Praní maskáčů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
33
18.12.12 12:30

praní maskáčů

Ahoj Holky, mám dotaz přítel má maskáče, které by potřebovali vyprat, ale za boha nevím jestli se mají prát či ne. Jedná s tedy o origináli. Mám strach, aby mu nějak nevybledli nebo něco podobného, to by mě asi zabil.
Díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
18.12.12 12:33

@marketka26 co myslíš těmi originály? Já peru maskáče normálně na 30,40°, podle toho jak jsou ušpiněné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35718
18.12.12 12:36

Podivej se na cedulku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
18.12.12 12:42

Maskáče peru normálně s tmavým prádlem. Kdyby byly nějak moc choulostivé na praní, víš jak by vypadaly u vojáků? Tohoto bych se zrovna nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
18.12.12 12:47

@Verca1989 myslím tim ty z armády
Jinak cedulku jsem na nich nenašla jinak bych se tak blbě neprala.. :lol: Je to blbá otázka já vím, ale fakt je nechci příteli zničit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
18.12.12 12:49

Tak jsem špatně koukala… :P Jsem fakt praštěná na kalhotech jsem je totiž nenašla a ten štítek je na blůze… :zed: Nevím proč jsem nekoukla i tak díky za radu… :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
18.12.12 12:49

@marketka26 ajo tyhle, těch má přítel spoustu a jak říkám, peru většinou na 40, klasicky s práškem a aviváží, s ostatním tmavým prádlem a nikdy nebyl problém. Pokud je to kvalitní materiál, tak praním na 40 by se nemělo stát, že vyblednou nebo tak něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
18.12.12 12:52
@Verca1989 píše:
@marketka26 ajo tyhle, těch má přítel spoustu a jak říkám, peru většinou na 40, klasicky s práškem a aviváží, s ostatním tmavým prádlem a nikdy nebyl problém. Pokud je to kvalitní materiál, tak praním na 40 by se nemělo stát, že vyblednou nebo tak něco…

Díky…Přítel je má tak rád, že by mě jinak zabil…Tu 1. noc kdy je dostal jsem myslela, že s nimi bude i spát… :lol: Chlap no, pořádn jako malý dítě…Díky
Takže já jdu na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
18.12.12 13:00

Maskáče od vojáků vypadají jak od prasat z chlívku :lol: :lol: :lol: peru je na 60, cedulka necedulka. Jinak z nich ten benzíno-zbraňo-bahno smrad nevyperu. (Což by teda nevadilo až tak manželovi, jako mě :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
18.12.12 13:06

Ještě jedna rada k praní - skoro všechno barevné převracím zevnitř ven, pak se barvy zas tak neoperou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
18.12.12 13:22

A prát bez aviváže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10876
18.12.12 13:24

Aviváž bych asi nedávala. Nedávám ji ani do riflí, pak se nevytahují. Jinak obrátit a pokud jsou moc špinavé, tak bych se 60 taky nebránila, jinak na 40. A co bylo (kolik stupňů) na tom štítku? Dala bych Persil na černé. Nebo nějaký prací gel, který udrží barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
18.12.12 13:28

Byla tam 60, dokonce se můžou i žehlit…:-D ale jelikož to nosí tady u baráku tak se žehlením zabývat nebudu…:-D Aviváž jsem tam nedala…Já ho zase tolik nepoužívám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
18.12.12 13:42

Peru je normálně s aviváží, pokud je peru s černým. Pokud peru jenom maskáčové věci, tak bez. Barvy se teda pomalu vytrácejí, ale rozdíl vidím až teď, když po 5 letech dotáhl manžel maskáče nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka231
19.12.12 14:44

zkuste feel eco

Já být na tvém místě, tak bych vyzkoušela prací gel Feel Eco. Je to koncentrát, pěkně udržuje barvy a já jsem s ním naprosto spokojená. Je fakt, že jsem v něm ještě maskáče neprala, ale ostatní barevné prádlo je s ním krásně čisté (vypere i zaneřáděné monterky), voní a navíc nezatěžuju prostředí, protože je ekologický. Zní to trochu jako reklama, ale dobré věci reklamu udělám ráda :-). S tím gelem jsem totiž nadmíru spokojená… Nevýhodou je vyšší cena, ale když jsem si přepočítala počet dávek, tak to vychází skoro stejně jako Persil :twisted:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný