Přání dobré chuti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
Aby ses nezbláznila. To je fakt strašný když ti někdo popřeje ze slušnosti „dobrou chuť“.
A víš o tom, že to je slušnost popřát dobrou chuť? To že jsi buran a tvá rodina taky, nezmění nic na tom, že tvoji kolegové, jsou slušně vychovaní. Takže se nauč slušně chovat ty ![]()
- Upravit
Tvoje problémy bych chtěla mít ![]()
Obejdi kancl a všem to řekni, nebo si dej cedulku na stůl… co chceš slyšet? Je to prostě slušnost ![]()
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Nejsi jedina. Taky to nemám vůbec rád přát dobrou chuť
. A pak takové i ty obligátní přání šťastné svátky, nový rok, vánoce, atd…
To mě spíš štve, když se číšník v restauraci přijde zeptat jestli všechno v pořádku ve chvíli, kdy má člověk v puse jídlo. Oni na to snad čekaj nebo co🙄 🤣
(Začátek ironie) A když má být den povedený aka dobrý, není potřeba to přece říkat. Stejně tak nashledanou v obchodě, kam už neplánuju jít-vždyť je to nesmysl! (Konec ironie)
Je to slušnost, ustálené pravidlo chování. Proto ti přejou. Oni zas možná čekají, že se to od nich naučíš a začneš taky ![]()
- Upravit
Já to mám spojené se školkou a těmi blafy, ze kterých se mi natahovalo - Dobré chutnání a žádné povídání ![]()
Doteď jsem nad tím nepřemýšlela, ale my si vlastně doma nikdy nepřejeme
Už jsem to pěkně dlouho neslyšela, ale když nas tím přemýšlím, tak mi to taky nikdy nebylo příjemné, asi ve spojitosti s tou školkou.
Dobrý den,
zakladatelka úvodní příspěvek smazala a proto tuto diskuzi uzamykám.
Hezký den
Jana ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
-
Příspěvek upraven 13.08.24 v 14:01