Praní ponožek spojených k sobě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
85295
9.2.14 14:43

Manžel mi vždycky řekne, že u nás byla ponožková víla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26232
9.2.14 14:45

A ještě k lichým ponožkám - pokud jich zůstane dost (sem tam se třeba objeví dírka nebo tak), tak je nevyhazuju, ale šiju z nich skutům míčky na tábor. Oni jsou nadšeni a já mám dobrý pocit z recyklace. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
9.2.14 14:50

Mě zase manžel dělá to, že když už je zima a nosí třeba dvoje ponožky na sobě tak svlíkne obě najednou :( a ještě z pracovních bot, takže jsou ty ponožky takové, že kdyby je po mě hodim tak by mi usekly hlavu :D to fakt nesnášim a vždycky je z toho hádka. Syn zase svlíká punčocháče zároven s trenkama… No jsem zvědavá co bude dělat ta naše cácorka co mám ještě v břiše :D
A taky máme pračku která je živa na ponožkách :( už ztrácím naději, že se ty ztracené najdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
9.2.14 14:51
@blumen píše:
@zizulka samozřejmě, že je peru nesmotané, vždyť by se pořádně nevypraly a zůstalo v nich smetí :zed: holt si to tchýně chce dost usnadnit, ne?

No a po každém praní manželovi přebývá 5-6 samostatných ponožek, což nechápu, ale po těch letech už to ani neřeším :mrgreen:

Taky je jednou za čas /možná rok/ pořádně protřídím a ty samostatné pak vyhodím a dokoupím další, no.

V tom byl právě doma ten problém - maminka přece nemůže něco dělat blbe :-D :-D:-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.2.14 14:51
@Téra87 píše:
Mě zase manžel dělá to, že když už je zima a nosí třeba dvoje ponožky na sobě tak svlíkne obě najednou :( a ještě z pracovních bot, takže jsou ty ponožky takové, že kdyby je po mě hodim tak by mi usekly hlavu :D to fakt nesnášim a vždycky je z toho hádka. Syn zase svlíká punčocháče zároven s trenkama… No jsem zvědavá co bude dělat ta naše cácorka co mám ještě v břiše :D
A taky máme pračku která je živa na ponožkách :( už ztrácím naději, že se ty ztracené najdou

jo a holky vysvlečou naráz tílko, tričko a triko, dohromady do hroudy a hodí to do koše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
9.2.14 14:52
@superandrysek píše:
@zizulka :lol: :lol: :lol: odlehcuji diskuze - peru normalne, rozlozene. mam jiny problem, manzel nosi jen jeden typ ponozek a vsechny jsou cerne, ma cca 40 paru - slozit je pak aby jaks taks sedely (dle opranosti) je moje nocni mura
PS prat ponozky srolovane do kulicky je teda pekny nesmysl, nemuzou se nikdy vyprat

Asi bych umřela :)) přítel jich ma takhle par a to mi stačí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
9.2.14 14:53

@terinka4444 tak to se mám teda na co těšit :D už aby bylo léto a konec ponožkám a punčochám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
9.2.14 14:53

Peru je normálně, za 10 let, co si sama peru, se mi nikdy žádná neztratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26232
9.2.14 14:54
@terinka4444 píše:
jo a holky vysvlečou naráz tílko, tričko a triko, dohromady do hroudy a hodí to do koše.

to kluci zkoušeli taky - hroudu jsem vytáhla a hodila do pokojíku s tím, že TOHLE teda rozhodně neperu. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
9.2.14 14:54
@neumisa píše:
Ponožky rozložené, ječím po dětech, aby si je otáčely tak, jak patří(při jejich stylu svlékání jsou z ponožek nevypratelné hroudy ). Párování neřeším, to mají na starost děti, já jen čas od času přihodím hromádku lichých, ať to dají dohromady.

Taky jsme to tak měli jako děti. 6 lidi je dost ponožek :D ale nás to bavilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
9.2.14 14:55
@terinka4444 píše:
jo a holky vysvlečou naráz tílko, tričko a triko, dohromady do hroudy a hodí to do koše.

Jojo, to mi dělají děti taky. :roll: Dcera ještě k tomu sundá naráz legíny, kalhotky a ponožky, opět jedna hrouda :zed: Syn aspoň ty trenky od ostatního odděluje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
9.2.14 14:58

Já mám tak deset pidi ponožek, který nemají kamaráda, těch je nejvíc, pak školáckých a maminčiných, tátovi chybí pouze dvě. Neustále mám narvaný pytlík s jednotlivýma ponožkama.
Co se týče vyslíkání všeho dohromady, jsme na tom stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
9.2.14 14:59

Nam se ponozky taky neztraci.. :nevim: smotane ponozky do rulicky se nemohou vyprat..
Syn taky sundava pancochace a trenky naráz..to stejny dcera..a chlap si sundava triko i mikinu zaroven… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
9.2.14 15:05
@zizulka píše:
Holky ja jsem se tedka docela zasmala a pobavila, tak bych rada slysela taky vas nazor :) Moje tchyne pere ponozky tak, ze kluky naucila, ze je smotaji dohromady a tu kulicku smotanych ponozek potom hodi do pracky a vypere. Rozlozi je az vyprane… Ja jsem proti tomu, protoze podle me se ty ponozky poradne nevyperou a pokud je na spodku ponozky nejaky smeti nebo tak, tak to tam proste zustane… Vedla jsem s pritelem trosku valku, ale nevzdala jsem se a takhle zabalene ponozky jsem ho nechala pekne rozmotavat nez jsem sla prat. Prave jsem byla veset pradlo a vzpomela jsem si na ty zacatky :) Jak je to u Vas? :)) U nas uz se perou normalne :D

Můj dělá to samý :cert: Pokaždé, když jdu prát, tak si to chlapec spraví. :nevim: Nebudu se v těch jeho ponožkách hrabat, ještě by mě slezly nehty :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
9.2.14 15:28

Ja videla pred par lety nejakej dokument a jeden chlap na Ukrajine nebo v Rusku ty lichy ponozky sbira a ma je vsude rozveseny, lidi mu to posilaji z celeho sveta ;)
Zkousela jsem to najit ale nenasla… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný