Praní ponožek spojených k sobě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6661
9.2.14 13:58

U nás je nežere pračka, ale koš na prádlo. A to jsem v létě koupila nový… a dělá to taky :zed: :mrgreen: Zrovna dnes má manžel o jednu méně :mrgreen: Jinak já peru rozmotané, jinak by se ani nevypraly :nevim: U nás koule z ponožek naštěstí nikdo nedělá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
9.2.14 14:01

Peru normálně, ale lichožrout u nás asi není, nikdy jsem žádnou ponožku neztratila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
9.2.14 14:08

@zizulka :lol: :lol: :lol: odlehcuji diskuze - peru normalne, rozlozene. mam jiny problem, manzel nosi jen jeden typ ponozek a vsechny jsou cerne, ma cca 40 paru - slozit je pak aby jaks taks sedely (dle opranosti) je moje nocni mura
PS prat ponozky srolovane do kulicky je teda pekny nesmysl, nemuzou se nikdy vyprat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.2.14 14:19
@vendulaaa píše:
Naše peru normálně, ty malinké dětské v síťce na prádlo.
Co bydlím na novém, ještě se mi žádná neztratila :think: Takže si myslím, že je to i geografickými podmínkami :mrgreen:

kde bydlíš? se tam přestěhuju. Mi se ztrácely i v bývalém, i v současném bydlišti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
9.2.14 14:23

Peru jak je kdo hodí do prádla, jestli smotané a nevyperou se, jeho chyba :P liché neřeším, choť můj drahý málokdy hodí do prádla obě ponožky, takže co dorazí, to vyperu, hromádku vypraných a usušených ponožek mu odevzdám, ať si je spáruje sám :-) on má beztak všechny černé, ale každou jinak, z toho bych vyrostla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
9.2.14 14:26

@superandrysek ten můj zase nosí jen bílé, ovšem mají třeba dva barevné pruhy a tak sedím a podle pruhů pak třídím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

@Etcetera78 chytrá to žena, ať si každý spáruje své ponožky sám :palec: to zkusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26232

Ponožky rozložené, ječím po dětech, aby si je otáčely tak, jak patří(při jejich stylu svlékání jsou z ponožek nevypratelné hroudy ). Párování neřeším, to mají na starost děti, já jen čas od času přihodím hromádku lichých, ať to dají dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
9.2.14 14:27

Odděleně :D a lichý dávám na trubku u topení a čekám až se tam sejdou… ale spíš se tam množí :mrgreen: jdu zkontrolovat tu gumu v pračce :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.2.14 14:27
@Samy píše:
@superandrysek ten můj zase nosí jen bílé, ovšem mají třeba dva barevné pruhy a tak sedím a podle pruhů pak třídím :)

já to udělala tak, že jsem vyházela všechny chlapovi ponožky, koupila deset párů stejných, neprosto a hotovo, momentálně se chystám to udělat dceři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
9.2.14 14:34

Z přítelem bydlím 5 let a z toho 4 roky trvalo nez jsem ho naučila, ponožky neházet do špinavého prádla naruby či jinak samotné, proste to neperu, zjistil to až když nemel ponožky do práce a musel jít v mejch… ( já velikost 35, on 43 )… A co se týká praní ponožek? Měla jsem takovej kosicek na liché a čekala jsem az se potkaj, z košicku se stala igelitka a tak jsem všechny vycházela a koupila nove a je klid… Zatím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85288
9.2.14 14:35

@zizulka samozřejmě, že je peru nesmotané, vždyť by se pořádně nevypraly a zůstalo v nich smetí :zed: holt si to tchýně chce dost usnadnit, ne?

No a po každém praní manželovi přebývá 5-6 samostatných ponožek, což nechápu, ale po těch letech už to ani neřeším :mrgreen:

Taky je jednou za čas /možná rok/ pořádně protřídím a ty samostatné pak vyhodím a dokoupím další, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
9.2.14 14:41
@Mafina5 píše:
Peru normálně, ale lichožrout u nás asi není, nikdy jsem žádnou ponožku neztratila :D

To jako faakt 8o 8o - to jsi teda rarita - nikoho takovýho neznám :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
9.2.14 14:43

Peru je rozmotane, ale treba deckam je po vysleceni smotam ja a do pracky rozdelavam, ty malicky potvory se mi pak ztraci mezi ostatnim velkym pradlem. Pradlo nam nezere ani pracka ani susicka, ale jako decko si pamatuju, ze nam doma furt nekdo kradl ponozky a male kavove lzicky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
9.2.14 14:43

Peru normálně, lichožrouty tady nemáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie