Přání dobré chuti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.8.24 13:48

-

Příspěvek upraven 13.08.24 v 14:01

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
547
13.8.24 13:53

Aby ses nezbláznila. To je fakt strašný když ti někdo popřeje ze slušnosti „dobrou chuť“.

• načítám...
Snorlaxik
13.8.24 13:57

A víš o tom, že to je slušnost popřát dobrou chuť? To že jsi buran a tvá rodina taky, nezmění nic na tom, že tvoji kolegové, jsou slušně vychovaní. Takže se nauč slušně chovat ty ;)

• Upravit
Missinecka
13.8.24 13:58

Tvoje problémy bych chtěla mít :lol:
Obejdi kancl a všem to řekni, nebo si dej cedulku na stůl… co chceš slyšet? Je to prostě slušnost :nevim:

• Upravit
29896
13.8.24 13:58
@Anonymní píše: Více

Nejsi jedina. Taky to nemám vůbec rád přát dobrou chuť :mrgreen:. A pak takové i ty obligátní přání šťastné svátky, nový rok, vánoce, atd…

• načítám...
1740
13.8.24 13:59

To mě spíš štve, když se číšník v restauraci přijde zeptat jestli všechno v pořádku ve chvíli, kdy má člověk v puse jídlo. Oni na to snad čekaj nebo co🙄 🤣

• načítám...
Ounou
13.8.24 14:02

(Začátek ironie) A když má být den povedený aka dobrý, není potřeba to přece říkat. Stejně tak nashledanou v obchodě, kam už neplánuju jít-vždyť je to nesmysl! (Konec ironie)

Je to slušnost, ustálené pravidlo chování. Proto ti přejou. Oni zas možná čekají, že se to od nich naučíš a začneš taky ;)

• Upravit
2402
13.8.24 14:02

Já to mám spojené se školkou a těmi blafy, ze kterých se mi natahovalo - Dobré chutnání a žádné povídání :lol:

Doteď jsem nad tím nepřemýšlela, ale my si vlastně doma nikdy nepřejeme :nevim: Už jsem to pěkně dlouho neslyšela, ale když nas tím přemýšlím, tak mi to taky nikdy nebylo příjemné, asi ve spojitosti s tou školkou.

• načítám...
2402
13.8.24 14:04
@štěpánka11 píše: Více

jo, to taky nesnáším a nechápu

• načítám...
20775
13.8.24 15:07

Dobrý den,

zakladatelka úvodní příspěvek smazala a proto tuto diskuzi uzamykám.

Hezký den

Jana :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat