Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A ještě k lichým ponožkám - pokud jich zůstane dost (sem tam se třeba objeví dírka nebo tak), tak je nevyhazuju, ale šiju z nich skutům míčky na tábor. Oni jsou nadšeni a já mám dobrý pocit z recyklace. ![]()
Mě zase manžel dělá to, že když už je zima a nosí třeba dvoje ponožky na sobě tak svlíkne obě najednou
a ještě z pracovních bot, takže jsou ty ponožky takové, že kdyby je po mě hodim tak by mi usekly hlavu
to fakt nesnášim a vždycky je z toho hádka. Syn zase svlíká punčocháče zároven s trenkama… No jsem zvědavá co bude dělat ta naše cácorka co mám ještě v břiše ![]()
A taky máme pračku která je živa na ponožkách
už ztrácím naději, že se ty ztracené najdou
@blumen píše:
@zizulka samozřejmě, že je peru nesmotané, vždyť by se pořádně nevypraly a zůstalo v nich smetíholt si to tchýně chce dost usnadnit, ne?
No a po každém praní manželovi přebývá 5-6 samostatných ponožek, což nechápu, ale po těch letech už to ani neřeším
Taky je jednou za čas /možná rok/ pořádně protřídím a ty samostatné pak vyhodím a dokoupím další, no.
V tom byl právě doma ten problém - maminka přece nemůže něco dělat blbe
.
.
@Téra87 píše:
Mě zase manžel dělá to, že když už je zima a nosí třeba dvoje ponožky na sobě tak svlíkne obě najednoua ještě z pracovních bot, takže jsou ty ponožky takové, že kdyby je po mě hodim tak by mi usekly hlavu
to fakt nesnášim a vždycky je z toho hádka. Syn zase svlíká punčocháče zároven s trenkama… No jsem zvědavá co bude dělat ta naše cácorka co mám ještě v břiše
A taky máme pračku která je živa na ponožkáchuž ztrácím naději, že se ty ztracené najdou
jo a holky vysvlečou naráz tílko, tričko a triko, dohromady do hroudy a hodí to do koše.
@superandrysek píše:
@zizulka![]()
![]()
odlehcuji diskuze - peru normalne, rozlozene. mam jiny problem, manzel nosi jen jeden typ ponozek a vsechny jsou cerne, ma cca 40 paru - slozit je pak aby jaks taks sedely (dle opranosti) je moje nocni mura
PS prat ponozky srolovane do kulicky je teda pekny nesmysl, nemuzou se nikdy vyprat
Asi bych umřela
přítel jich ma takhle par a to mi stačí ![]()
@terinka4444 tak to se mám teda na co těšit
už aby bylo léto a konec ponožkám a punčochám ![]()
Peru je normálně, za 10 let, co si sama peru, se mi nikdy žádná neztratila.
@terinka4444 píše:
jo a holky vysvlečou naráz tílko, tričko a triko, dohromady do hroudy a hodí to do koše.
to kluci zkoušeli taky - hroudu jsem vytáhla a hodila do pokojíku s tím, že TOHLE teda rozhodně neperu. ![]()
@neumisa píše:
Ponožky rozložené, ječím po dětech, aby si je otáčely tak, jak patří(při jejich stylu svlékání jsou z ponožek nevypratelné hroudy ). Párování neřeším, to mají na starost děti, já jen čas od času přihodím hromádku lichých, ať to dají dohromady.
Taky jsme to tak měli jako děti. 6 lidi je dost ponožek
ale nás to bavilo ![]()
@terinka4444 píše:
Jojo, to mi dělají děti taky.
Dcera ještě k tomu sundá naráz legíny, kalhotky a ponožky, opět jedna hrouda
Syn aspoň ty trenky od ostatního odděluje ![]()
Já mám tak deset pidi ponožek, který nemají kamaráda, těch je nejvíc, pak školáckých a maminčiných, tátovi chybí pouze dvě. Neustále mám narvaný pytlík s jednotlivýma ponožkama.
Co se týče vyslíkání všeho dohromady, jsme na tom stejně.
Nam se ponozky taky neztraci..
smotane ponozky do rulicky se nemohou vyprat..
Syn taky sundava pancochace a trenky naráz..to stejny dcera..a chlap si sundava triko i mikinu zaroven… ![]()
@zizulka píše:
Holky ja jsem se tedka docela zasmala a pobavila, tak bych rada slysela taky vas nazorMoje tchyne pere ponozky tak, ze kluky naucila, ze je smotaji dohromady a tu kulicku smotanych ponozek potom hodi do pracky a vypere. Rozlozi je az vyprane… Ja jsem proti tomu, protoze podle me se ty ponozky poradne nevyperou a pokud je na spodku ponozky nejaky smeti nebo tak, tak to tam proste zustane… Vedla jsem s pritelem trosku valku, ale nevzdala jsem se a takhle zabalene ponozky jsem ho nechala pekne rozmotavat nez jsem sla prat. Prave jsem byla veset pradlo a vzpomela jsem si na ty zacatky
Jak je to u Vas?
U nas uz se perou normalne
Můj dělá to samý
Pokaždé, když jdu prát, tak si to chlapec spraví.
Nebudu se v těch jeho ponožkách hrabat, ještě by mě slezly nehty
![]()
Ja videla pred par lety nejakej dokument a jeden chlap na Ukrajine nebo v Rusku ty lichy ponozky sbira a ma je vsude rozveseny, lidi mu to posilaji z celeho sveta ![]()
Zkousela jsem to najit ale nenasla… ![]()