Jak skrýt účet na LinkedIn
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak skrýt účet na LinkedIn
Ahoj.
Jsem už ve starobním důchodu a nechce se mi pracovně za ničím honit. Především by mi vadilo šturmování kvůli deadline.
Jenže mám účet na Linked In a i když jsem tam jasně napsal, že úroveň angličtiny B2 a že beru nanejvýš částečný úvazek, tak mne neustále někdo oslovuje s nabídkou pozice.
Vím, že nemusím odpovídat, ale zas nechci být neslušný a vodit někoho za nos. Účet na Linked In bych tedy zatím nechal, jen bych ho rád skryl.
Je to možné?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ty teda odpovídáš všem? Já právě ne, protože vždycky zapomenu, že LinkedIn mám, podívám se tam jednou za půl roku a tam hromada pozvánek a zpráv… No jsem v tomto lajdák. Snad se mi to nevymstí, až budu chtít někdy v budoucnu změnit práci.
Myslím, že by nastavení viditelnosti profilu mělo jít: jestli je vidět pro všechny, pro přihlášené a nebo jen pro kontakty. Asi pak jsou defaultně vidět jen základní informace a zbytek se ukáže až třeba kontaktům. Akorát nevím, jestli recruteři, kteří mají premium, neuvidí vše tak i tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ancovicka rybicka píše: Více
Neodpovídám všem. Teď (myslím v pondělí) jsem dostal e-mail v angličtině, vždycky mám z toho blbý pocit, jako bych před někým zalomil loket. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jde skrýt pro obyč vyhledávání, ale lidi s pro- licencí (zaměstnavatelé) ho stejnak najdou… Takže pak možnost zrušit, nebo zneviditelnit skills, takže pak už člověk nevylézá z vyhledávání. Ale určitě není potřeba mít blbý pocit z neodpovídání na zprávy - dneska to stejnak píšou boti, takže žádné výčitky.
Pozná se to i podle toho, když má člověk v profilu, že nic nového nehledá - lidský headhunter nenapíše, ale bot to prubne, protože takhle obepisuje lidi na blind…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit