Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já teda nevím, ale neexistují nějaký firmy na hledání odposlechů?
Jinak teda naskakuje mi husina, pokud je to pravda.
Napadá mě snad jedině nějaká profi firma, která by to dokázala vyhledat, matně se mi vybavuje, že něco takového snad existuje, někde jsem o tom kdysi dávno četla, ale konkrétně netuším. A soused chodí k vám domů, nebo jakou cestou by se k vám ta štěnice mohla dostat? Nebo neexistuje třeba nějaká rušička odposlechu aspoň? ![]()
V domě nikdy nebyl. Muselo by to být umístěné někde venku na domě, ale nevim co hledat.Jak to muže být veliké a jak to vubec vypadá.
Trvá to už tak 2 měsíce. V tu dobu sem i slyšela jak se v noci někdo prošel kolem okna ložnice. Nikdo k nám nemuže jen tak vejít. Pouze když přeleze plot a nebo právě pokud přijde od souseda, to je jediná strana kde plot není proto že tam řešíme stěnu. Nejsem žádná zblblá filmama.Sama bych tomu nevěřila kdybych nezažívala to co se děje. Firmu jsem hledala, ale nenašla. Všichni mě odkázali na policii a to rovnou mohu jít za sousedem.
Jako štěnici jen tak nenajdeš, je to něco jako malý mikročip, nebo port a dá se to ukrýt kamkoliv, to bych řekla, že nemáš asi sama šanci najít. Dnes je to už vymakané. Jinak je to porušování soukromí a je to protiprávní jednání. Je to fakt na trestní oznámení na " neznámého pachatele", protože to mu asi nedokážeš, že to tam dal on. Ale jak píšeš, pokud on sám dělá u policie, nebude to jednoduché, bohužel.
AngelLilly on se snaží nám nahnat strach.Je to takovej závistivej chlap.
Tak dám příklad večer mi chlap řekne"přivezou ti odpoledne dřevo do krbu" a soused na mě volá „nepřivezou vám dřevo na topení“Nebo řeknu potřeboval by přefasádovat komín. Soused hned druhý den volá ten komín máte nákej zašpiněnej chtěl by přetáhnout a takle je to se vším. Pokud si řekneme doma že přijede návštěva schválně vytáhne 2 auta s garáže a postaví je tak aby se k nám nedalo zaparkovat.To samé se děje i sousedum pod náma. Těm teda dělá i horší věci.
Začlo to asi před 3 měsíci kdy zde prasklo že si na všechny sousedy podává stížnost na uřady. Na naše děti. Na to že jsme měli návštěvy. Na to že soused spálil něco co smrdělo. Od té doby ho tu přestali někteří zdravit a začlo to co popisuji. Není to náhoda. Podle mě skrytá výhružka že je o krok před námi.
Přestala mi doma funguvat dětská chuvička. Dokonce obě a to zde nikdo chuvičku nemá a mám schválně nerušící abych mohla používat dvě. Nejde ani jedna. Když někam volám kolikrát sem bez signálu. Když někdo přijde je bez signálu. Také televize nám začne občas škytat stejně tak i sousedum a signál od dodavatelu je v pořádku.
Odkaz prostuduji. Děkuji
@Helii mám v plánu nainstalovat kamery. Pokud sem nákej přístroj dal určitě si pro něj přijde, ale dum je obrovský, muselo by jich být spoustu a proto chci zjistit kde to je a tim ho usvědčit
@Helii mám v plánu nainstalovat kamery. Pokud sem nákej přístroj dal určitě si pro něj přijde, ale dum je obrovský, muselo by jich být spoustu a proto chci zjistit kde to je a tim ho usvědčit
@Anonymní píše:
njn jenze to ze mate kamery si urcite vsimne a nepoleze tam
Kalkulátor který vypočítává za kolik vyjde nalezení štěnice spočítal cenu 58000 podle metru. ![]()
To s inemohu dovolit:-(
No ty brďo, teda.
To je ale prevít. Na ten signál, vám tam musel dát nějakou rušičku teda asi a na štěnici asi naopak nějaký zeilovač, nebo co. ![]()
Ale zas není asi blbý, pokud nainstalujete kamery, ty jsou viditelné, tak určitě k vám pak tu štěnici nepůjde odstranit, si myslím, aby ho kamera nasnímala. Napadá mě jedině pohybový senzor, který vydává nejen světlo, ale i zvuk a když by se vám tam promenádoval zas, tak ho to aspoň poplaší. Anebo s manželem doma schválně dejte najevo, bavte se, jako, že o té štěnici víte a už jste učinili kroky a pozvali na to profíky a ať si to soused poslechne. A viděli byste, jak se to bude dál vyvíjet. Nebo máte strach, že by bylo pak ještě větší peklo?
Vážně myslíš, že by dával štěnici kvůli tomu, aby pak parkoval před barákem, když vám má přijít návštěva? ![]()
Ahoj. Mám podezření že mám v domě odposlech-štěnici.
.Co mohu udělat?
Prosim nedokážete mi poradit jak to zjistit že zde je a kde jí najít?
Jsem si téměř 100% jistá. Navíc nás odposlouchávaj nejspíš sousedi(bydlí cca 200m od nás) takže slyšet to nemohou a nejsme jediný.
Soused je hlavní hlava policie a až nápadně přesně ví kdo co děláme, co říkáme, co budeme dělat, kam pojedeme.
Je naprostý blázen a já nevim co dělat. Začínám mít trochu strach a chtěla bych vědět jak takovou věc najít. Na policii samozřejmě nemohu
Budu ráda za každou radu.