suším v retro Siemens, poslední model 8).

• Citovat
  • Upravit
mooona
18.9.12 22:12

Nežehlím od doby co mi bylo 18 let a bydlela jsem sama :lol: člověk se musí naučit dobře prádlo pověsit a pak hezky poskládat a je to ;)

• Citovat
  • Upravit
10713
18.9.12 22:40

Žehlení jsem vyhodnotila jako činnost méně důležitou a proto mi nevadí, že prádlo není úžasně rovné, ale jen nezmuchlané. Mě baví prádlo prát a věšet, ale žehlit zrovna moc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
18.9.12 23:02

@chytrá horákyňka ja omylem zminila tebe :oops: chtela jsem Paolu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
26.9.12 19:02

Taky vůbec nic nežehlím a to co vytáhnu ze sušičky rovnou sdkládám do stříně… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena04
27.9.12 03:52

sušička

Já sama sušičku nemám, ale v okolí ji má dost kamarádek a nežehlí. Ale já taky moc nežehlím i bez sušičky. Vytáhnout prádlo co nejdřív z pračky hned proklepnout a do lavoru poskládat. Co nejdřív pověsit (znova pěkně protřepat). Při sundávání pěkně skládat. Co nejdřív poskládat doopravdy naposled a uklidit. Žehlím minimálně. To je pro mě nejhorší domácí práce, která existuje.

• Citovat
  • Upravit
2237
27.9.12 04:32

Asi jsem „stará škola“, ale vyžehlené, když dám vedle nevyžehleného, tak rozdíl tam je, o tom polemizovat nebudu. Já mám žehlení jako relax, přijde mi teta na pokec, tak žehlím nebo když chci vidět film, tak mám jistotu, že neusnu. Navíc od vánoc, co mám parní stanici je žehlení zcela o něčem jiném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
28.10.12 18:20
@Ja-ni-na píše:
Ahoj maminky,
už hodněkrát jsem slyšela, že některé ženy perou prádlo, aniž by bylo zmačkané, tudíž ho nemusí žehlit! Nikdy se mi to nepovedlo vyprat tak, aby to nebylo zmuchlané, ať už jsem to poskládala do té pračky nebo naházela!
Poradíte mi některá jak na to? Sušičku bohužel nemám, vím, že u té se pak spousta věcí žehlit nemusí.Díky :mavam:

Ahoj, já jsem jedna z těch, co nežehlí vůbec :pankac: Mám pračku od LG, která má funkci žehlení. Takže při každém praní zmáčknu jeden knoflík a prádlo jen pověsím a pak rovnou náskládám do skříní. Mám tuhle http://www.nakupka.cz/…lg-f1409tds/ a jsem s ní nadmíru spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
28.10.12 21:56
@eseta píše:
Ahoj, já jsem jedna z těch, co nežehlí vůbec :pankac: Mám pračku od LG, která má funkci žehlení. Takže při každém praní zmáčknu jeden knoflík a prádlo jen pověsím a pak rovnou náskládám do skříní. Mám tuhle http://www.nakupka.cz/…lg-f1409tds/ a jsem s ní nadmíru spokojená.

Tak to máme velmi podobnou, taky máme LG s funkcí bez žehlení, ale nepomáhá to:( vždycky je to zmuchlaný jako když to vytáhnu krávě z pr…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat